Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Reus 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Javljaju da ima i novi klub vec:
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Netačno. Nijemci su uvijek svjesni kada ne ide. Idu nova pojačanja i Bayern kao i uvijek u top 3-4 ekipe svijeta. Rijetko mocna uprava. Najduzi niz titula u ligama petice se nastavlja.
Da si rekao italijani pa bih te razumio, oni i kada im ekipa ima 35 god prosjek ne misle mijenjati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 maj 2023, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Svaka čast za Musialu, napokono je stisnuo muda i uradio ono što treba da radi onakav igrač. Ovakve situacije od djeteta prave igrača
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma ne oduzimam ja nikome nista. Svaka cast na LP, al trener koji skoro sve syebe u klubu (u vidu trofeja), ne moze biti dobar nikako. Svako zamijeni trenera radi pozitivnog soka, ovaj izazvao skoro negativni sokCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:36Možda tako što je od 7 utakmica u nokaut fazu u samo jednoj primio gol, i to nebitan?DamirT je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:34Gledam ga sad na tv-u nesto se krevelji. Poklopi se usima bolan, da ti nije konkurent bio mrtvi Dortmund, prije 5 kola bi halalio Bayern titulu. Za mene licno presmijesan trener.
Uvalio se medju "elitne" trenere radi LP sa Chelseajem, a ni to ne zna kako je uzeo.
Precijenjen, ali ta mu se titula u LP ne može oduzeti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Momci vi koji pratite ovu ligu, može li pojašnjenje zašto su navijači Kolna ovako nabrijani bili i navijali za Dortmund.Upratio sam i dosta zastava i šalova Dortmunda.
Jel zbog blizine gradova,neki prijateljski odnosi klubova ?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pa i ne gleda se kad ima utakmica konkurencije, evo recimo da je engleski play off iz championshipa bio na programu, vecina nonbundesliga gledalaca ne bi ni gledala ovo kolo, al eto sami su bili na programu pa eto malo paznje jer su malo "zakuhali".
A svabe tradicionalno imaju zanimljiviju borbu za opstanak negoli titulu.
Sad valja opet 10 godina cekati da se Bayern smiluje i odigra katastrofalnu sezonu.
CPOJ
e cuj 11 zaredom, hahaha, ja lige i qrca
Niko ne voli bajern u njemackoj, ima to i veze za bavarskom. Tamo ti kod njih vazi deviza, Bayern ist nicht Deutschland (Bavarska nije Njemacka)Espiritosanto je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:42Momci vi koji pratite ovu ligu, može li pojašnjenje zašto su navijači Kolna ovako nabrijani bili i navijali za Dortmund.Upratio sam i dosta zastava i šalova Dortmunda.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I corava koka ubode zrno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Najveći krivac za gubitak titule jer kao trener djeluje isto mrtvac. Nema nikakve energije za trenera.
Bez obzira na titulu Bayerna treba biti pošten i priznati da je u zadnjih 10 godina Njemačka liga baš u dobrom padu, a po kvaliltetu najviše, jer niko ama baš niko ili ne smije ili ne zna da se Bayernu suprotstavi, iako i sam Bayern doživljava pad, jer nema pravu konkurenciju. Nije ovome Bayern kriv, nego drugi klubovi ne znaju napraviti kvalitet, dovoljan da bude ovima konkurent tj. Bayernu.
BVB ako želi biti konkurent naredne sezone, Terzića nabiti nogom jer lik nema ni plam B, niti energiju da pokrene ekipu kada gubi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ovo ce se Tuchelu u biografiji pisati kao "osvojena" Bundesliga

Don't believe the hype.
- kraljttbvb
- Kontakt:
A sta se odjednom strucnjaka pojavi na temi.
Sve generali poslije bitke.
Sto nam ovo sve niste pisali zadnjih 7 dana, nakon poraza Bajerna od RB-a, vec sad dosli da nam palamudite ovdje...
Sto nam ovo sve niste pisali zadnjih 7 dana, nakon poraza Bajerna od RB-a, vec sad dosli da nam palamudite ovdje...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ovu ligu treba kazniti bojkotom otkupa tv prava... Niko ziv se ne bi iznemadio da uzmu 20 titula u nizu. Prema tome...nek si hebu mater dosadnu. bolje gledat skotsku ligu.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Hvalaboki86 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:44Niko ne voli bajern u njemackoj, ima to i veze za bavarskom. Tamo ti kod njih vazi deviza, Bayern ist nicht Deutschland (Bavarska nije Njemacka)Espiritosanto je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:42Momci vi koji pratite ovu ligu, može li pojašnjenje zašto su navijači Kolna ovako nabrijani bili i navijali za Dortmund.Upratio sam i dosta zastava i šalova Dortmunda.
Golemo mi stvarno vidjeti,znam da su NRW i jedni i drugi i da su blizu gradovi i većinom svugdje u svijetu pa i kod nas očekivao bi da navijaju protiv komšija.
I Mostarske kiše kao da su stale
- akisarajevo92
- Kontakt:
cak im i navijaci ostali do kraja na stadionu da zvizde Bayernu tokom dodjele salatare 
a citao sam negdje izjavu Brazze da su premirali Mainz
a citao sam negdje izjavu Brazze da su premirali Mainz
Don't believe the hype.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
I Hasan dobio nogu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Zato što bi im to bio rizik od jedne u nizu ofulanih sportskih prognoza na forumukraljttbvb je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:50A sta se odjednom strucnjaka pojavi na temi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.