FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A sta je to sve u pravu, sto ne moze da prihvati da neko ima drugacije misljenje o situaciji vezano za bojkot ( u ovom slucaju tribina Istok i Zapad) pa naziva svakakvim imenima sve ljude na tribini Istok zbog par degena kakvih ima na svim tribinama. Navedoh primjer tri degena sa Sjevera sto prekinuse utakmicu protiv Borca. Sto se rasprave o rodjenim sarajlijama tice nisam je ja ni poceo i ako mi je i dedo na Vratniku rodjen (pa šta) ne cini me rodni list sto kazes vecim covjekom od nekog ko nije iz Sarajeva, ali nema potrebe ni da nas se pljuje, ipak mi koji zivimo u Sarajevu logicno smo i najredovniji na utakmicama naseg kluba i dok nije bilo bojkota, a poslije udjes i citas ovde daj stream, daj link, a kao najglasniji su na forumu, pojedinci zive ovde bukvalno, pogledaj im samo broj postova.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:53Bgm meni "papku s Bjelava" nek ne puši, nema potrebe za tim. Čovjek je sve u pravu. Na kraju krajeva, yebem i ja onoga kojem je najveće postignuće u životu to što izvadi rodni list u nekoj od četiri Sarajevske opštine.Osttribine je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:46Napušiš nam se qrca svima na Istoku, a i nama sarajlijama.napoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:34
"Haman" zijanili, covjek nije ostao do kraja sezone da kazemo da li bismo zijanili ili ne. Kako znamo da ne bismo svakako osvojili titulu?
Kopitari i rasisti s istoka, nisu nikad skinuli tri boda al nisu nikad ni pogurali i ponijeli ekipu do bodova, takmice se ko ce smislit gnusniju psovku nasim igracima. Dobili smo kaznu i zatvorenu tribinu za vrijedjanje Amoaha po rasistickoj osnovi.
A po sarajlijama cu sr.at dokle god sarajlije se.ru po nama koji nismo iz Sarajeva. Jedan-jedan.
@Hulahopka jesi li to ti?ExchangeOffice je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:37Vama su pune ruke Sarajeva, kao grada, samo kad pare zelite, zaposlenje i kakvu korist.napoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:34"Haman" zijanili, covjek nije ostao do kraja sezone da kazemo da li bismo zijanili ili ne. Kako znamo da ne bismo svakako osvojili titulu?Osttribine je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:11
Zato sto si smarao sa Kodrom i njegovim atomskim fudbalom i taktikom, a mi sa nikad skupljom ekipom haman titulu zijanili, nije stvar Kodre, navodio sam Kodro i ostali, a znamo koji su, Zekic, Bjelica i jos par standardnih imena kad o trenerskim zeljama pisemo. Cinjenica jeste da je ovaj masnokosi napravio posao u ovoj polusezoni pa mozemo se i ti i ja na glavu nasaditi. A to dokle ce u svojoj trenerskoj karijeri dobaciti me zaboli qrac.
P.S. Ne navede mi još ni jedan primjer gdje je Istok prekinuo utakmicu i donio protivniku 3 boda plus izvojevao suspenziju stadiona na 3 utakmice bez publike, kao sto je to uradio Sjever ulijetanjem trojice navijaca u teren 2013. protiv Borca, jer vidim malo malo s.ereš po Istoku, a evo vidim i po sarajlijama![]()
Kopitari i rasisti s istoka, nisu nikad skinuli tri boda al nisu nikad ni pogurali i ponijeli ekipu do bodova, takmice se ko ce smislit gnusniju psovku nasim igracima. Dobili smo kaznu i zatvorenu tribinu za vrijedjanje Amoaha po rasistickoj osnovi.
A po sarajlijama cu sr.at dokle god sarajlije se.ru po nama koji nismo iz Sarajeva. Jedan-jedan.
U svim drugim stvarima vi glavni grad mrzite.
Mozes srat po sarajlijama al ces na kraju svako to sranje pojesti/polizati, zavisno sta vise volis.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ljudi hajmo realno izuzev možda 20-30 momaka sa sjevera svi ostali budu na istoku i zapadu.H8Z7 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 19:09@Hulahopka jesi li to ti?ExchangeOffice je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:37Vama su pune ruke Sarajeva, kao grada, samo kad pare zelite, zaposlenje i kakvu korist.napoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:34
"Haman" zijanili, covjek nije ostao do kraja sezone da kazemo da li bismo zijanili ili ne. Kako znamo da ne bismo svakako osvojili titulu?
U svim drugim stvarima vi glavni grad mrzite.
Mozes srat po sarajlijama al ces na kraju svako to sranje pojesti/polizati, zavisno sta vise volis.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije baš bilo na pravdi Boga hahahahaVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:30Vratilo ti se sto si kera na pravdi Boga tulehoMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:05Ja sam prvi s.rao po Renanu i Franciscu. Pogotovo po ovom drugom. Međutim, ja nisam od onih koji se ponose s onom famoznom "jesam vam rek'o" već naprotiv. I drago mi je što su se obojica, ne pop.išali, nego istovarili na mene. Za Traku i Dizdarevića i dalje isto mislim. Tarabe pa tarabe.![]()
Koliko se mogu sjetiti, neko je i tad iznosio neke "dubokoumne" tako da je Galib zaplatio. A nije da nije navik'o

Dok je bio živ, naravno.
- Osttribine
- Kontakt:
Ovo je kljucno, valjda ako ne razmisljaš kao ovi na Sjeveru, onda si "d.ebil sa Istoka" i slicne uvrede. Pa Hz su i nastale sa te tribine, uvijek bila "najludja", istina u pojedinim momentima je bilo i pretjerivanja od nekih navijaca, a ima i dan danas, ali ne mozes kompletnu tribinu nazivati kojekakvim uvredljivim imenima. A za derbi se šunjati po Istoku (pojedinci), a grupa ti u bojkotu e to je vec teški nonsens.
A da se nadovezem i za ono rasisticko skandiranje sa te tribine Amoahu, to niko nije cuo izgleda sem onog delegata iz Mostara koji nam je jos nesto napakovao jedne prilike, a ako je i bilo mozda, opet zbog par id.iota je suspendovao tada tribinu Istok 3 utakmice bez publike. To se ni na stadionu, a ni na Tv nije culo ali eto.
A da se nadovezem i za ono rasisticko skandiranje sa te tribine Amoahu, to niko nije cuo izgleda sem onog delegata iz Mostara koji nam je jos nesto napakovao jedne prilike, a ako je i bilo mozda, opet zbog par id.iota je suspendovao tada tribinu Istok 3 utakmice bez publike. To se ni na stadionu, a ni na Tv nije culo ali eto.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E vala baš. I pošto nema puno vremena do početka evropskih utakmica, a samim tim i sklapanjem tima za narednu sezonu, jedva čekam insajderske ko dolazi, odnosno, ko garant ne dolazi. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostaloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:31E vala baš. I pošto nema puno vremena do početka evropskih utakmica, a samim tim i sklapanjem tima za narednu sezonu, jedva čekam insajderske ko dolazi, odnosno, ko garant ne dolazi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:30Haj ako ništa imamo vremena za ove svađe, ne moramo se sekirati je li idemo u Europi ili ne![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostaloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:31E vala baš. I pošto nema puno vremena do početka evropskih utakmica, a samim tim i sklapanjem tima za narednu sezonu, jedva čekam insajderske ko dolazi, odnosno, ko garant ne dolazi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:30Haj ako ništa imamo vremena za ove svađe, ne moramo se sekirati je li idemo u Europi ili ne![]()
![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zundo bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:43Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostaloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:31
E vala baš. I pošto nema puno vremena do početka evropskih utakmica, a samim tim i sklapanjem tima za narednu sezonu, jedva čekam insajderske ko dolazi, odnosno, ko garant ne dolazi.![]()
![]()
![]()

Šalu na stranu, Duraković je ekstra lijevi bek, iskreno se nadam da će šarnuti za nas.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
Ma jb i Mirzu i Kodru i Mirvica, meni je uvijek klub na prvom mjestu, svi ostali su prolazni.
Ali je glupo ovo sto sto se vrše neke podjele na osnovu razlicitog mišljenja o bojkotu, i ja sam ispoštovao dvije utakmice pa otišao na derbi i bgm vidio dobar dio one stalne raje koja je na svojim mjestima na Istoku kao i prije bojkota, a bgm i par ovih iz mahale koji su u Hz, jednostavno raja sa Sjevera mora da shvati da ima ljudi koji i drugacije od njih misle o tom bojkotu. I pisao sam i ovde da sam misljenja da bojkot domacih utakmica kluba zbog ono dvoje nije rjesenje, a pogotovo da amnestiraš Mirvica koji ih je i postavio na ta mjesta ali eto. E sad, za dobro kluba, atmosfere u evropskim tekmama bilo bi dobro da ne znam nekako MIrvic i Hz nadju zajednicki jezik, jer otjerati sada u ovakvoj atmosferi i rezultatima (igraci, trener) Mirzu je vjerovatno loša odluka.

Ali je glupo ovo sto sto se vrše neke podjele na osnovu razlicitog mišljenja o bojkotu, i ja sam ispoštovao dvije utakmice pa otišao na derbi i bgm vidio dobar dio one stalne raje koja je na svojim mjestima na Istoku kao i prije bojkota, a bgm i par ovih iz mahale koji su u Hz, jednostavno raja sa Sjevera mora da shvati da ima ljudi koji i drugacije od njih misle o tom bojkotu. I pisao sam i ovde da sam misljenja da bojkot domacih utakmica kluba zbog ono dvoje nije rjesenje, a pogotovo da amnestiraš Mirvica koji ih je i postavio na ta mjesta ali eto. E sad, za dobro kluba, atmosfere u evropskim tekmama bilo bi dobro da ne znam nekako MIrvic i Hz nadju zajednicki jezik, jer otjerati sada u ovakvoj atmosferi i rezultatima (igraci, trener) Mirzu je vjerovatno loša odluka.

Dragan Jakovljević, Davor Jozić, Samir Duro, Ibrahim Duro, Ajdin Maksumić?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:43Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostaloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:31
E vala baš. I pošto nema puno vremena do početka evropskih utakmica, a samim tim i sklapanjem tima za narednu sezonu, jedva čekam insajderske ko dolazi, odnosno, ko garant ne dolazi.![]()
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hebib i njegovi promašajiNirton je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:54Dragan Jakovljević, Davor Jozić, Samir Duro, Ibrahim Duro, Ajdin Maksumić?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:43Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39
Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostalo![]()
![]()

Nastavio je tradiciju i u Igmanu, sad protiv Tuzle je imao dva promašaja, čiste situacije, i lik ni okvir gola ne pogodi.FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:57Hebib i njegovi promašaji![]()

Jel vama nakon Jarnija, pokojnog Jesica, Vasoskog, Sablica i dr. stvarno stalo da dovedemo nekog regionalnog "vizionara" kojem ce trebat godina da upozna Gigovice, Topuze, Vice, Pilave, Trebinje, Posusje, Pecare i da mu yebemo i mrtve i zive nakon prvog kiksa. Ako Mirzu syebemo dokazat cemo da smo nikakav klub definitivno sto se tice organizacije. Msm iskreno boli me i za Mirzom al definitivno mu treba dati sansu da krene od nule pa da vidimo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zundoni bolan, nisam napisao valjao, nego valjaNirton je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:54Dragan Jakovljević, Davor Jozić, Samir Duro, Ibrahim Duro, Ajdin Maksumić?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:43Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39
Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostalo![]()
![]()

Dokaz tome je i taj što si ga naveo u spoileru

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], crnehorde, nedimmmm1337, roccosiffredi, SineTalexy i 68 gostiju.