Srpska nakaza upakirana u podveleski fundamentalizam nikad nece biti sampion voljene nam BiHmiki651 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:32U cilju smirivanja strasti i pomirenja na forumu jedan ozbiljan prijedlog je u igri.
Predlaže se kao jedno od rješenja moguća hibernacija ili ti ga slanje Zrinjskog u induciranu komu slijedećih trideset godina kako bi jedan dio forumskog puka iz prigradskog naselja došao na svoje i u miru i veselju dočekivao prvenstva a naročito sretan završetak istog.
Dosta je terora.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vidjeli smo u Zenici koliko volite BiH.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:37Srpska nakaza upakirana u podveleski fundamentalizam nikad nece biti sampion voljene nam BiHmiki651 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:32U cilju smirivanja strasti i pomirenja na forumu jedan ozbiljan prijedlog je u igri.
Predlaže se kao jedno od rješenja moguća hibernacija ili ti ga slanje Zrinjskog u induciranu komu slijedećih trideset godina kako bi jedan dio forumskog puka iz prigradskog naselja došao na svoje i u miru i veselju dočekivao prvenstva a naročito sretan završetak istog.
Dosta je terora.![]()
https://youtube.com/shorts/1-ENb-DIoDo?feature=share3
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Svjetlit ce al u khurcu. Veceras je bilo toliko momaka i raje , mostara iz kluba skakaca oko mosta da ni Nato ne bi mogao proci.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
A sta ste ovo vi generalni sponzoru Vehleza pjevali dok je bila himna drzave?Koliko znam himna nema tekst?Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:40Vidjeli smo u Zenici koliko volite BiH.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:37Srpska nakaza upakirana u podveleski fundamentalizam nikad nece biti sampion voljene nam BiHmiki651 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:32U cilju smirivanja strasti i pomirenja na forumu jedan ozbiljan prijedlog je u igri.
Dosta je terora.![]()
Plus mi smo kao prave patriote bili okrenuti zastavi BiH dok nam je vasa sa jarbola bila zapisana ,preporuka od opalale da ne zadrzavamo dugo pivo u sebi.
Popisalo vam zastavu sve sto je bilo u bijelom a vi kao capi sa simpatizerima pjevate uuu aaa ubij moja ti ultrasa
Doduse nije vasa zastava vec srpskih osnivaca zato i nemate emocijiju a ni potrebu da je branite.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
jbg...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:36how the tables have turnedSky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:34Što bi rekao tvoj mili cijenjeni predsjednik:OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:32
![]()
![]()
![]()
I kada smo ulazili i izlazili
Cijeli stadion je pjevao "druga liga"
Ja, i?![]()
btw. Klis - Sloboda. Dolazim na utakmicu 100%
Ne može vam se ugoditi, Zenićane dočekamo s burecima, pa jednom sa karanfilima, i opet ne valja. Šta god da uradimo, ne valja.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 23 maj 2023, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- oldschool72
- Kontakt:
Na kraju
10: Sloboda
11: TC
12: Leotar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Himna Republike BiH ima tekst taj tekst će se uvijek pjevati.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:44A sta ste ovo vi generalni sponzoru Vehleza pjevali dok je bila himna drzave?Koliko znam himna nema tekst?Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:40Vidjeli smo u Zenici koliko volite BiH.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:37
Srpska nakaza upakirana u podveleski fundamentalizam nikad nece biti sampion voljene nam BiH![]()
Plus mi smo kao prave patriote bili okrenuti zastavi BiH dok nam je vasa sa jarbola bila zapisana ,preporuka od opalale da ne zadrzavamo dugo pivo u sebi.![]()
![]()
![]()
Popisalo vam zastavu sve sto je bilo u bijelom a vi kao capi sa simpatizerima pjevate uuu aaa ubij moja ti ultrasa![]()
![]()
![]()
![]()
Doduse nije vasa zastava vec srpskih osnivaca zato i nemate emocijiju a ni potrebu da je branite.
Da nije međunarodne zajednice i dan danas bi to bila naša himna,a zastava bi bila ona koja vama i Srbima najviše smeta.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
E moj Only, kamo puste sreće. Nećemo ni željkana karnuti, a pogotovo da se drugi rezultati poklope...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:46Na krajuSky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:45jbg...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:36
how the tables have turned![]()
btw. Klis - Sloboda. Dolazim na utakmicu 100%
![]()
10: Sloboda
11: TC
12: Leotar
![]()
Nego da se zahvalim Zenićanima. Kad vidim njihove protivnike tipa Baton, Azot, Mošćanica, Federalka mi djeluje kao premija.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Srbima samo smeta sto ste im ukrali klub ostalo sve imaju.Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:47Himna Republike BiH ima tekst taj tekst će se uvijek pjevati.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:44A sta ste ovo vi generalni sponzoru Vehleza pjevali dok je bila himna drzave?Koliko znam himna nema tekst?Ado1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:40
Vidjeli smo u Zenici koliko volite BiH.
Plus mi smo kao prave patriote bili okrenuti zastavi BiH dok nam je vasa sa jarbola bila zapisana ,preporuka od opalale da ne zadrzavamo dugo pivo u sebi.![]()
![]()
![]()
Popisalo vam zastavu sve sto je bilo u bijelom a vi kao capi sa simpatizerima pjevate uuu aaa ubij moja ti ultrasa![]()
![]()
![]()
![]()
Da nije međunarodne zajednice i dan danas bi to bila naša himna,a zastava bi bila ona koja vama i Srbima najviše smeta.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kis kis kis kis kis kis
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Srbi i dalje vole Velež i dolaze na utakmice Veleža.
Vi ste ga se samovoljno odrekli po direktivi usijanih glava Topića i Prlića.
Izrodi iz matične knjige rođenih
Vi ste ga se samovoljno odrekli po direktivi usijanih glava Topića i Prlića.
Izrodi iz matične knjige rođenih
- Antipolitika3
- Kontakt:
Daj ime jednog srbina iz upravnog odbora
Samo vam Balorda od srba dolazi.
A mi veceras skandiramo Slobo Slobo Slobo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sreca pa sam kupio kokice. S uzitkom ih jedem uz ovu temu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U upravi ih trenutno nemamo,ali imamo u skupštini, među navijačima i igračima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:56Daj ime jednog srbina iz upravnog odbora![]()
Samo vam Balorda od srba dolazi.
A mi veceras skandiramo Slobo Slobo Slobo![]()
Sky9 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:50E moj Only, kamo puste sreće. Nećemo ni željkana karnuti, a pogotovo da se drugi rezultati poklope...![]()
Nego da se zahvalim Zenićanima. Kad vidim njihove protivnike tipa Baton, Azot, Mošćanica, Federalka mi djeluje kao premija.Pa mi lakše pada ispadanje...
Azot …
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Osvijetliše li ga?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 45 gostiju.