Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I malo sto im je omogucena ogromna prednost time sto ne placaju porez, jos im daju finansijske injekcije milionske... joj drzave i tuge... u ozbiljnoj drzavi za sve ukljucene ide dugogodisnji zatvor..Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:52Ne šalim se, ja čitam ono što piše u finansijskom izvještaju.letsgofighter je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:47Nadam se da se šališBorac ima najveće plate poslje Sarajeva, sad kako se plaća.....ne želim da dodatno patim svoj iovako napaćeni mozak
![]()
2022. godina, po zvaničnim izvještajima
Zrinjski
Troškovi plaća i ostalih ličnih primanja 4.353.642 KM
Sarajevo
Troškovi plaća i ostalih ličnih primanja 5.177.282 KM
Borac
Troškovi plaća i ostalih ličnih primanja 1.299.637 KM
Pored toga što unakaziše ligu suđenjem, još su u prednosti neplaćanjem poreza i doprinosa na pune iznose primanja uposlenih.
Juče drama, Budućnost i Sutjeska u posljednje kolo ušli sa isto bodova, Mornar promašio zicer u sudijskoj nadoknadi protiv Budućnosti. Kod nas bi bilo srčanih da nešto slično dogodi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
U nedjelju ce svakome biti krivac onaj drugi, sto za ispadanje, sto za Evropu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nece ba, jedno je kad za sebe igras, drugo kad za Leotar igras
al eto sad im braca mogu vratiti uslugu ako zeznu Sirokog

al eto sad im braca mogu vratiti uslugu ako zeznu Sirokog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U Italiji se oduzimaju bodovi i izbacuje iz lige za slične malverzacije.spezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:55I malo sto im je omogucena ogromna prednost time sto ne placaju porez, jos im daju finansijske injekcije milionske... joj drzave i tuge... u ozbiljnoj drzavi za sve ukljucene ide dugogodisnji zatvor..Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:52Ne šalim se, ja čitam ono što piše u finansijskom izvještaju.letsgofighter je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:47Nadam se da se šališBorac ima najveće plate poslje Sarajeva, sad kako se plaća.....ne želim da dodatno patim svoj iovako napaćeni mozak
![]()
Zrinjski
Sarajevo
Borac
Pored toga što unakaziše ligu suđenjem, još su u prednosti neplaćanjem poreza i doprinosa na pune iznose primanja uposlenih.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ovaj Bašić svaki pres hvalospjeve o svom radu 
Koja ubleha ima 3 poraza 3 pobjede i 2 nerjeseno bio 4 kad je došao i sad cetvrti a prica o napredku kako je evropa bila san itd. Covjek bi rekao ima 8 od 8 i razbija igrom. Da je prvi na tebeli tri članka dnevno bi bila kako je moderan i vrhunski trener.

Koja ubleha ima 3 poraza 3 pobjede i 2 nerjeseno bio 4 kad je došao i sad cetvrti a prica o napredku kako je evropa bila san itd. Covjek bi rekao ima 8 od 8 i razbija igrom. Da je prvi na tebeli tri članka dnevno bi bila kako je moderan i vrhunski trener.
Ispade Dudić mala maca za njegabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:28Ovaj Bašić svaki pres hvalospjeve o svom radu
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nemam ništa protiv čovjeka ali mi je pao u očima jer se šupački postavio prema svim sudijskim lakrdijama u zadnjih par utakmica.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:28Ovaj Bašić svaki pres hvalospjeve o svom radu
Mislim ispričana priča, niko i ne očekuje sad da na sva zvona pričaš na svoju štetu ali prokomentarisati bi bilo ok naročito poslije onako frustrirane izjave o bušenjima lopti.
U tom segmentu jedini je Karačić ispao korektan i gospodin do sada, mada je i Jusufbegović u par navrata komentarisao i spominjao greške sudaca u korist Veleža.
šta se čudite
više kanton sarajevo uplati pdva nego čitava republika šumska
više kanton sarajevo uplati pdva nego čitava republika šumska
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Upravo, to je ta prica,Fedja dobio prve tri prica o rekordima i kako zna osvajati trofeje.Ado1922 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:29Ispade Dudić mala maca za njegabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:28Ovaj Bašić svaki pres hvalospjeve o svom radu
Pa jeste bila europa san lahko smo mogli s 4 otici na 7 mjesto
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Haj sto smorise ovi pijacari da su neki bitan faktor, al sto se pitari slihtaju njima... to mora da je ljubav 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ček ček ček, hahahaha dok sam došao do daha od smjeha, vi se to uzdate u finsansijske izvještaje i mislite da vaši klubovi posluju po PS....Bože baci ciglu i u po čela me pogodi ako je ikako moguće !Ado1922 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:26U Italiji se oduzimaju bodovi i izbacuje iz lige za slične malverzacije.spezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:55I malo sto im je omogucena ogromna prednost time sto ne placaju porez, jos im daju finansijske injekcije milionske... joj drzave i tuge... u ozbiljnoj drzavi za sve ukljucene ide dugogodisnji zatvor..Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2023, 10:52
Ne šalim se, ja čitam ono što piše u finansijskom izvještaju.
Zrinjski
Sarajevo
Borac
Pored toga što unakaziše ligu suđenjem, još su u prednosti neplaćanjem poreza i doprinosa na pune iznose primanja uposlenih.![]()
Što se kaže prvo u svojoj avliji pa onda kod komšije tračaj !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Pet minuta posljeletsgofighter je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:55
Ček ček ček, hahahaha dok sam došao do daha od smjeha, vi se to uzdate u finsansijske izvještaje i mislite da vaši klubovi posluju po PS....Bože baci ciglu i u po čela me pogodi ako je ikako moguće !

-
- Kontakt:
Vraća se Senad Misimović Miske. Muštuluk. I ja s' njim 

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pranjić: Zamolio bih sve da se naoružaju strpljenjem i da ponesu tablete za smirenje
https://sportsport.ba/fudbal/danijel-pr ... ija/451406

https://sportsport.ba/fudbal/danijel-pr ... ija/451406
Ček,ček, čekletsgofighter je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:55Ček ček ček, hahahaha dok sam došao do daha od smjeha, vi se to uzdate u finsansijske izvještaje i mislite da vaši klubovi posluju po PS....Bože baci ciglu i u po čela me pogodi ako je ikako moguće !
Borac na lošem glasu: Sindikat fudbalere iz Srbije poziva na oprez
https://sportsport.ba/amp/article/440399
-
- Kontakt:
Ajde primitivac pogledaj izvjestaje! Vidis li koliko je Zeinjski uplatio drzavi ili Sarajevo na osnovu poreza a koliko lopovaki Bojac? Vi ste politicka igracka i to prihvati,svakako vam ne smeta to,pevajte o politickom Bojcu a ne fudbalskom klubu,vas klub veze nema sa sportom,na sportskom terenu glavni igrac vam je svaku tekmu sudija bice uzivanje gledat vas kako propadate i gasite seletsgofighter je napisao/la: ↑26 maj 2023, 11:55Ček ček ček, hahahaha dok sam došao do daha od smjeha, vi se to uzdate u finsansijske izvještaje i mislite da vaši klubovi posluju po PS....Bože baci ciglu i u po čela me pogodi ako je ikako moguće !
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, jurisicduska, riki46 i 23 gosta.