Transferi PL BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Transferi PL BiH
Kakav Cimirot i nasa liga, jos uvijek.
A kada se bude vratio, za par sezona, zna se gdje ce se vratiti.
A kada se bude vratio, za par sezona, zna se gdje ce se vratiti.
- FKS -
sa srecom ko god dovede Benju Tatara 

Njemu je najbolje da se okani fudbala i završi neki zanat
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Hoćemo tipovati?

Benjo Tatar --> FK Igman

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Benjo u fkS, vec vidim... Da se nastavi tjeranje inata, na relaciji mirza i uprava vs svi ostali
Pustice makar pricu 

-
- Kontakt:
Ma ovo je suplja,kakav Santos i Sarajevo.Bilo je nekog interesa zimus ali nema nista od toga(iako smo mu davali bas fine pare)AvantiBL je napisao/la: ↑25 maj 2023, 19:36CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 maj 2023, 19:10Da se nadovezem
Clarismario Santos Rodrigues
Zeljkan > Sarajevo
Slobodan igrac
Potajno sam se nadao da će Borac tu uletiti, on lijevo Kulašin desno, to bi pravi dar-mar bio...
Ovako Santos ode da bude zamjena Ziljkiću![]()
Sto se tice Tatara,on ja sa ozbiljnim fudbalom zavrsio u trenutku kad je otisao iz Sarajeva.Slazem se da je nakon 2.5 odlicne sezone bilo vrijeme da ide ali trebala se sacekati neka ponuda koja bi zadovoljila i klub a i njega kako financijski tako i zbog napretka u karijeri.Jok,on je svako malo pravio neke ispade samo da ode,poletio za parama.I kod vas je sigurno imao daleko najvecu platu a doprinos=1 gol za citavu sezonu.Sljedeca destinacija Igman,eventualno hrvatski treceligas kao Zakaric,a ne bi me iznenadilo ni da ga Zeljo zovne

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Santos-Zrinjski?
Mehmedović,Vukotić,Duraković,-SARAJEVO?
Mehmedović,Vukotić,Duraković,-SARAJEVO?
Ide i golman novi Zrinjskom navodno iz Šibenika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I dalje mi je enigma kako je Zrinjski dao 150 K eura za ovog Albanca prosli prelazni a on rezerva I Memiji i Bekicu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nije momak los nego dosao bez priprema plus sitne ozljede,bit ce od njega nisto da se malo prilagodi sredini plus jos je dosta mlad.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Santos i Durakovic su najbolji igraci lige na svojim pozicijama. Mehmedovic Eldar iz Slobode je po meni najbolji mladi igrac lige.. Sad ko ce biti spretniji u njihovom dovođenju, ostaje da se vidi..
Santos bolji od Cuze i Ziljkica?
Od Ćuže sigurno ne, vjerojatno ne ni od Ziljkića.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ćuže je po meni najbolji igrač lige,pogotovo misleći na potencijal. Ali on je Dinamiv igrač mislim i vraća se nazad. Istekla posudba.
-
- Kontakt:
samo u BIH je igrač sa 24/25 godina još uvijek potencijalNeutralan75 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 10:37Ćuže je po meni najbolji igrač lige,pogotovo misleći na potencijal. Ali on je Dinamiv igrač mislim i vraća se nazad. Istekla posudba.

-
- Kontakt:
Kad kažem potencijal,mislim na kvalitet fudbala u BiH. Džaba nekome 20,22 godine,kad Bilbija,Bekrić,Vagner nekada,su tate za te mladje igrače.montolivo18 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 10:41samo u BIH je igrač sa 24/25 godina još uvijek potencijalNeutralan75 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 10:37Ćuže je po meni najbolji igrač lige,pogotovo misleći na potencijal. Ali on je Dinamiv igrač mislim i vraća se nazad. Istekla posudba.![]()
Možda da Zrinjski krene u rizik i potpiše njega. Ako ga iko može vratiti u život, to su oni. Borac je svakako toksična sredina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nikad ne reci nikad, ali mislim da je Zrinjski okrenut u potpuno drugom smjeru i potpuno drugoj transfer politici. Nema vise vracanja u zivot pojedinih igraca sto je i potpuno razumljivo ako se puca na neki uspjeh u europi. Moja prognoza Velez ili Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.