FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klasican primjer igraca koji je uzeo para i nema nekog motiva i zelje da dalje napreduje u karijeri je firgo sa gorice.
Dok je kod nas bio pucao od motiva, zelje i samopouzdanja da nesto napravi i sreca je pa ga ne vratismo, totalno drugi igrac. Naklepao se u saudiji repa i prno u sisu. Doduse kod nas je odigrao vjerovatno formu karijere, bio je na nekakvom svom maximumu..
Dok je kod nas bio pucao od motiva, zelje i samopouzdanja da nesto napravi i sreca je pa ga ne vratismo, totalno drugi igrac. Naklepao se u saudiji repa i prno u sisu. Doduse kod nas je odigrao vjerovatno formu karijere, bio je na nekakvom svom maximumu..
Zna li se je li moramo nositi na dresovima njihov sponzorpjankesarajevo je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:48Nikako mi se ne svidja ova saradnja, valja sada gledati plave reklame na sred Koseva. Nadam se da su nasi mislili o tome kad su potpisivali i da ce se neki rebranding uraditi u Asi samo za nas…izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 maj 2023, 12:44https://fk sarajevo.ba/marketing/asa-central-osiguranje-novi-partner-fk-sarajevo/6552izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:01
Nije Adidas. Nemojte se previse uzbudjivati, glupost je.![]()
90!
Santos zavrsava sa zeljom u tz,ali ostaje da zivi u Sarajevu,pa vi sad gledajte,ovaj Mirvic ako ovo napravi,svaka cast,ipak momak ima 20 godina i planira covjek da zaradi.
Samo Sarajevo
Nadam se da si sarkastican kad pises ovako nesto. Sta ima veze sto je plava boja ako ce ljudi dati pare. Asa polako izrasta u najveci BH brend i pozeljno je sa takvom firmom uci u bilo kakav vid saradnje.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:48Nikako mi se ne svidja ova saradnja, valja sada gledati plave reklame na sred Koseva. Nadam se da su nasi mislili o tome kad su potpisivali i da ce se neki rebranding uraditi u Asi samo za nas…izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 maj 2023, 12:44https://fk sarajevo.ba/marketing/asa-central-osiguranje-novi-partner-fk-sarajevo/6552izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:01
Nije Adidas. Nemojte se previse uzbudjivati, glupost je.![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I ja sam dobio info, e sad posto kupio poto prodao, da je Santos zavrsena prica. Pa sad

U novi boj ...
Nek ide u Slaviju koga jeb.... sta ce nama? da ima nas pasos ok za klupe.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma top bi bilo da im mlatnemo Santosa. Sto da ne, brazilska veza ce da radi

Pozdravljam odluku. Santose Seja bem-vindo!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Luis Figo slučajLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:22ma top bi bilo da im mlatnemo Santosa. Sto da ne, brazilska veza ce da radiTo rade sve najdominantnije ekipe po svojim zemljama.
Pomijo se santos po Bosni ne znam dal ima uslove za nas pasos. Po meni santos nije nikakav upgrade za nas al ako cemo ici da syebemo kone ja sam za!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Santos bi imao pritiska ali hajde nije ovo Buenos Aires i Superclasico. Decko je mlad, prodoran samo treba poraditi na zavrsnici. S Renanom u napadu vrlo interesantno bi bilo.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:25Luis Figo slučajLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:22ma top bi bilo da im mlatnemo Santosa. Sto da ne, brazilska veza ce da radiTo rade sve najdominantnije ekipe po svojim zemljama.
Ako ce biti odlazaka neminovno je da cemo se pojacati. Ako idu Dzafic, Salcin i jos neko, treba nadomjestiti.
- 1 9 4 6 -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakav santos ljudi dragi
Lik je zesci ublehas
Lik je zesci ublehas
-
- Kontakt:
Lik je po meni skroz nepotreban, Kyeremeh mi se stvarno svida, Ziljkić je vrh, Guliashvilia smo platili a i mislim da ima potencijala da bude dobar. A svakako mi se svida ideja da im uzmemo najboljeg igrača...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:30Santos bi imao pritiska ali hajde nije ovo Buenos Aires i Superclasico. Decko je mlad, prodoran samo treba poraditi na zavrsnici. S Renanom u napadu vrlo interesantno bi bilo.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:25Luis Figo slučajLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:22
ma top bi bilo da im mlatnemo Santosa. Sto da ne, brazilska veza ce da radiTo rade sve najdominantnije ekipe po svojim zemljama.
Ako ce biti odlazaka neminovno je da cemo se pojacati. Ako idu Dzafic, Salcin i jos neko, treba nadomjestiti.

Neki nikad da nauce da kad ovaj kanarinac pise, to veze s vezom nema.
I da je tacno, losa odluka, strasno brz igrac sa strasno losom tehnikom i zavrsnicom. U ligi gdje igras par utakmica gdje ti takve karakteristike mogu koristiti. Ok, zeljana je imala vise takvih utakmica gdje na tranziciji je zabio i asistirao nesto puta.
A ide iz zeljane svakako, tako da prica da ih oslabis pada u vodu.
I da je tacno, losa odluka, strasno brz igrac sa strasno losom tehnikom i zavrsnicom. U ligi gdje igras par utakmica gdje ti takve karakteristike mogu koristiti. Ok, zeljana je imala vise takvih utakmica gdje na tranziciji je zabio i asistirao nesto puta.
A ide iz zeljane svakako, tako da prica da ih oslabis pada u vodu.
200 hiljada maraka se mora platiti za Santosa te neke naknade za profi ugovor ako se potpiše.Sa strane ekipe bi bilo bzvz dati tolike pare za igraca koji bi bio rezerva Ziljkicu.E sad ako Mirvic ima racunicu da od tih 200 napravi xx daljom prodajom to je druga stvar.
Pricajuci o ekipi nije potreban(bomba je mali,pitanje kakve bi probleme pravio da nema sigurno mjesto kao sto nema). Ali eto ostavljam ovu drugu mogucnost kao nekoga na kome se moze zaraditi daljom prodajom,to bi sa te biznis strane vjerujem bila dobra opcija.
Pricajuci o ekipi nije potreban(bomba je mali,pitanje kakve bi probleme pravio da nema sigurno mjesto kao sto nema). Ali eto ostavljam ovu drugu mogucnost kao nekoga na kome se moze zaraditi daljom prodajom,to bi sa te biznis strane vjerujem bila dobra opcija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta znam, da je dobar jeste, da je bas toliko dobar da placamo obestecenje nije Bgm, pogotovo jer je stranac. Ima vani dosta boljih igraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma glupost prava Santosa dovoditi, atleticar koji nije igrac za Sarajeva, ruku dajem da pola raje na forumu ima bolju zavrsnicu od njega. Izadje frajer 1 na 1 sa golmanom svi znaju da je fula, ili ako mu slucajno negdje preko noge predje gol je.
Fazon je sto se ne zajebavam nego je fkt tako. Otkako se je ubacio da bude zaduzen oko stadiona preko stranke vise nam je stete uradio nego dobra.Alii je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:34ubipara je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:19Za sve je Alaim kriv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 11:22
Mene ovdje brat ubijedi da sam paranoican,teren je smjesan u svakom pogledu,da imaju debili iz opstine mozga nebi ovo prihvatili.
Sve je Benko kriv.
Hahaha
-
- Kontakt:
Nas su najvise za stadion zavalili Sabrina i Kasum. Takodje su nas zavalili lazima da je sve ok a mi ispusti smo 13 + zbog lazi da je sve ok. A raspad sistema bio 6 mjeseci bez plata. Još se oporavljamo, godinu i po od toga tek smo sad došli malo sebi.
-
- Kontakt:
Vi koji prizivate Delača, molim Vas odgovorite:
- koji bi od 3 gola u Mostaru odbranio Scesni, a ne Delac?
- sinoc Scesni primi gotovo isti gol kao Dizdarevic protiv Želje prvi
- Sahinovic je sljedeća zlata vrijedna investicija
- dovedu Delača primio bi možda 2-3 gola manje, a možda i ne
- ako je klasa Delac onda bi tražio angažman u L5
Nama treba top stoper, ako ide Musa trebaju nam 2 dobra beka i Vrančić. Zahvaliti se Dzaficu , Tomasevicu, Ikicu ,Vrsajevicu, Cirjaku, Salcinu -nažalost i ANICICU. Da treba nam i zamjena za Dala.
Ako Avramovskom može, a moći će jer mu ugovor curi. Bit će on top u narednoj polusezoni i Anicic će naprasno procepiti. Ti stari vukovi-stranci su uvijek upitni . Vole i najskuplji su igrači u rosteru. Mangup odigrao 44", ali nije on kriv, kriv je onaj ko ga dovde.
Treba nam još jedan prelazni rok ala ovaj prethodni. Samo zdrave i po mogućnost do 26-27 g.
- koji bi od 3 gola u Mostaru odbranio Scesni, a ne Delac?
- sinoc Scesni primi gotovo isti gol kao Dizdarevic protiv Želje prvi
- Sahinovic je sljedeća zlata vrijedna investicija
- dovedu Delača primio bi možda 2-3 gola manje, a možda i ne
- ako je klasa Delac onda bi tražio angažman u L5
Nama treba top stoper, ako ide Musa trebaju nam 2 dobra beka i Vrančić. Zahvaliti se Dzaficu , Tomasevicu, Ikicu ,Vrsajevicu, Cirjaku, Salcinu -nažalost i ANICICU. Da treba nam i zamjena za Dala.
Ako Avramovskom može, a moći će jer mu ugovor curi. Bit će on top u narednoj polusezoni i Anicic će naprasno procepiti. Ti stari vukovi-stranci su uvijek upitni . Vole i najskuplji su igrači u rosteru. Mangup odigrao 44", ali nije on kriv, kriv je onaj ko ga dovde.
Treba nam još jedan prelazni rok ala ovaj prethodni. Samo zdrave i po mogućnost do 26-27 g.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, enzo1, Google Adsense [Bot], HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Sinfoc1986, skoJaa, tutankamon1905 i 118 gostiju.