A kad je došao u Denver ovi nisu mogli 15 pobjeda u sezoni da prebace, pa ih digao u redovnu playoff ekipu.
Otprilike ono što je Jokić radio sa skupinom polovnjaka bez Murraya i MPJ.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
A kad je došao u Denver ovi nisu mogli 15 pobjeda u sezoni da prebace, pa ih digao u redovnu playoff ekipu.
Koga mi lazemo ovdje? Kao da nemamo oci. Lik je operisan od defanziveShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51Pa nije Jokić operisan od defanzive.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 00:29Jokara je ok lik sa braćom debilima i nestvaran prirodni talenat, ali ne mogu u neke TOP LISTE trpati igrača koji je totalno operisan od defanzive. Zbog toga mi i Bird nikada neće biti previsoko na toj listi najboljih od najbolji.
Kakav je propuh bio, ovo je sasvim pristojna odbrana.
Pojasni.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:54Koga mi lazemo ovdje? Kao da nemamo oci. Lik je operisan od defanziveShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51Pa nije Jokić operisan od defanzive.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 00:29Jokara je ok lik sa braćom debilima i nestvaran prirodni talenat, ali ne mogu u neke TOP LISTE trpati igrača koji je totalno operisan od defanzive. Zbog toga mi i Bird nikada neće biti previsoko na toj listi najboljih od najbolji.
Problem je sto lik ne moze braniti reket ni od ispodprosjecnih igraca, toliko puta su npr Lakersi imali cisto polaganje kao da nikog nema, pomaze mu Gordon dosta I vjerujem da bi I'm velike probleme napravila ekipa koja ima dobre sutere za 3, Lakersi su promasili milion otvorenih suteva kojr su dobili jer su morali Nuggetsi pomagati u reketu Jokicu.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:56Pojasni.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:54Koga mi lazemo ovdje? Kao da nemamo oci. Lik je operisan od defanziveShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51
Pa nije Jokić operisan od defanzive.
Šta je to problem sa Jokićevom odbranom?
Boston igra protiv tradicije duge...koliko i liga traje.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:14Problem je sto lik ne moze braniti reket ni od ispodprosjecnih igraca, toliko puta su npr Lakersi imali cisto polaganje kao da nikog nema, pomaze mu Gordon dosta I vjerujem da bi I'm velike probleme napravila ekipa koja ima dobre sutere za 3, Lakersi su promasili milion otvorenih suteva kojr su dobili jer su morali Nuggetsi pomagati u reketu Jokicu.
Ako Boston kojim cudom okrene, oni su favoriti da sve uzmu.
To samo ne vide ili ne zele da vide oni koji ili ne poznaju kosarku kao igru ili oni kojima smetaju neke druge stvari ne sportske prirode.BIHpatriota je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:02Sva rasprava može stati kad ovo izjavi ovakav velikan, možemo samo da budemo zahvalni što živimo u njegovoj eri.
Brutalna izjava!
Ne pretjeruj. Covjek je popravio podobro defanzivu u odnosu na prije par godina! Moze se reci da je momentalnonu tom segmentu prosjecan. Ne znam, sta ocekujes, da bude blizu Gobera, a lik ima takvu ofanzivnu potrosnju + mora da se cuva licnih jer je key player...nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:14Problem je sto lik ne moze braniti reket ni od ispodprosjecnih igraca, toliko puta su npr Lakersi imali cisto polaganje kao da nikog nema, pomaze mu Gordon dosta I vjerujem da bi I'm velike probleme napravila ekipa koja ima dobre sutere za 3, Lakersi su promasili milion otvorenih suteva kojr su dobili jer su morali Nuggetsi pomagati u reketu Jokicu.
Pa to sve dolazi od toga sto mu svi moraju pomagati u reketu.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:32Boston igra protiv tradicije duge...koliko i liga traje.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:14Problem je sto lik ne moze braniti reket ni od ispodprosjecnih igraca, toliko puta su npr Lakersi imali cisto polaganje kao da nikog nema, pomaze mu Gordon dosta I vjerujem da bi I'm velike probleme napravila ekipa koja ima dobre sutere za 3, Lakersi su promasili milion otvorenih suteva kojr su dobili jer su morali Nuggetsi pomagati u reketu Jokicu.
Dakle, šanse za prekoret su nikakve.
Ako okrenu onda je red i da uzmu.
Inače ne bih se složio sve i da im to uspije da bi bili favorit u finalu.
Prvo što bi bili umorniji da ovo izguraju na 7 utakmica.
Drugo što je Denver pokazao da je favorit protiv svakog.
Ne vidim neku prednost Bostona.
A čekaj, Jokić igra slabu odbranu jer su Lakersi imali dosta otvorenih šuteva za 3?
Zar nije njegov teritorij reket?
Krenuo si sa polaganjem, završio sa distancom.
Ono, jest Jokić u napadu 2-way, al mu prigovarati za puno otvorenih šuteva za 3 nema smisla.
Jokić nije nikakav vrhunski defanzivac, al nije ni rupa kakvom ga nazivate.
Ako gledamo bold, slabo mu pomažu. Ispade da su svi u Denveru propuh.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:42Pa to sve dolazi od toga sto mu svi moraju pomagati u reketu.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:32Boston igra protiv tradicije duge...koliko i liga traje.nerkolfc je napisao/la: ↑24 maj 2023, 08:14
Problem je sto lik ne moze braniti reket ni od ispodprosjecnih igraca, toliko puta su npr Lakersi imali cisto polaganje kao da nikog nema, pomaze mu Gordon dosta I vjerujem da bi I'm velike probleme napravila ekipa koja ima dobre sutere za 3, Lakersi su promasili milion otvorenih suteva kojr su dobili jer su morali Nuggetsi pomagati u reketu Jokicu.
Dakle, šanse za prekoret su nikakve.
Ako okrenu onda je red i da uzmu.
Inače ne bih se složio sve i da im to uspije da bi bili favorit u finalu.
Prvo što bi bili umorniji da ovo izguraju na 7 utakmica.
Drugo što je Denver pokazao da je favorit protiv svakog.
Ne vidim neku prednost Bostona.
A čekaj, Jokić igra slabu odbranu jer su Lakersi imali dosta otvorenih šuteva za 3?
Zar nije njegov teritorij reket?
Krenuo si sa polaganjem, završio sa distancom.
Ono, jest Jokić u napadu 2-way, al mu prigovarati za puno otvorenih šuteva za 3 nema smisla.
Jokić nije nikakav vrhunski defanzivac, al nije ni rupa kakvom ga nazivate.
Kako nije drug, voljni momenat, lateralna kretnja NULA.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51Pa nije Jokić operisan od defanzive.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 00:29Jokara je ok lik sa braćom debilima i nestvaran prirodni talenat, ali ne mogu u neke TOP LISTE trpati igrača koji je totalno operisan od defanzive. Zbog toga mi i Bird nikada neće biti previsoko na toj listi najboljih od najbolji.
Ma popravio dosta, u početku jeste bio nula bodova u svom reketu.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:33Kako nije drug, voljni momenat, lateralna kretnja NULA.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51Pa nije Jokić operisan od defanzive.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 00:29Jokara je ok lik sa braćom debilima i nestvaran prirodni talenat, ali ne mogu u neke TOP LISTE trpati igrača koji je totalno operisan od defanzive. Zbog toga mi i Bird nikada neće biti previsoko na toj listi najboljih od najbolji.
Bird koji je tri puta bi u najboljim defanzivnim petorkama lige je bio slab defanzivac?OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 00:29Jokara je ok lik sa braćom debilima i nestvaran prirodni talenat, ali ne mogu u neke TOP LISTE trpati igrača koji je totalno operisan od defanzive. Zbog toga mi i Bird nikada neće biti previsoko na toj listi najboljih od najbolji.
BosniaBoston je napisao/la: ↑24 maj 2023, 01:21Bird da je crnac pričalo bi se o skoro pa elitnom defanzivcu, bolji defanzivac od Magica sigurno
Ja samo kažem da za mene neko ko je totalno nebitan na drugom djelu parketa ne može biti na nikakvim top 5/10 listama.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:43Ma popravio dosta, u početku jeste bio nula bodova u svom reketu.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:33Kako nije drug, voljni momenat, lateralna kretnja NULA.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:51
Pa nije Jokić operisan od defanzive.
Pa evo zadnju je imao tri blokade, na kraju krajeva otkud mu triple-double, skokovi su tu, sad će neko reći kakve to veze ima sa defanzivom, pa da ne kupi te lopte, protivnik bi imao više ofanzivnih skokova i prilika za druge napade.
To što nije Gobert u reketu i što nije prime defanzivac ne bi trebalo uopšte biti temom.
Uostalom, uzme li prsten, koga će biti briga šta Jokić radi defanzivno? Može stolicu kraj parketa i sjediti ako je dovoljno dobar da nosi ekipu do titule.
Šta sve neću pročitati...filip13 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:47BosniaBoston je napisao/la: ↑24 maj 2023, 01:21Bird da je crnac pričalo bi se o skoro pa elitnom defanzivcu, bolji defanzivac od Magica sigurno![]()
Znači, Jokić uzme prsten ove sezone.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:49Ja samo kažem da za mene neko ko je totalno nebitan na drugom djelu parketa ne može biti na nikakvim top 5/10 listama.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:43Ma popravio dosta, u početku jeste bio nula bodova u svom reketu.OldFashioned je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:33
Kako nije drug, voljni momenat, lateralna kretnja NULA.
Pa evo zadnju je imao tri blokade, na kraju krajeva otkud mu triple-double, skokovi su tu, sad će neko reći kakve to veze ima sa defanzivom, pa da ne kupi te lopte, protivnik bi imao više ofanzivnih skokova i prilika za druge napade.
To što nije Gobert u reketu i što nije prime defanzivac ne bi trebalo uopšte biti temom.
Uostalom, uzme li prsten, koga će biti briga šta Jokić radi defanzivno? Može stolicu kraj parketa i sjediti ako je dovoljno dobar da nosi ekipu do titule.
Ne mora biti Gobert, ali nije ni p od pristojnog igrača u odbrani. Krađe lopti, blokade nisu neko mjerilo. Primjer: Iverson, Vučević.... propuh živi. Lider, nestvaran suhi talenat, hodajuća triple-double mašina DA, defanziva NULA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.