FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo, Santos neće kod nas, budite sigurni, da završimo priču u startu. Drugo, Ziljkić je bolji igrač od njega, a obojica istovremeno su apsolutno nepotrebni.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 23 maj 2023, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Što reče kolega Herson, Vrančiću treba brzanac i radilica, uz brza krila i jake bekove, on bi pokazao svu raskoš svog znanja. Budući da ja volim 442, on (Vrančić) nokako ne bi mogao u par sa Baltom. Posljedično tome, neophodno je dovesti nekog "konja" na dmf. Krila su popunjena, a obzirom da je Čatakovoć svojevrsno razočarenje, nužno bi bilo dovesti još jednog napadača Renanovih karakteristika, pa i boljeg.
Po mome skromnom mišljenju, najviše škripi na bekovskim i golmanskim pozicijama. Nisam za povratnike, pa tako ni za Delača, ali bio bih prezadovoljan nekim golmanom koji ulijeva sigurnost u odbranu. Asmiru Begoviću ističe igovor, zašto ne pokušati? Uz njega bi stasali i Šahinović o Šutković, svakako i Dizdarević. Opet velik, bekovi su suština modernog nogometa. Šta je sa mladim Jovaševićem, zna li iko? Nije ni taj Duraković loš. Pitanje je koliko bi se snašao u većoj sredini? Santos? Pa realno, Ziljkić nema zamjenu, ne vidim zašto ne, osim ako ne ispadne neko bolji.
Neki sastav koji bih ja volio vidjeti, ne po imenima, nego po karakteristikama igrača:
Delač
Šabanović - Martinović - Miličević - Pidro
Kyeremeh/Giuli - Vrančić - Đokanović - Ziljkić
Renan - (Rahmanović) Benko
Mislim da bi sa ovakvim sastavim mogli izboriti Konferencijsku ligu, a možda i više.
Po mome skromnom mišljenju, najviše škripi na bekovskim i golmanskim pozicijama. Nisam za povratnike, pa tako ni za Delača, ali bio bih prezadovoljan nekim golmanom koji ulijeva sigurnost u odbranu. Asmiru Begoviću ističe igovor, zašto ne pokušati? Uz njega bi stasali i Šahinović o Šutković, svakako i Dizdarević. Opet velik, bekovi su suština modernog nogometa. Šta je sa mladim Jovaševićem, zna li iko? Nije ni taj Duraković loš. Pitanje je koliko bi se snašao u većoj sredini? Santos? Pa realno, Ziljkić nema zamjenu, ne vidim zašto ne, osim ako ne ispadne neko bolji.
Neki sastav koji bih ja volio vidjeti, ne po imenima, nego po karakteristikama igrača:
Delač
Mislim da bi sa ovakvim sastavim mogli izboriti Konferencijsku ligu, a možda i više.
Samo nek se Delac vrati, eto ti odmah 30% golova koje smo primali, vise neces primati! Utegni odbranu i eto ti jos 30% golova manje.
U novi boj ...
Nije na profesionalnom ugovoru.boki86 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:07Vidim da ga oni ne mogu potpisati bez da plate neku naknadu?? Pa na kakvom je sada ugovoru? Jel to nije na profesionalnom? Joj sirotinje sto se bruka, svasta ce covjek kod njih vidjetitabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:47Istu priču je i meni ispricao frizer koji šiša par njihovih igrača. Sad oko plate koji su naši nudili, ne mogu se sjetiti ali da ima 3000€ platu je tačno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:35
Evo vam jedna vijest, ja je znam odavno ali nisam dijelio, prepricavam sta sam cuo
Santos u zelji ima 3000e platu, 1000e salje svojima u Brazil, nasi su mu ponudili 50.000 na ruke i 10.000 platu, on je bio pristao na to, ali je savjetovan od sebi nekih bliskih ljudi da zbog navijaca ne bira taj put. Sta bi to tacno trebalo znaciti neka tumaci kako ko hoce
-
- Kontakt:
Ugovori isticu Ramicu, Cirjaku, Mustaficu a posudba istice Balti i Vrancicu to je gotovo cijeli vezni red ovo se prvo mora riješiti.
Ziljkić se ne može povrijediti? Dobit crveni zahvaljujući svom mirnom temperamentu? Pa kad se desi nešto od toga, izmišljaj poziciju nekom igraču gdje neće pokazati ni 5% i onda ga proglasimo neznalicom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Prvo, Santos neće kod nas, budite sigurni, da završimo priču u startu. Drugo, Ziljkić je bolji igrač od njega, a obojica istovremeno su apsolutno nepotrebni.
Dodatni plus je što bi dodatno oslabili kone, i pokazali im da smo u svemu daleko ispred njih.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemam kud na onaj svijet. Što zbog Hebiba, što zbog Galiba, a opet zbog Hebiba.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa sada nece 99%, ta prica je bila na zimu a onda su dosli upravo Ziljkic i dva stranca Francis i Guliashvili, tako da mjesta za strance nema vise, pogotovo da se trose na pozicije koje su fino popunjene i za koje se moze naci i relativno dobra domaca zamjena.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Prvo, Santos neće kod nas, budite sigurni, da završimo priču u startu. Drugo, Ziljkić je bolji igrač od njega, a obojica istovremeno su apsolutno nepotrebni.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa jadni Galib je vazda fasovo kad god je Heba zicere promasivao, a nije da je mali brojMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:19Nemam kud na onaj svijet. Što zbog Hebiba, što zbog Galiba, a opet zbog Hebiba.Vanja8 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Ma , nikad ti nije halalio one batine sto je jadan primao zbog HebeMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:05
Hahahaha ma kakav Galib, on se ohladio šesnaest puta![]()
![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato mi mama više nikad neće kupiti cuku.Vanja8 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:22Pa jadni Galib je vazda fasovo kad god je Heba zicere promasivao, a nije da je mali brojMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:19Nemam kud na onaj svijet. Što zbog Hebiba, što zbog Galiba, a opet zbog Hebiba.![]()

Zato ce mama u Dzenet, a ti ces pred GalibaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:29Zato mi mama više nikad neće kupiti cuku.Vanja8 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:22Pa jadni Galib je vazda fasovo kad god je Heba zicere promasivao, a nije da je mali brojMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:19
Nemam kud na onaj svijet. Što zbog Hebiba, što zbog Galiba, a opet zbog Hebiba.![]()
![]()

Ikictabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:16Ziljkić se ne može povrijediti? Dobit crveni zahvaljujući svom mirnom temperamentu? Pa kad se desi nešto od toga, izmišljaj poziciju nekom igraču gdje neće pokazati ni 5% i onda ga proglasimo neznalicom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Prvo, Santos neće kod nas, budite sigurni, da završimo priču u startu. Drugo, Ziljkić je bolji igrač od njega, a obojica istovremeno su apsolutno nepotrebni.
Dodatni plus je što bi dodatno oslabili kone, i pokazali im da smo u svemu daleko ispred njih.
- BordoBBoja
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:07Morat ces sacekati 10 sati sutrabordobijelisampion je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:00Ps: Ima li iko neku insajdersku da prospe i jel sutra 100% adidas
Meni je malo nelogicno da se eventualno takva stvar radi prije kraja sezone i to pred zadnju utakmicu.
Ali hajmo biti optimisticni![]()
Odao si se, sad znam konje iza profila
Smanji "tablete" .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Što reče kolega Herson, Vrančiću treba brzanac i radilica, uz brza krila i jake bekove, on bi pokazao svu raskoš svog znanja. Budući da ja volim 442, on (Vrančić) nokako ne bi mogao u par sa Baltom. Posljedično tome, neophodno je dovesti nekog "konja" na dmf. Krila su popunjena, a obzirom da je Čatakovoć svojevrsno razočarenje, nužno bi bilo dovesti još jednog napadača Renanovih karakteristika, pa i boljeg.
Delač
Desno krilo, poslan na posudbu jer smo doveli još dva desna krila.Alii je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:37Ikictabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:16Ziljkić se ne može povrijediti? Dobit crveni zahvaljujući svom mirnom temperamentu? Pa kad se desi nešto od toga, izmišljaj poziciju nekom igraču gdje neće pokazati ni 5% i onda ga proglasimo neznalicom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:09Prvo, Santos neće kod nas, budite sigurni, da završimo priču u startu. Drugo, Ziljkić je bolji igrač od njega, a obojica istovremeno su apsolutno nepotrebni.
Koliko me sjećanje služi, odigrao je možda 2-3 utakmice lijevo i bio igrač manje.
Rw i lw na obje strane bio top jos kod DUDICA BIO RB TAKO DAtabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:42Desno krilo, poslan na posudbu jer smo doveli još dva desna krila.Alii je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:37Ikictabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:16
Ziljkić se ne može povrijediti? Dobit crveni zahvaljujući svom mirnom temperamentu? Pa kad se desi nešto od toga, izmišljaj poziciju nekom igraču gdje neće pokazati ni 5% i onda ga proglasimo neznalicom.
Koliko me sjećanje služi, odigrao je možda 2-3 utakmice lijevo i bio igrač manje.
Uz Dala imao najviše golova u prvoj polusezoni koliko je igrao
-
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:54Dragan Jakovljević, Davor Jozić, Samir Duro, Ibrahim Duro, Ajdin Maksumić?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:43Nemoj bgt nikoga iz Konjica. Tu samo Zundo valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:39
Baš tako. Za sad bi se najviše obradovao dolasku Delača i Durakovića, kao i ostanku Vrančića. A onda dalje kako bude ovih narednih 20ak dana išlo ćemo vidjeti ostalo![]()
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pidro ce doc ali možda jedne godine.
Musi produžiti ugovor i Ramicu i Mustaficu.
Baltu možemo kupiti ista cijena kao i Besima ako i ne malo manja .
Vrančić platu mu das koliko trazi i eto.
Golmana tj Delač
Lb može Duraković ili neko drugi možda, nekog od silnih krila mora da ide na posudbu van BiH.
(Ikic ili Gulishi )obojica top.
Ili Francisa ali obavezno staviti da ga kupe za tu sumu novca koju traži Fks.
Musi produžiti ugovor i Ramicu i Mustaficu.
Baltu možemo kupiti ista cijena kao i Besima ako i ne malo manja .
Vrančić platu mu das koliko trazi i eto.
Golmana tj Delač
Lb može Duraković ili neko drugi možda, nekog od silnih krila mora da ide na posudbu van BiH.
(Ikic ili Gulishi )obojica top.
Ili Francisa ali obavezno staviti da ga kupe za tu sumu novca koju traži Fks.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 23 maj 2023, 23:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Netreba puno mjenjat sastav, zadrzat baltu i vrancica jos 6 mjeseci, DOVEST DELACA JER OD DIZDE I SEHE NEMA NISTA.
Santosa bi doveo ako nista da se druzi sa Reneom..
Mislim da cemo Renejca prodat za 1 m€ jer imam osjecaj da ce na euro sceni bit ko RAUL GONZALEZ (7) u najboljim godinama
Da ija sam jedan od onih koji je proglasio Renea romom polubratom samira radovca, posteno je priznat
Izgledo je na pocetku ko da nije iz brazila
Santosa bi doveo ako nista da se druzi sa Reneom..
Mislim da cemo Renejca prodat za 1 m€ jer imam osjecaj da ce na euro sceni bit ko RAUL GONZALEZ (7) u najboljim godinama
Da ija sam jedan od onih koji je proglasio Renea romom polubratom samira radovca, posteno je priznat
Izgledo je na pocetku ko da nije iz brazila
Oliveiru staviti 1,3 miliona eura odmah na transfermarkt
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Beli98, Ferroviere1987, Haksss, Imamkarbarum, NeSamSafetee, Velaxsa i 72 gosta.