Nema ih nešto. Džaba mi ovo krečimo...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:29Nemoj ihSky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:27Malo kantonalna, malo treca liga, malo druga, nekad i prva liga.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:23
Malo kantonalna, malo treca liga, malo druga, nekad i prva liga
LIKCE ZENICA![]()
A nikad Europa liga, Šampiona liga, ili Konferencijska liga...
LIKCE ZENICA![]()
Oni imaju 5 trofeja poslije rata![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ExchangeOffice
Prepade me bolan, rekoh nesto ti bilo
Igra se fudbal i u drugoj ligi. Vjera u tebe nikad ne prestaje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Samo tiŠu...Sky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:27Malo kantonalna, malo treca liga, malo druga, nekad i prva liga.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:23Malo kantonalna, malo treca liga, malo druga, nekad i prva liga
LIKCE ZENICA![]()
A nikad Europa liga, Šampiona liga, ili Konferencijska liga...
LIKCE ZENICA![]()
Pitaj @Onlya jesu li ga ovo tek jutros izveli sa sa stadiona, ali nemoj reci da sam ja pitao

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Donekle razumna izjava. Inicijativa pokrenuta od Slavena Raguža, miljenika medija u mom gradu. Nešto kao "hrvatska verzija" Vukanovića. A u suštini, mali, klempavi ćelo je ujkan par excellence.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/kordic- ... /230523149
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Uhljeb zaposlen u elektroprivredi hzhbMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:21Donekle razumna izjava. Inicijativa pokrenuta od Slavena Raguža, miljenika medija u mom gradu. Nešto kao "hrvatska verzija" Vukanovića. A u suštini, mali, klempavi ćelo je ujkan par excellence.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/kordic- ... /230523149
Svakodnevno soli pamet svom pučanstvu
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ne soli on samo svojim, nego soli i našim tzv FGR kojoj su ovakvi prihvatljivi jer su kao kontra vladajućim. A kad bi kojim slučajem on i pomenuti Vukanović zasjeli na vlast, tek bi onda vidjeli šta je vlahaluk i ustašluk.Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:26Uhljeb zaposlen u elektroprivredi hzhbMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:21Donekle razumna izjava. Inicijativa pokrenuta od Slavena Raguža, miljenika medija u mom gradu. Nešto kao "hrvatska verzija" Vukanovića. A u suštini, mali, klempavi ćelo je ujkan par excellence.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/kordic- ... /230523149
Svakodnevno soli pamet svom pučanstvu
Igrači će odmah na trening.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zrinjski sportski respekt, ali fuj i ogavnost za ovaj pokušaj provokacije!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Prvi put da vidim da neka stranka pise direktno u ime kluba
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
MOSTAR MOSTARCIMA !
Pokušaj skupljanja jeftinih bodova od političkih uhljeba .
Stari most je simbol svakog pravog mostarca , Stari je moj kao i tvoj , **** me se hoće li svijetliti crveno ili bijelo . Ne dirajte nešto sto je naše i ne huškajte normalan narod UHLJEBI ljigavi .
Stari most je simbol svakog pravog mostarca , Stari je moj kao i tvoj , **** me se hoće li svijetliti crveno ili bijelo . Ne dirajte nešto sto je naše i ne huškajte normalan narod UHLJEBI ljigavi .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Tako jeTruba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21MOSTAR MOSTARCIMA !
Međugorje međugorcima
Neka osvijetle gospu
Ybo majku jesmo najjača država na svijetu
Ako ima igdje rasprava oko sličnih stvari
Volio bih znat
Ne do bog nikom ahahahah
Ako ima igdje rasprava oko sličnih stvari
Volio bih znat
Ne do bog nikom ahahahah
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Nadam se da si sam skontao koliki si KRETEN nakon ovog posta .Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:24Tako jeTruba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21MOSTAR MOSTARCIMA !
Međugorje međugorcima
Neka osvijetle gospu
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Možda nekad bio..Truba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21MOSTAR MOSTARCIMA !
Iskreno dns većina navijača Zrinjskog zna se kako gleda na s.most, istočnu stranu i čitavu tu situaciju
Pa se realno može zaključiti kao provokacija ybg
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ovo je moje subjektivno mišljenje , za ostale me zaboli k… kad je ova tema u pitanju .Dovoljan je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:27Možda nekad bio..Truba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21MOSTAR MOSTARCIMA !
Iskreno dns većina navijača Zrinjskog zna se kako gleda na s.most, istočnu stranu i čitavu tu situaciju
Pa se realno može zaključiti kao provokacija ybg
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Mostarci ne okreću leđa prilikom intoniranja himne BiHTruba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:27Nadam se da si sam skontao koliki si KRETEN nakon ovog posta .Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:24Tako jeTruba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21MOSTAR MOSTARCIMA !
Međugorje međugorcima
Neka osvijetle gospu
Baš si truba
-
- Kontakt:
Ti si svoje rekao .Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:34Mostarci ne okreću leđa prilikom intoniranja himne BiHTruba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:27Nadam se da si sam skontao koliki si KRETEN nakon ovog posta .
Baš si truba
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.