FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dosta igraca Igmana ostaje bez ugovora, a tamo ima solidnih igraca tako da Bekrija u napad 

Opet hoćemo igrace koji se bore za opstanak da dovodimo.
Čak je i spominjao da bi vrlo radi volio vidjeti Mirsada Ramića kod nas , al mislim da je to nerealno
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ako Hodzic Jr. ode trebali bi dovesti Anesa Vazdu na njegovo mjesto. Mislim da bi ti bila dobra investicija isto
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kakav crni Ramic. Pa on je klasicni igrac za fenjerase ali ne za FK Zeljeznicar. U Igmanu jedino Durakovic moze kod nas. Ponuditi momku fine uslove pa makar da mu sa tom ponudom podignemo cijenu i sa tim konkurente natjeramo da ga plate vise.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Posteno, ali eto onda Hrvanovic iz Stupcanice isto je mlad igrac, a jak i statisticki i fizickiLegendaIvica je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:16Hajmo se malo uozbiljiti. Vazda u Igmanu prije 70 dana dobio nogu jer je los a mi da ga dovodimo, znaci nigdje veze.
Hrvanovic je mozda najbolji igrač u Federalnoj,ali imam strah od tih igraca iz federalne, liga je totalno zapustena i igraci su odviknuti od profesionalizma
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- gegenpressing
- Kontakt:
Hrvanović u Stupčanici igra lijevog veznog/krilo.ManIng je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:32Posteno, ali eto onda Hrvanovic iz Stupcanice isto je mlad igrac, a jak i statisticki i fizickiLegendaIvica je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:16Hajmo se malo uozbiljiti. Vazda u Igmanu prije 70 dana dobio nogu jer je los a mi da ga dovodimo, znaci nigdje veze.
Brohra ribo se...
Kod vas samo dovodjenje dovodjenje imal ista iz nase skole
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dajte ljudi uozbiljite se, kakav Igman, pa oni da imaju kvaliteta, ne bi se sa najboljim trenerom u državi borili za opstanak i u zadnjem kolu. S druge strane isto tako igrači iz federalne. Sjetite se samo Vege i Haracica. Haracic u prvoj polusezoni užasan, dok je Vego bio toliko dobar, da je čak u jednom trenutku i završio karijeru. A o našoj školi da ne pričamo. To je definitivno najgore rješenje i tu kvaliteta nema.
-
- Kontakt:
Valjda Durakovic ima vec dogovoreno, vjerovatno sa Sarajevom. I Nedo je rekao da sigurno nece doci kod nas, a sad pitanje je koliko je njemu vjerovatiLegendaIvica je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:12Kakav crni Ramic. Pa on je klasicni igrac za fenjerase ali ne za FK Zeljeznicar. U Igmanu jedino Durakovic moze kod nas. Ponuditi momku fine uslove pa makar da mu sa tom ponudom podignemo cijenu i sa tim konkurente natjeramo da ga plate vise.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sva mjesta u autobusima su popunjena, obustalvjaju se uplate.
Jedino još ostaje odlazak u privatnom aranžmanu.
Jedino još ostaje odlazak u privatnom aranžmanu.
Ako neko želi da čita najviše gluposti na dunjaluku neka ga dovede na ovu temu..
Kakvih imena ces ovdje vidjet, taman da se borimo za opstanak. Vela havle
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma džaba je nama sve kad ti okosnicu ekipe, jedino što je valjalo, pustiš da odu.. umjesto da na njih nadograđuješ ekipu, da sljedeće sezone uopšte Europa ne bude upitna, već da se probaš boriti za titulu, mi sad opet jovo nanovo..i tako u krug iz godine u godinu.
Tako se ne može funkcionisat i tako nećemo uzet titule ni do 2032.
Riješavaš se kamaru igrača,čisti se budžet, pa bolje platiti ove što valjaju, nego gatati hoće li nam se opet neki Santos, Amoah, Hodžić potrefiti u narednih 15.prelaznih rokova..
Tako se ne može funkcionisat i tako nećemo uzet titule ni do 2032.
Riješavaš se kamaru igrača,čisti se budžet, pa bolje platiti ove što valjaju, nego gatati hoće li nam se opet neki Santos, Amoah, Hodžić potrefiti u narednih 15.prelaznih rokova..
@igrajlopte 🐦
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mi smo u prošlosti osvajali titule tako što smo ulagali velike novce u izgrađene igrače koji su nam donosili titule. Volio bih da neko uloži u igrače koji su perspektivni. Trenutno imamo 3 takva u ekipi (Amoah, Santos, Hodžić) koje bi mogli prodati za godinu-dvije. Dva jako moderna krila koja su zasigurno dobra investicija i vezni igrač koji je vrh ove lige. Nećemo na njih potrošiti ni 250k EUR, a mogu nam donijeti po 500k EUR svaki.
Ko ne riskira, taj ne profitira!
Ko ne riskira, taj ne profitira!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Lewy21, Lokomotifa, MrkiMedo, NazorUso, ristagrad, supervizor, WeekendOffender, zlatandr i 252 gosta.