A jbg ako ti Hodzic ode bolje i Dado nego Hajdarevic. Ne pravim od njeg Verratija, vec je odlican naspram nasih veznih..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dela je ovdje apsolutno u pravu, liga je takva da je bolje uzeti brzog igrača koji ne zna, nego dizelaša koji zna. Brz igrač može naučiti sa loptom, a spor nikad neće postati brz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi sad da nismo imali dizelasa Stilica ne bi dali polovinu golova. Da smo doveli umjesto Stile nekog brzog a da ne zna vjerovatno bi bili 10 na tabeli.
- jointunija
- Kontakt:
Bešagić iz Igmana mi se nameće kao eventualno riješenje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Inače smo atraktivna lige. Svi brzi,kvalitetni igrace jedva čekaju da igraju Zelji za hiljadu ipo, što bi virtual rekao stali smo na noge. Srezali troškove. Haj što ne plaćamo igrace od kojih zavisimo,nego ne plaćamo ni da nam stadion očiste.
I takvi da nam dovedu brzog igraca.
U Zrinjskom treba vidjeti kakva je situacija. Neki njihovi igrači s tribina bi kod nas bili među glavnim poput Juranovića i Mandića. Juranoviću ističe ugovor.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Administrator koji briše moje postove jer štiti Hulahopku može mi se napušiti ....
Ma meni je nekako nas vezni red bio uzas, tacno se osjeti da fali neki igrac tipa Blagojevic onda, da iznese loptu, gurne je na stranu na vrijeme, ovo sada sve nekako sporo ide, Mekic mi iskreno nije neko rjesenje za prvi pik, i Stila i Hodzic su nekako sporiji,ali opet su mi konkretniji. Dado bi bio odlican umjesto Bece i Hajdara.Stila, Dado, Hodzic, Mekic i jos neki brzi vezni igrac, po mogućnosti mladji.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Ti ces nam dovesti brzog igraca, isto kao sto si Haracica doveoHulahopka je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:07Inače smo atraktivna lige. Svi brzi,kvalitetni igrace jedva čekaju da igraju Zelji za hiljadu ipo, što bi virtual rekao stali smo na noge. Srezali troškove. Haj što ne plaćamo igrace od kojih zavisimo,nego ne plaćamo ni da nam stadion očiste.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sloboda je trenutno naš najveći problem, imaćemo kad naglabati o rosteru.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sredina sedmice prolazi, gostovanje na Tušnju polako dolazi 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Invazija !
TZ kanton na vas je red !
TZ kanton na vas je red !
-
- Kontakt:
Nas vezni red je nas najveci problem. Izuzimajuci Stilica. Armin Hodzic citavu polusezonu do ove zadnje nije odigrao kako treba trkme. Nedim Mekic je Jovan Blagojevic za sirotinju. Hajdar i Beca nemam neki komentar.
Mi generalno ako pricamo o nasim veznjacima mozemo reci da defanzivno dobro rade posao,ali prema naprijed je to uzas ili nedovoljno dobro.
Kretanje bez lopte,prikljucivanje napadu,pogotovo nakon skoka ili gradjenja napadaca,nakon prodora krila,to je nesto sto Hodzic i Mekic ne rade dobro.
Meni generalno nasa igra ovo proljece izgleda poprilicno besmisleno. Nije da nema kvaliteta i materijala,ali nema nikakve organizacije i sistema.
Nas su ove godine fudbalski,gotovo svi nadigrali,ako ne nadigrali vise sam fudbalskih stvari vidio nego kod nas. Eto preciznije ovo drugo.
Evo sad citam Dado nevalja. Dado je za sve ove nase izuzev Stile,igracina. Visok,solidne tehnike,jak sut,ima tendenciju ici naprijed.
Evo neko napisa kakve je greske imao kod nas.
Pa kakve greske imaju ovi sad.
Nama generalno treba brz i moderan vezni red.
Ja sam evo mnogo puta vidio kako pitari pljuju malog Dala.
Meni je on njihov najjaci igrac. Igra slicno kao Rahmanovic.
Ja bi volio takav profil igraca kod nas.
A ako izbacis Stilica iz naseg veznog reda,to je kao da si bez kur ca krenuo u svatove. Eto toliko sta nas vezni red moze prema naprijed.
Kad na sve to dodas kriminalno kretanje bez lopte cijele ekipe,i kad ti se sve svodi da Stila ganja Santosa,da bekovi i krila idu na centarsut gdje imas samo Krpica izmedju 3 4 igraca,na drugoj strani krilo kasni,na povratnoj nemas nikog sem Stile,kako ces onda biti opasan.
Dobro smo mi ovo ikako izgurali do sad. A kad skontas da si 15 bodova prosuo protiv ove buranije,ma nije ni tako lose na kraju ispalo. Bez obzira na nasu ogorvenost za neke stvari.
Da dovedes raju sa termina,ne bi ih izdominirali na sredini.
Mi generalno ako pricamo o nasim veznjacima mozemo reci da defanzivno dobro rade posao,ali prema naprijed je to uzas ili nedovoljno dobro.
Kretanje bez lopte,prikljucivanje napadu,pogotovo nakon skoka ili gradjenja napadaca,nakon prodora krila,to je nesto sto Hodzic i Mekic ne rade dobro.
Meni generalno nasa igra ovo proljece izgleda poprilicno besmisleno. Nije da nema kvaliteta i materijala,ali nema nikakve organizacije i sistema.
Nas su ove godine fudbalski,gotovo svi nadigrali,ako ne nadigrali vise sam fudbalskih stvari vidio nego kod nas. Eto preciznije ovo drugo.
Evo sad citam Dado nevalja. Dado je za sve ove nase izuzev Stile,igracina. Visok,solidne tehnike,jak sut,ima tendenciju ici naprijed.
Evo neko napisa kakve je greske imao kod nas.
Pa kakve greske imaju ovi sad.
Nama generalno treba brz i moderan vezni red.
Ja sam evo mnogo puta vidio kako pitari pljuju malog Dala.
Meni je on njihov najjaci igrac. Igra slicno kao Rahmanovic.
Ja bi volio takav profil igraca kod nas.
A ako izbacis Stilica iz naseg veznog reda,to je kao da si bez kur ca krenuo u svatove. Eto toliko sta nas vezni red moze prema naprijed.
Kad na sve to dodas kriminalno kretanje bez lopte cijele ekipe,i kad ti se sve svodi da Stila ganja Santosa,da bekovi i krila idu na centarsut gdje imas samo Krpica izmedju 3 4 igraca,na drugoj strani krilo kasni,na povratnoj nemas nikog sem Stile,kako ces onda biti opasan.
Dobro smo mi ovo ikako izgurali do sad. A kad skontas da si 15 bodova prosuo protiv ove buranije,ma nije ni tako lose na kraju ispalo. Bez obzira na nasu ogorvenost za neke stvari.
Da dovedes raju sa termina,ne bi ih izdominirali na sredini.
- Meraak1921
- Kontakt:
Santos je stvarno sysa ako ode u Zrinjski.. 

Pa nek ide gdje hoće nije on kriv. Ovdje nam pisu da smo mi na stabilnim nogama. Radi uprava dobar posao. Jbga.
Smanjili rashode, više se okrenuli prema pomozi.ba. to je idealno.
Smanjili rashode, više se okrenuli prema pomozi.ba. to je idealno.
-
- Kontakt:
Juče sam gledao Rudar Prijedor,tj.Amou. Odličan igrač,zadnji vezni,s tim da igra u oba pravca. Ima extra šut,juče je dao golčinu u rašlje sa 25 metara. Demantovano je da je rod od vašeg Amoe. Ovaj drugi Santos,nije brz toliko ko brat mu,ali puno je bolji tehničar.
Gledam sad roster Rudara, Gana, Brazil, Angola, Nigerija, Andora... gdje ovo nalazeNeutralan75 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:24Juče sam gledao Rudar Prijedor,tj.Amou. Odličan igrač,zadnji vezni,s tim da igra u oba pravca. Ima extra šut,juče je dao golčinu u rašlje sa 25 metara. Demantovano je da je rod od vašeg Amoe. Ovaj drugi Santos,nije brz toliko ko brat mu,ali puno je bolji tehničar.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kupuju ih na kile,sve na iste papireVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:32Gledam sad roster Rudara, Gana, Brazil, Angola, Nigerija, Andora... gdje ovo nalazeNeutralan75 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:24Juče sam gledao Rudar Prijedor,tj.Amou. Odličan igrač,zadnji vezni,s tim da igra u oba pravca. Ima extra šut,juče je dao golčinu u rašlje sa 25 metara. Demantovano je da je rod od vašeg Amoe. Ovaj drugi Santos,nije brz toliko ko brat mu,ali puno je bolji tehničar.![]()

Nego,da ne idem od teme,mislim da ovaj Amoa već sad je igrač za premijer lige i to baš pojačanje bi vam bio. Nek vaš Amoa pomogne vam da ga dovedete

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.