Balotelli --> FK Sarajevo

Balotelli --> FK Sarajevo
Meni se čini da je PL pdf bio najluđi 2015/16. kad smo mi bili glavni faktor lige. Kakvih je tu okršaja bilo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 23:51Balotelli --> FK Sarajevo![]()
Pastrmka vs the whole worldSky9 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 23:56Meni se čini da je PL pdf bio najluđi 2015/16. kad smo mi bili glavni faktor lige. Kakvih je tu okršaja bilo.![]()
Pogotovo vs Staragarda/ex SlanagardaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 23:58Pastrmka vs the whole world![]()
Vasa tema u tom periodu![]()
3500Meraak1921 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 00:08Only left je teska ubleha pijacarska , ohani malo yebo te tvoj Velez, nije vise nikome zanimljiv, cak ni vama , derbi protiv Sar skupila se saka jada.. kako ste samo odani![]()
Rekord Grbavice:Meraak1921 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 00:08Only left je teska ubleha pijacarska , ohani malo yebo te tvoj Velez, nije vise nikome zanimljiv, cak ni vama , derbi protiv Sar skupila se saka jada.. kako ste samo odani![]()
Treba dodati da je sat vremena pred početak meča na Grbavici počela padati jaka kiša što je sigurno uzrok nešto lošije posjete, ali i činjenica da je i praznik.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 00:24Rekord Grbavice:Meraak1921 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 00:08Only left je teska ubleha pijacarska , ohani malo yebo te tvoj Velez, nije vise nikome zanimljiv, cak ni vama , derbi protiv Sar skupila se saka jada.. kako ste samo odani![]()
Velez - Elfsborg
![]()
FORTUNA ZenicaTruhlo je napisao/la: ↑24 maj 2023, 22:15Ima i TK kup
Pogodi ko je izgubio u finalu![]()
Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni i to u finalu Kupa TK odigrali su tuzlanska Sloboda i gračaničko Bratstvo. Na travnjaku u Klokotnici slavile su Gračanlije sa 2:0, a golove u drugom dijelu su postigli Edin Šuša iz jedanesterca i Kerim Kadrić.
Sloboda je utakmicu završila sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Adnan Salihović. Sloboda je tako poslije sedam propuštenih šansi za osvajanje trofeja u Kupu BiH, propustila i prvu priliku u finalu Kupa TK.
Varešanović je bolji trener od Mulalica!Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:23Ne znam, ali ako Mirza Varešanović osvoji titulu u ovoj ligi ja ću u potpis staviti da nemam pojma o fudbalu i ovjeriću kod notara, da imam papir da sam neznalica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:05Slažemo se, ali evo vidiš kvalitet lige, mislim i da sa Prandellijem možemo napasti titulu ako Zrinjski u grupama bude. Ali što kažeš, nisu ko prošle sezone, nekako su mi ipak pod vodstvom Jakirovića bili dominantniji, ali eto vidjet ćemo.
Za mene je on klasični mahalac bez ikakvog trenerskog znanja i da ste ovaj posljednji niz ostvarili uprkos - a ne zahvaljujući njemu. Uglavnom na individualni kvalitet, a to ne može trajati dovijeka, nekad mora stati. E, kad stane, onda treba dobar trener. Ne volim trenere koji se kofrče kad ide, a kad ne ide neko drugi je kriv. Slušam ga nedavno pred derbi, kao da je Murinjo, kao da ima 80 bodova na tabeli.
Joj kako si smiješan pa Čelzi je ove sezone trebao uzeti sve moguce trofeje s obzirom na ulaganja a ljudi nece ni Evropu igrati sljedeće godine.Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:13Pa samo posljednji prelazni rok ste spucali milion maraka za obeštećenja, ne smijem ni pomisliti kolike ste im dali plate, da bi bili dva boda ispred nas i 30 (TRIDESET) bodova iza šampiona.![]()
Tih pet igrača vas na godišnjem nivou koštaju kao naš cijeli roster od 23 igrača, plus stručni štab i svi uposleni u klubu.
Sad mi je još više do sprdancije.![]()
I sad izračunaj koliko smo titula i kupova osvojili od vaše posljednje titule do današnjeg dana glupaneVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:13Pa samo posljednji prelazni rok ste spucali milion maraka za obeštećenja, ne smijem ni pomisliti kolike ste im dali plate, da bi bili dva boda ispred nas i 30 (TRIDESET) bodova iza šampiona.![]()
Tih pet igrača vas na godišnjem nivou koštaju kao naš cijeli roster od 23 igrača, plus stručni štab i svi uposleni u klubu.
Proklet bio ko halali..TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 maj 2023, 07:1725.05.1995. srpsko fasiticki agresor ugasio 71 mladi zivot na Kapiji !
Kako halaliti Sandra od TRI godine ! Franc, Jelena, Ilinka , Amir....kako halaliti nase sugradzane , koji nazalost vise nisu sa nama...simonknows je napisao/la: ↑25 maj 2023, 08:09Proklet bio ko halali..TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 maj 2023, 07:1725.05.1995. srpsko fasiticki agresor ugasio 71 mladi zivot na Kapiji !
I opet nas niste stigli po broju trofeja. Sad glupane glupi izracunaj koliko smo to trofeja osvojili do nase posljednje titule.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 maj 2023, 06:33I sad izračunaj koliko smo titula i kupova osvojili od vaše posljednje titule do današnjeg dana glupaneVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:13Pa samo posljednji prelazni rok ste spucali milion maraka za obeštećenja, ne smijem ni pomisliti kolike ste im dali plate, da bi bili dva boda ispred nas i 30 (TRIDESET) bodova iza šampiona.![]()
![]()
Osvojili ste jednu titulu, osim ako ne računaš onu zbog koje su Ibraković i Selimović izbačeni iz kluba ili onu koju je Vico poklonio.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 maj 2023, 06:33I sad izračunaj koliko smo titula i kupova osvojili od vaše posljednje titule do današnjeg dana glupane![]()
Moraš otići da ti neko to pogleda, još nije kasno.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, ristagrad, supervizor, VolimBiH96, Zigazaga i 45 gostiju.