Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vlado Jagodić "Bila bi katastrofa da ispadnu 2 kluba iz RS-a"

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Dzaba ga je zapratila, neće on nigdje u BiH, opcija je inostranstvoferroviere87 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 22:17Ajla Alimanović zapratila Eldara Mehmedovića![]()
@sky @samir ?![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Meraak1921
- Kontakt:
Taman zavrsili teren da bi se gombali sa Stupcanicom
Slo Slo u nedelju rade dezurne apoteke, bice za svakoga

Uzimamo ih s pola gasa , lakse od ocekivanog!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovo su početne kvote, vjerujem da sutra neće biti ni blizu ovako

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sarajevo Igman X
Leotar Široki 1
Posušje Velež 1
Sloboda Željo X
Sloga Doboj Borac Banja Luka 1
Tuzla City Zrinjski 2
Uzmite novac
Leotar Široki 1
Posušje Velež 1
Sloboda Željo X
Sloga Doboj Borac Banja Luka 1
Tuzla City Zrinjski 2
Uzmite novac

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bas me zanima kakav ce biti kec na Slogu do sutra. Mislim da je ovo najsigurniji kec u zadnjih X godina.

Inace, sve su prilike da se izmedju Tuzle i Slobode treba traziti putnik u federalku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pričekajmo samketov blagoslov.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Borac kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni je izborio Evropu, sezonu poslije uzeo titulu.
Velez kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni se borio za Evropu, naredne izborio Evropu, pa onda sezonu kasnije uzeo i kup.
Sloboda kad je zadnji put ispala, u povratnickoj sezoni sredina tabele (u proljecnom dijelu na diobi 3. mjesta po broju bodova), sezonu kasnije 2. mjesto i finale kupa.
Ispadanje vam vise moze donijeti dobrog nego ovo zivotarenje po donjem dijelu tabele, malo ce vam se procistiti i tribina i uprava.
Borac kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni je izborio Evropu, sezonu poslije uzeo titulu.
Velez kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni se borio za Evropu, naredne izborio Evropu, pa onda sezonu kasnije uzeo i kup.
Sloboda kad je zadnji put ispala, u povratnickoj sezoni sredina tabele (u proljecnom dijelu na diobi 3. mjesta po broju bodova), sezonu kasnije 2. mjesto i finale kupa.
Ispadanje vam vise moze donijeti dobrog nego ovo zivotarenje po donjem dijelu tabele, malo ce vam se procistiti i tribina i uprava.
Suvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nemamo sta hajcat vec cemo ostati u ligi svidjelo se to nekom ili neSuvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ja mislim da bi bilo suprotno, Sloboda je mnogo opterećena svim i svačim, dugovanja neće nestati ispadanjem, a vidim da im je Uprava baš loša. U neki potpuni reset baš sumnjam jer je to vruć krompir kojeg se neće svako dohvatiti.
Ono što ne razumijem je kako su došli u situaciju da su pretposljednji na tabeli. Nije da su kokuzi, gradska izdvajanja su poprilično velika, nisu ekipa za vrh tabele naravno, ali imaju tim koji ni u ludilu ne bi trebao strepiti za opstanak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jednu bitnu stvar si izostavio,nemaju oni Vicu kad se vrate da ih gura,Bojac bi osvojio kartu za 2 ligu opet bez Vicka.Suvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Pogledao sam izvjestaj Slobode za 2022gu godinu. Imaju samo 5M duga od cega su 4M dugorocna potrazivanja (vjerovatno porezni dug), kratkorocna 1M. Sa dvije, tri godine prve federalne mogu rijesiti ova kratkorocna potrazivanja uz uslov da i dalje dobiju od 800k do 1M od grada.Virtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2023, 10:46Ja mislim da bi bilo suprotno, Sloboda je mnogo opterećena svim i svačim, dugovanja neće nestati ispadanjem, a vidim da im je Uprava baš loša. U neki potpuni reset baš sumnjam jer je to vruć krompir kojeg se neće svako dohvatiti.
Ono što ne razumijem je kako su došli u situaciju da su pretposljednji na tabeli. Nije da su kokuzi, gradska izdvajanja su poprilično velika, nisu ekipa za vrh tabele naravno, ali imaju tim koji ni u ludilu ne bi trebao strepiti za opstanak.
Dakle ni dugovi nisu neki veliki, vise im treba reset u vodjenju kluba, sportskog segmenta.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Da je Danijel Pranjić bio u Slobodi od početka sezone, ne bi se borili za opstanak. Također, da je on selektirao ekipu i odradio pripreme i igrao na Tušnju, bilo bi još bolje. Po igri koju smo prikazali, nismo definitivno za ispadanje. Parirali smo Sarajevu u prvoj utakmici, nadigrali smo Borac, Široki i Tuzla City. Jedina slabija partija bila je protiv Igmana. Što se tiče stanja u klubu, sigurno da nije idealno, ali nije ni u drugim klubovima. Dakle, uprava bi samo trebala obezbijediti redovne plate (što je slučaj i ove sezone), ali zbog gore navedenih stvari i stručnjaka Jahića, došli smo u borbu za opstanak do zadnjeg kola.
Koliko je Sloboda lose vodjen klub se vidi na prihodu od vlastite aktivnosti. Od clanstva im je prihod 7k i vlastita aktivnost (gdje spadaju sponzori, ulaznice, fan shop i ostalo): 280k.
U poredjenju npr sa Celikom gdje smo mi jos u trecem rangu a klub uprihoduje 35k od clanstva i 600k od vlastite aktivnosti, jasno je u kakvoj su banani.
Cak i prihod od donacija je duplo veci kod Celika nego kod Slobode
Tako je to kad politika finansira i vodi klub.
U poredjenju npr sa Celikom gdje smo mi jos u trecem rangu a klub uprihoduje 35k od clanstva i 600k od vlastite aktivnosti, jasno je u kakvoj su banani.
Cak i prihod od donacija je duplo veci kod Celika nego kod Slobode

Tako je to kad politika finansira i vodi klub.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sloga-Borac 1,40 na Slogu hahahaha kupljeno ovo odavno
Tuzla Zrinjski 3,80 na Tuzlu - ubilo se za 1x
Tuzla Zrinjski 3,80 na Tuzlu - ubilo se za 1x
U kojoj kombinaciji moze Leotar ostati u ligi,nisam upratio sta se mora poklopiti?
Prekucat će Pranjić Prvu ligu FBiH sa Slobodom 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne kontam, Slobodom i njenim dugovima se bave navijaci zaduzenijih klubova....Slobodine dugove prema drzavi servisira grad Tuzla, ocito ovi sto pisu o Slobodi imaju nekih zescih problema sami sa sobom......yebote ono kad o Slobodinim dugovima i poslovanju pisu oni ciji su klubovi u zescoj i vecoj banani od Slobode......Celik nece uci u PL ni za 5 godina, nisu svjesni u koju kaljuzu od lige upadaju, Sloboda i da ispadne imace istu transu od grada.....plus doci ce sigurno sposobniji od ovih trenutnih amatera sto vode klub......bolje bi Slobodu vodili Truhlo i ekipa iz Zenice....jos bi im ostalo da finansiraju Celik 

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921 i 6 gostiju.