Medju nabrojanim trenerima a dodao bi i Kodru medju njih,nema dokazanog trenera. Trenera iza kojeg stoje uspjesi. Doduse Jesic je imao svega u karijeri ali bio je uvezan s kladionicama,mafijom. Nadimak mu je bio Ješa Kasapin a i doveli smo ga iz Mijanmara,znaci sa dna.esprit24 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:10Jel vama nakon Jarnija, pokojnog Jesica, Vasoskog, Sablica i dr. stvarno stalo da dovedemo nekog regionalnog "vizionara" kojem ce trebat godina da upozna Gigovice, Topuze, Vice, Pilave, Trebinje, Posusje, Pecare i da mu yebemo i mrtve i zive nakon prvog kiksa. Ako Mirzu syebemo dokazat cemo da smo nikakav klub definitivno sto se tice organizacije. Msm iskreno boli me i za Mirzom al definitivno mu treba dati sansu da krene od nule pa da vidimo.
Sve su to amateri,sto pokazuje njihova karijera ne samo prije Sarajeva,nego i poslije. Takve ne treba dovoditi. Onda moze ,hladno i Mirza ostati.
Mirza je meni drag ,jer je Pitar i Sarajlija ali nije on neko ko moze nekom zahebanom stati na crtu,tipa Gasperini i ubice ga takav kao malo mače,kao sto je ubio i Husrefa.
Niti moze u kontiniutetu odrzati ekipu i rezultat,kroz cijelo prvenstvo.
Ako mislimo u roku par godina,biti najbolji u BH,ako mislimo biti ozbiljniji u Evropi-grupe i slicno. Ne bih rekao da je Mirza rjesenje.
No,neka investitori cine sta zele. Sto se mene tice,gledacu Sarajevo i da smo u kantonalnoj,ne smeta meni nista.