FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Uđes na temu, vidiš ove linkove sa youtuba, slike sa fb i ostale gluposti i dobiješ nagon da deaktiviras profil, a ne samo da se odjavis.
Kakvo uzurpiranje i iskorištavanje situacije da smo bez moderatora.
-
- Kontakt:
Nek covjek uziva u pet minuta svoje slave !Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:54Uđes na temu, vidiš ove linkove sa youtuba, slike sa fb i ostale gluposti i dobiješ nagon da deaktiviras profil, a ne samo da se odjavis.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 22 maj 2023, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Zna li se sta je sa Fejze i Misica? Nisu bili na spisku. Jel sto idu na kraju sezone pa se ne racuna na njih?
O blaćenju kluba prednjači njihov @ tuzlac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:54Uđes na temu, vidiš ove linkove sa youtuba, slike sa fb i ostale gluposti i dobiješ nagon da deaktiviras profil, a ne samo da se odjavis.
Kaže mi završili ZRINJSKI
Da bgda ds jesmmo
-BELEDIJA,AZMIR JE VELIKI IGRAČ.NEMOJ SUMNJATI,OPUSTI SE KONAČNO OVE HEFTE.Beledija je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:21O blaćenju kluba prednjači njihov @ tuzlac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:54Uđes na temu, vidiš ove linkove sa youtuba, slike sa fb i ostale gluposti i dobiješ nagon da deaktiviras profil, a ne samo da se odjavis.
Kaže mi završili ZRINJSKI
Da bgda ds jesmmo
- JA MOGU DODATI DA JE PRAKSA POKAZALA DA KLUBOVI KOJI OSVOJE TROFEJE U SEZONI, U ZADNJEM KOLU ,NA STRANI SU DEMOTIVISANI 100%. POSTOJI I NEPISANI KODEKS, DA AKO GOSTUJU UGROŽENOJ EKIPI,NIPOŠTO NE ŽELE DA IM ZAGORČAJU ŽIVOT I POTISNU GA U NIŽI RANG.U SITUACIJI KADA SU DOMAĆINI U ZADNJEM KOLU, TADA BI BILO PROVIDNO DA IZGUBE OD DAVLJENIKA.POGOTOVO NA DAN VELIKOG SLAVLJA.ZRINJSKI JE VEĆ NA GODIŠNJEM ODMORU.ZRINJSKI NE BIRA IZMEĐU NAS I GORKOG,ON JE ŽRIJEBOM DOBIO NAS U ZADNJEM KOLU.GORKI IMA ŽELJEZNIČARA ZA PROTIVNIKA.
- KADA SMO DOBILI ZRINJSKOG ZA PROTIVNIKA U 1/2 KUPA ,HUSIĆ JE ODIGRAO PRAVI MOGUĆI POTEZ.PREPUSTIO JE KUP ZRINJSKOM RAZMIŠLJAJUĆI O ZADNJEM KOLU.DRUGA STRANA JE TO PRIHVATILA.NARAVNO DA JE ZRINJSKI BIO FAVORIT ALI, MI SMO ODUSTALI OD BORBE, JER BI SIGURNO BILE DRUKČIJE UTAKMICE.VEĆI UMOR,MOGUĆE POVREDE I KARTONI OBOSTRANO.RITAM SRIJEDA - NEDJELJA JE IPAK U NAŠOJ LIGI SVAKOM MRZAK.
- JESENAS SMO NAKON ŠTO JE ZRINJSKI ISPAO IZ EUROPE TREBALI IGRATI UTAKMICU U MOSTARU KROZ 3-4 DANA .NA NAŠU INICIJATIVU TA UTAKMICA JE ZNATNO POMJERENA DA SE ZRINJSKI OPORAVI OD PRETHODNE TEŠKE UTAKMICE.KASNIJE SMO ODIGRALI 1-1.LATINI POŠTUJU I ISPOŠTUJU RIVALA U OVIM SITUACIJAMA.
- IMA I NEŠTO ŠTO NIJE ZA JAVNO OBZNANJIVANJE, TAKO DA ĆU OVIM ZAVRŠITI OBRAZLOŽENJE U VEZI UTAKMICE U NEDJELJU.
P.S.
Šta ti znači ovo :"njihov @ tuzlac".
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 24 maj 2023, 07:25, ukupno mijenjano 1 put.
A što pitaš:" kako smo ?",živi smo,živi smo.
Kad neko(čitaj tuzlac) javno kaže pet-šest dana prije utakmice da je završena što na lijepom bosanskom jeziku znači da je kupljena onda ja tog navijača ne mogu smatrati navijačem tog kluba jer nemogu prihvatiti blaćenje ni u kakvoj formi.
Izraz njihov sam pogrešno stavio jer je ne određen...možda bolje pristaje nečiji.
Nije otkriće da je AH veliki igrač ali je krajnje nekorektno velikog igrača optuživati za kriminal a krajnje je nekulturno kačiti na forum njegovog kluba koje kakve cajke. Svi mi znamo kakva nam je liga . Za Zrinjski je pogrešno misliti da će nam pustiti. Mi ćemo pobijediti samo ako budemo bolji od njihovog drugog tima a ja baš nisam ubijeđen da jesmo. Niti jedan naš igrač nebi imao mjesto u prvom timu Zrinje a većina ni u drugom .Nadam se da ćemo nekako pobijediti jer tuzlačeva prognoza je toliko nepouzdana da je sve mašio do sad što je prognozirao.
Izraz njihov sam pogrešno stavio jer je ne određen...možda bolje pristaje nečiji.
Nije otkriće da je AH veliki igrač ali je krajnje nekorektno velikog igrača optuživati za kriminal a krajnje je nekulturno kačiti na forum njegovog kluba koje kakve cajke. Svi mi znamo kakva nam je liga . Za Zrinjski je pogrešno misliti da će nam pustiti. Mi ćemo pobijediti samo ako budemo bolji od njihovog drugog tima a ja baš nisam ubijeđen da jesmo. Niti jedan naš igrač nebi imao mjesto u prvom timu Zrinje a većina ni u drugom .Nadam se da ćemo nekako pobijediti jer tuzlačeva prognoza je toliko nepouzdana da je sve mašio do sad što je prognozirao.
"Nije otkriće da je AH veliki igrač ali je krajnje nekorektno velikog igrača optuživati za kriminal"Beledija je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:58Kad neko(čitaj tuzlac) javno kaže pet-šest dana prije utakmice da je završena što na lijepom bosanskom jeziku znači da je kupljena onda ja tog navijača ne mogu smatrati navijačem tog kluba jer nemogu prihvatiti blaćenje ni u kakvoj formi.
[/quote]
- Nikad, ama baš nikad Azmira Husića nisam nazvao kriminalcem niti sam taj pojam kačio uz njegovo ime.
Tražim izvinjenje i povlaćenje lažne tvrdnje.
----------------------Beledija je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:58Kad neko(čitaj tuzlac) javno kaže pet-šest dana prije utakmice da je završena što na lijepom bosanskom jeziku znači da je kupljena onda ja tog navijača ne mogu smatrati navijačem tog kluba jer nemogu prihvatiti blaćenje ni u kakvoj formi.
-------------------------
Postao/la Beledija » 15 maj 2023, 18:59
Eto nas mašala zadnji ili baš na dnu.
Možda tuzlac izbaci neku tabelu pa me demantuje.
Da Bog da ovaj put može demantovat samo sebe.
Postao/la tuzlac » 15 maj 2023, 20:52
-Ako na momenat ostavimo po strani "pitanje svih pitanja",da li Husić spušta Tuzlu u bunar, i pogledamo tabelu vidjet ćemo da TuzlaCity može opstati u ligi.SAD JE JASNO DA NAM 4 BODA NISU SIGURNA ZALIHA ZA OPSTANAK.GORKI ĆE DOBITI UTAKMICU PROTIV žELJEZNIČARA I IMATI NAJVJEROVATNIJE 35 BODOVA I BOLJI SKOR SA NAMA,ŠTO NAS GONI U ISPADANJE.LEOTAR ĆE POBIJEDITI ŠIROKOG U ZADNJEM KOLU I IMATI NA KRAJU 34 BODA.LEOTAR IMA BOLJI SKOR OD NAS ALI MISLIM DA JE ON OTPISAN I DA ĆE NAPUSTITI LIGU.KAD BI LEOTAR POBIJEDIO ZRINJSKOG U MOSTARU ISPALI BI MI I GORKI ILI POSUŠJE JER BI LEOTAR IMAO 37.NAŠA SLJEDEĆA UTAKMICA U KONJICU JE KLJUČNA ZA NAS.U SRIJEDU JE FINALNA UTAKMICA KUPA.AKO VELEŽ POBIJEDI IDE U EUROPU ON I 2 I 3 NA TABELI,DAKLE,ŽELJO OTPADA AKO PUSTI GORKOM 3 BODA.AKO POBIJEDI ZRINJSKI, ONDA BORAC,SARAJEVO I ŽELJO IDU U EUROPU. OČEKUJEM POBJEDU SARAJEVA U MOSTARU PROTIV VELEŽA I ODLAZAK NA 52 A ŽELJO BI PRIJE ZADNJEG KOLA TREBAO POBIJEDITI POSUŠJE I IMAT ĆE 50 BODOVA ILI 2 MANJE. ZADNJE KOLO DAKLE ,ŽELJO MOŽE KOMOTNO DATI GORKOM ALI I SARAJEVO MOŽE DATI IGMANU A DA OSTANE 3.MJESTO..SVE OVO ĆE BITI JASNO VEĆ POSLIJE SRIJEDE17.05..MI OČEKUJEMO DA POBIJEDIMO U KONJICU JER ĆE ON BITI NAMIREN NA KOŠEVU NA 37 BODOVA.MI POBJEDOM U KONJICU IZLAZIMO NA 34 BODA I PREOSTAJE NAM DOMAĆINSTVO ZRINJSKOM I IZLAZAK NA 37 BODOVA. POSUŠJE ĆE TAKOĐER IMATI 37 BODOVA. IGMAN IMA BOLJI SKOR SA POSUŠJEM I NAMA A TUZLA IMA BOLJI SKOR SA POSUŠJEM U TOJ KOMBINACIJI ISPADAJU LEOTAR SA 34 BODA I GORKI SA 35 BODOVA.AZMIR AKO ŽELI OSTAVITI NAS U PL, ON JE OVO VEĆ UVEZAO JER ZRINJSKI,SARAJEVOI IGMAN NEĆE UGROZITI SVOJ INTERES.JA SAM UVJEREN DA HUSIĆ NEĆE PUSTITI TUZLA CITY NIZ VODU.
-------------------------------------------------
Postao/la tuzlac » 17 maj 2023, 07:59
Nama danas odgovara pobjeda Zrinjskog.Sarajevo i Željo idu u Europu.Željo će namiriti Gorkog a Srajevo Igmana.U tom slučaju idemo u Konjic po bodove akoBogda.Zadnje kolo, zna se.Latini (Zrinjski) drže do riječi.Ako i Velež pobijedi ne mijenja se bitno situacija u vezi nas jer Sarajevo je 3. a Željo bi onda morao tražiti priliku u Tuzli.U takvoj utakmici su u igri sva tri znaka.
Postao/la tuzlac » 21 maj 2023, 07:08
Očekujem pobjedu Tuzle u Konjicu.Duguju nam.
Postao/la tuzlac » 21 maj 2023, 19:14
FK TUZLA CITY CE AKO BOG DA UVIJEK IGRATI PL . M. SELAM IZ KONJICA.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 24 maj 2023, 07:23, ukupno mijenjano 1 put.
Još samo da kažu muzičku želju.
--------------------------------------
-" S obzirom da se gleda međusobni duel kao odlučujući faktor za Leotar će biti od krucijalne važnosti da Sloboda ne pobijedi Željezničar te da Tuzla City izgubi od Zrinjskog.
Ipak, otežavajuću okolnost za Trebinjce predstavlja činjenica i da su Širokobriježanima prijeko potrebni bodovi u borbi za Evropu, pa je Leotar mnogo bliže ispadanju nego opstanku u društvu najboljih".
--------------------------------------
-" S obzirom da se gleda međusobni duel kao odlučujući faktor za Leotar će biti od krucijalne važnosti da Sloboda ne pobijedi Željezničar te da Tuzla City izgubi od Zrinjskog.
Ipak, otežavajuću okolnost za Trebinjce predstavlja činjenica i da su Širokobriježanima prijeko potrebni bodovi u borbi za Evropu, pa je Leotar mnogo bliže ispadanju nego opstanku u društvu najboljih".
21.svibnja .2023, DAN ZA HISTORIJU

..............................................0:1

..............................................0:1
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 24 maj 2023, 07:19, ukupno mijenjano 1 put.
SA ZRINJSKIM U SREBRENIKU, ULAZ BESPLATAN

23. Maja 2023. 191 Pregleda
Posljednji meč ove sezone Tuzla City će odigrati u Srebreniku. S obzirom da se sve utakmice 33.kola moraju igrati u isto vrijeme, a da Sloboda dočekuje Željezničar, tako će Plavi ugostiti Zrinjskog u Srebreniku.
Aktuelni prvak koji je već ranije obezbijedio titulu, bit će svakako dobar “mamac” za publiku, posebno jer Tuzla City iz ovoga meča mora izaći s pozitivnim rezultatom.
Zato su u rukovodstvu Plavih odlučili da otvore kapije Gradskog stadiona u Srebreniku i ponude besplatan ulaz, pa se podno Majevici očekuje još veća posjeta.
Utakmica Tuzla City-Zrinjski na programu je u nedjelju 28.maja s početkom u 17 sati.
press Služba F.K.Tuzla City

23. Maja 2023. 191 Pregleda
Posljednji meč ove sezone Tuzla City će odigrati u Srebreniku. S obzirom da se sve utakmice 33.kola moraju igrati u isto vrijeme, a da Sloboda dočekuje Željezničar, tako će Plavi ugostiti Zrinjskog u Srebreniku.
Aktuelni prvak koji je već ranije obezbijedio titulu, bit će svakako dobar “mamac” za publiku, posebno jer Tuzla City iz ovoga meča mora izaći s pozitivnim rezultatom.
Zato su u rukovodstvu Plavih odlučili da otvore kapije Gradskog stadiona u Srebreniku i ponude besplatan ulaz, pa se podno Majevici očekuje još veća posjeta.
Utakmica Tuzla City-Zrinjski na programu je u nedjelju 28.maja s početkom u 17 sati.
press Služba F.K.Tuzla City
Zrijski i TuzlaCity prošlosezonski prvak i viceprvak, i na kraju ove sezone imaju razlog za slavlje.Zrinjski proslavlja duplu krunu,prvaka i osvajača kupa a TuzlaCity opstanak u premijer ligi.Eto što je fudbal.
-
- Kontakt:
BABA Azmir je dokazo da je veliki igrac, covjek koji od ne moguce napravi sve moguce, jedan je OBAMA nas iz Glogove da ga nema trebalo bi ga izmisliti, e sad da smo svi pametni da pokrenemo okupljanje za utakmicu u srebreniku.Mislim da je Azmir to zasluzi u najmanju ruku.
Divizija tebe cuva, Husic Azmire Husic Azmire !!!!!
Tako je,od rječi do riječi.Idemo akoBogda u Srebrenik da proslavimo naš ostanak u pl BiH..TuzlaC2023 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:57BABA Azmir je dokazo da je veliki igrac, covjek koji od ne moguce napravi sve moguce, jedan je OBAMA nas iz Glogove da ga nema trebalo bi ga izmisliti, e sad da smo svi pametni da pokrenemo okupljanje za utakmicu u srebreniku.Mislim da je Azmir to zasluzi u najmanju ruku.
Ideće sezone opet u Europu.
- Nikad, ama baš nikad Azmira Husića nisam nazvao kriminalcem niti sam taj pojam kačio uz njegovo ime.tuzlac je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:54"Nije otkriće da je AH veliki igrač ali je krajnje nekorektno velikog igrača optuživati za kriminal"Beledija je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:58Kad neko(čitaj tuzlac) javno kaže pet-šest dana prije utakmice da je završena što na lijepom bosanskom jeziku znači da je kupljena onda ja tog navijača ne mogu smatrati navijačem tog kluba jer nemogu prihvatiti blaćenje ni u kakvoj formi.
Tražim izvinjenje i povlaćenje lažne tvrdnje.
[/quote]
Obzirom da izvinjenja nema, ja tebe Beledija od sad pa na dalje smatram lažovom.Ti si običan lažov.
Ne znam tuzlac sta se pravis lud
Ako je kao sto tvrdis utakmica sa Zrinjskim dogovorena (da nas puste da ostanemo u ligi), to znaci da se Azmir bavi namjestanjem utakmica sto znaci da je kriminalac.
To je jasno ko dan.
I sto se mene tice , ako je tako, treba da zavrsi u zatvoru…
Ako je kao sto tvrdis utakmica sa Zrinjskim dogovorena (da nas puste da ostanemo u ligi), to znaci da se Azmir bavi namjestanjem utakmica sto znaci da je kriminalac.
To je jasno ko dan.
Sa tuzlacom ne vrijedi polemisati. Napiše jedno poslije bez demantija tvrdi drugo. Eto nazvao me lažovom za tvrdnje koje je sam napisao, ali to se i može očekivati od nekoga ko mijenja mišljenje češće nego ja čarape.Ako ima mešetarenja optužuj druge sebe nikad.emir012 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:54Ne znam tuzlac sta se pravis lud
To je jasno ko dan.
Ja još uvijwk sumnjam u opstanak našom voljom ili snagom tima prije da se desi poklapanjem rezultata drugih.
Al fala Bogu ito ćemo uskoro saznati.
Kirminalna je cijela Liga drug moj. Politicari, drzava...emir012 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:54Ne znam tuzlac sta se pravis lud
To je jasno ko dan.
Nijedna liga nije kriminalna, kriminalci su ljudi koji vode ligu. Ova naša liga je koliko toliko normalna prvu trećinu ostalo je haos u režiji saveza. Ja mogu pretpostaviti da se nešto ružno događa međutim pretpistavka nije dokaz pa sam mišljenja da je bolje džaba šutjeti nego džaba pričatiHazre je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:52Kirminalna je cijela Liga drug moj. Politicari, drzava...emir012 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:54Ne znam tuzlac sta se pravis lud
To je jasno ko dan.
Ovo dali smo Slobodi, Posušje nam vratilo Konjic nam vratio Slogu smo zadužili Treebinjw nam otelo sad će nam Zrinjski dat jer su Latini pošteni i ko su nam nešto dužni vrijeđa sport u cjelini a bogami i samo dostojanstvo ljudi koji ga prate. Šta se to treba sledeće sezone ako opstanemo. Pitati dobro upućene kakva je tabela na kraju pa odmah pičeti sa skavljem ili tugovati do narednog šampionata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.