Naumpade mi kad ovo pišeš onaj Ante iz Mostara što "nikad nije bio" na Starom mostu...FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:15Zamisli logike da srušiš most, pjevaš o njegovom rušenju i onda hoćeš da se boje tvog kluba nađu na tom mostuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:12Stari most večeras ipak nije osvijetljen bojama Zrinjskog, na proslavi pjevali “Nema više dušo mostova…”
Suzivot![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Pa koliko se zna sve mostove u Mostaru su porušili okupatorska jna...kolezeljovac je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:21Naumpade mi kad ovo pišeš onaj Ante iz Mostara što "nikad nije bio" na Starom mostu...FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:15Zamisli logike da srušiš most, pjevaš o njegovom rušenju i onda hoćeš da se boje tvog kluba nađu na tom mostuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:12Stari most večeras ipak nije osvijetljen bojama Zrinjskog, na proslavi pjevali “Nema više dušo mostova…”
Suzivot![]()
![]()
Pošto dobri bošnjaci ili muslimani su uvjereni odnosno njihova nacionalistička propaganda ih je uvjerila da su sve mostove u Mostaru srušili Hrvati tu samo liječenje pomaže.
-
Pošto ste se uhvaTili osvjetljivanja Starog Mosta da ja napišem par riječi ...Kao prvo ja kao navijač Zrinjskog sam protiv toga i to mi je čista glupost i populistička ideja nekih stranaka koji nemaju veze s klubom a tako razmišlja 90 % naših ljudi . **** vas Stari Most koda to ikome išta znači . Mi imamo drugih važnijih stvari , pred nama su friška posla kao i još jedno Europsko ljeto a nadamo se i zima. ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
-
- Kontakt:
Mi cemo da budemo lav koji vodi vojsku ovaca u FederalnojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:00Pa vi ste član PLFBIHSky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:57Nešto si ti u nekoj euforiji, pogrešno si vidio i koja je liga... Šta se to dešava Onlyyyy?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:54
That was a big mistake
I ask for forgiveness my companion
47 Bosnia and Herzegovina-Premijer Liga 70.6
136. je Federalka![]()
![]()

A najveca ovca ce da bude likCe
Volim tebe, više od sebe
Cuj malo...Sky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:53I tebe malo godine stigle izgleda, . Evropa ima 55 zemalja. 136. liga na svijetu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:44https://www.teamform.com/en/league-ranking/world
136 liga Evrope
SLO SLO![]()

Malo je broj titula prvaka drzave koje je osvojio Velez, a ovo kod @Onlya je malo vise od malo

Dobar tweet/thread za kraj rasprave o mostovima
Živjeli
Živjeli
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vanja ba živ si života mi, ako se aBd i mi u nedjelju plasiramo u evropu valja uživati u onim vrelim danima i prijatnim noćima na evropskim utakmicama u Šeheru aaaaa? 
Nije da nismo poželjeli....

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:32Mi cemo da budemo lav koji vodi vojsku ovaca u Federalnoj![]()
A najveca ovca ce da bude likCe

Sloboda je sampijon oooooooooo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:37antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:32Mi cemo da budemo lav koji vodi vojsku ovaca u Federalnoj![]()
A najveca ovca ce da bude likCe![]()
Volim tebe, više od sebe
BergamoVanja8 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:33Cuj malo...Sky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:53I tebe malo godine stigle izgleda, . Evropa ima 55 zemalja. 136. liga na svijetu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:44
https://www.teamform.com/en/league-ranking/world
136 liga Evrope
SLO SLO![]()
![]()
Malo je broj titula prvaka drzave koje je osvojio Velez, a ovo kod @Onlya je malo vise od malo![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Što se žderu u sebi Ibrulji Opale Balorde multikulti.
Pate....
Pate....
Sloboda = Ponos Tuzleantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:39OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:37antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:32
Mi cemo da budemo lav koji vodi vojsku ovaca u Federalnoj![]()
A najveca ovca ce da bude likCe![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma mene strah buraz da vam opet ne zapadne put u Izrael ili Mongoliju, pa da ne bude vodu vario ,vodu hladiokolezeljovac je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:36Vanja ba živ si života mi, ako se aBd i mi u nedjelju plasiramo u evropu valja uživati u onim vrelim danima i prijatnim noćima na evropskim utakmicama u Šeheru aaaaa?

Ali ne sekiraj se , ti ces shodno rukijama uvijek uzivati u Evropskim tekmama, naravno malo prikriven ko onomad Mekic

Frajko im je pred očima definitivno promijenio boje kluba
Oni ko telci gledaju i ne reaguju na to, nesvjesni

Oni ko telci gledaju i ne reaguju na to, nesvjesni

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
U crno ih zavio,a najgore tek slijedi.
Povlačenje para kad mu dosadi igračka , stečaj i gašenje.
Fakat je @Sky u pravu , totalno si izlapio, nije ba u nedjelju u Mostaru igrao Bergamo ili Atalanta, nego jedan klub iz PL BiH

- Meraak1921
- Kontakt:
BesiktasVanja8 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:45Fakat je @Sky u pravu , totalno si izlapio, nije ba u nedjelju u Mostaru igrao Bergamo ili Atalanta, nego jedan klub iz PL BiH![]()
5 komada

borussia mönchengladbach, Atalanta

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Mogli su proslavu i u Parku Nobelovaca napraviti, veća površina im ne treba.

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudbalmozak2, Fudo, Hajdeee, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, MokraKifla, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, relativizam, Rodman, supervizor, Zeko87 i 153 gosta.