Zvjezdan Misimović

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 mar 2011, 08:12

Zelim Misketu puno srece u Dynamu. Tamo ce imati dvojicu napadaca sa kojima moze bez problema na njemacki komunicirati (znaci ima vec osiguranu pomoc u prilagodbi Rusiji) i koje ce moci hraniti loptama. Puno srece...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 mar 2011, 17:51

Nesumnjam da će se Miske vratiti u formu, iskusan je i mislim da će se vrlo brzo prilagoditi . Sretno mu !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 19:11

Misimovic nikako da potpise,,izgleda da ceka da Hagi veceras dobije otkaz,,pa da ostane u toplim krajevima hahahh
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 02 mar 2011, 19:31

Ma ode Hagi eno Galatasaray na TVSA,nemogu pasa 2 sastavit
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 mar 2011, 19:46

Usro' bi se od radosti da Misimovic razbije Rumune. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 mar 2011, 21:08

Galatasaray veceras ispao od Gazientepa u kupu,tako da Hagi dobija otkaz sigurno! zato Miske jos nije ni potpisao,uslov Terima da dodje na klupu Galate je da Miske ostane! ovo ce se sada sve okrenuti u Misketovu korist! jupi,Hagi odlazi!:)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 mar 2011, 21:36

bosnas_ je napisao/la:Galatasaray veceras ispao od Gazientepa u kupu,tako da Hagi dobija otkaz sigurno! zato Miske jos nije ni potpisao,uslov Terima da dodje na klupu Galate je da Miske ostane! ovo ce se sada sve okrenuti u Misketovu korist! jupi,Hagi odlazi!:)
I ja sad gledam. Turski mediji već sahranili Hagija. Preglupo bi bilo da Miske sad ode u Rusiju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 mar 2011, 21:57

Hagi je vec bivsi trener Galate,100%! Misimovic je vjerovatno to i cekao..Tarik Hodzic je prije 10 dana bio u Istanbulu i rekao mu da ako bude trener Galate Miske ostaje,jer na njega najozbiljnije rauna! Dobro je sto Miske jos nije potpisao za Dinamo,jer on u ovakvom Galatasarayu moze biti najbolji igrac! napokon se stvari odvijaju u njegovu korist!..

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 03 mar 2011, 08:04

e jes se MIske tek sad zahebo
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 mar 2011, 09:24

U neku ruku bi mu bilo bolje da ostane u Galati (ako dodje Terim i bude bas igrao redovno). Ali nek se ne kocka mnogo, da ne bi ostao u rezervnom timu Galate do kraja sezone.. "Bolje vrabac u ruci nego golub na grani."
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 mar 2011, 19:57

Sretno Miske u Moskvi! odlazis u mnogo jacu ligu od Turske i u ambiciozan klub..nadam se da ces utakmicu protiv Rumunije docekati maximalno spreman i napaljen! ovo je odlicno za reprezentaciju,kao i za samog Misimovica! napokon se moze skoncentrisati na fudbal..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2011, 20:18

S obzirom da je bio u nemilosti Hagi-ja, ovo je odličan potez. Također, u Dinamu će imati priliku surađivati sa Kuranyijem i Voronjinom(koji su dugo igrali u Bundesligi), tako da... Također, ne treba odbaciti ni činjenicu da mu je godišnja plata 1.8 miliona Eura, te da će igrati u znatno jačoj ligi u odnosu na Tursku, jer svi znamo koliko novca Rusi ulažu u posljednje vrijeme. Iskreno se nadam da ćemo gledati Misketa u prepoznatljivoj formi(onoj iz Bundeske), te da će nas uveseljavati svojim asistencijama i pogocima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2011, 20:31

Plata je ista,samo tu ima jedna mala sitnica.Naime porez u Rusiji je ubjedljivo najmanji.
Tako da na osnovu drugih drzava pogotovo ovih koji predstavljaju ligu petice ili jakih liga,je bukvalno gotove duple pare.
Plus sto je Miske jednom za svagda zacepio zvalje ovim sto sumnjaju u samog Misketa.
Jer je mogao onu udarati bolje jedna u hladu ,nego dvije na suncu.Primati pare i zaebavati se po instanbulu.
Ali je dokazao da mu je stalo i do repke.Jer od ovakvog Misketa nebi imali korist.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2011, 21:22

Miske ce najzad ispred sebe imati koga, kome moze da pospremi zadnji pas i ko zna zabiti.
Mislim da ce on i Kuranyi, ako budu bili u formi, dobro harati tamo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2011, 21:25

Miske debituje protiv Ibricica .. Koja slucajnost :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2011, 21:27

Upravo sam i ja to procitao. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 mar 2011, 22:29

Miske nemoj biti stipsa,nadam se da ces mi jednu Babusku poslati :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 03 mar 2011, 22:59

Dobar potez za Misimovica sto je otisao u Rusiju,pogotovo u klub kakav je Dinamo...Mislim da ce se dobro uklopiti ;)
Rotor Volgograd...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 mar 2011, 09:00

Sta pise u novinama: Kuranyi dobiva za rodjendan Misimovica. :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 mar 2011, 19:02

Misketu dajem brat bratu 2 ili 3 tekme u prvih 11 poslije toga klupa i djoker !!! Zivi bili pa vidjeli !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.