Nemaju vise prednost nad Denisom i Davidom (jer Sanja ne glasa nikako za njih vise).
Sta im pocinise. Pa bilo ih je duplo vise

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedan od njih dvojice moze pobijediti samo ako bas njih dvojica budu u finalu, u suprotnom ce porota dati glasove bilo kome ko bude u finalu protiv jednog od njih dvojice.
Sta radi porota, ja se nikako nmg sjetit?
Ono što sam vidio da mnogi pišu kao da je David pobjednik kod plavih. Sada ne znam koliko je to tačno i da li je uopšte već snimano finale.forgempp je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Sta radi porota, ja se nikako nmg sjetit?
A svakako u finalu borba ide na poligonu, tu porota ne odlucuje.
U pravu si, mislio sam da pobjednika daje porota a ne drugog finalistu, zaboravio sam da je poligon u finalu.forgempp je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Sta radi porota, ja se nikako nmg sjetit?
A svakako u finalu borba ide na poligonu, tu porota ne odlucuje.
Ne znam jesi li gledao onaj stari Survivor kada je Andrija bio voditelj, ono je bilo odlicno, odlicne igre, neko trazenje imuniteta po dzungli, dva plemena pa se kasnije ujedine i u konacnici jedan pobjednik, bas predobre i zanimljive igre bile. Ovo se sve svede na gadjanje i druge vjestine tesko dolaze do izrazaja.ElTigre9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:09U pravu si, mislio sam da pobjednika daje porota a ne drugog finalistu, zaboravio sam da je poligon u finalu.
U crvenom plemenu Anja zasluzuje pobjedu, a to sto postoje dva pobjednika i dva voditelja je teski idiotizam.
Ovu sezonu nisam ni priblizno gledao kao proslu, a sljedecu necu nikako ni gledati ako ostane ovaj format, bolje naci na netu americki Survivor i to gledati.
Ovo za gadnjanje ni meni nije jasno. Je li pise negdje u pravilniku da mora bit gadjanje, i to bas da se zavrsava svaka borba s istim? Jbt, daj izdrzljivost, inteligenciju ili brzina da bude presudni faktor.forgempp je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:24Ne znam jesi li gledao onaj stari Survivor kada je Andrija bio voditelj, ono je bilo odlicno, odlicne igre, neko trazenje imuniteta po dzungli, dva plemena pa se kasnije ujedine i u konacnici jedan pobjednik, bas predobre i zanimljive igre bile. Ovo se sve svede na gadjanje i druge vjestine tesko dolaze do izrazaja.ElTigre9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:09U pravu si, mislio sam da pobjednika daje porota a ne drugog finalistu, zaboravio sam da je poligon u finalu.
U crvenom plemenu Anja zasluzuje pobjedu, a to sto postoje dva pobjednika i dva voditelja je teski idiotizam.
Ovu sezonu nisam ni priblizno gledao kao proslu, a sljedecu necu nikako ni gledati ako ostane ovaj format, bolje naci na netu americki Survivor i to gledati.
Ma hajd zene ko zene, ali mene najvise nervira Leo. Jesi li ga ikad vidio otkad je u Survivoru da je iznio lik svoje misljenje? Bas pravi diplomata sto rece Denis. Nakon par dana od dolaska je skontao ko je u "zavadi" i priklonio se brojnijoj ekipici da sto duze ostane, a sad je 3-3. Sad bas trebaju udarit na njega jer realno u tom potencijalnom finalu samo on moze pobijedit Denisa i Davida, a nije vala zasluzio.AshburtonG je napisao/la: ↑14 maj 2023, 01:02Ovo za gadnjanje ni meni nije jasno. Je li pise negdje u pravilniku da mora bit gadjanje, i to bas da se zavrsava svaka borba s istim? Jbt, daj izdrzljivost, inteligenciju ili brzina da bude presudni faktor.forgempp je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:24Ne znam jesi li gledao onaj stari Survivor kada je Andrija bio voditelj, ono je bilo odlicno, odlicne igre, neko trazenje imuniteta po dzungli, dva plemena pa se kasnije ujedine i u konacnici jedan pobjednik, bas predobre i zanimljive igre bile. Ovo se sve svede na gadjanje i druge vjestine tesko dolaze do izrazaja.ElTigre9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:09
U pravu si, mislio sam da pobjednika daje porota a ne drugog finalistu, zaboravio sam da je poligon u finalu.
Pojede te protivnik na poligonu, ti kasnis 30 sec i onda te po.sere bacanje i kao nema nikakvih minus bodova. Bas repetitivne igre.
Meni su najfascinantnije ipak ove qrave iz plavog plemena. Nora govori prije glasanja nesto u fazonu, vidjet cemo hoce li Denis imat dostojanstva, jer ako ima nece Lea nominirat. Covjek ga ne nominira, a ove ga sad optuzuju da je takticar. Zenski mozak je fascinantan.
Govori za Lea da je takticar, a ovame odbrana od te izjave je da nije bistar.![]()
![]()
![]()
Denis ajde sto je najsposobniji takmicar, nego je sigurno i najinteligentniji lik tamo. Zamisli odvede te zivot na pusto ostrvo s onakvim dijabolama kao plavo pleme...
Zena je bar zasluzila dogurati do kraja, za razliku od Antonije i Nore koje se hinjski provlace do 1/4 finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.