Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
soko je napisao/la:Ma Dzeko je kanta, nema od njega nafake. Lako mu je bilo zabijati golove u BL.
Svako zna da je Njemacka slaba, to se je moglo vidjeti i na SP2010.
Njemacka - Engleska 4:1
Njemacka - Argentina 4:0
Njemacka - Spanija 0:1
Lahm, Friedrich, Mertesacker, Boateng
A sta je Dzeko radio od ovih gore po BL. A Messi i Ronney su se fino proveli.
Dzeki treba vremena, sad ga je malo i prpa al sve ce to doci na svoje
slazem se, u ovoj utk. mu dati jednih 10,15 minuta,sljedecu u prvih 11 nadam seMrShadow je napisao/la:Ma neka vala malo i odmori, sta mu fali... I tevez je znao presjedit cijelu utakmicu na klupi..
Haman da je propuh i u Manchester Unitedu dok im je Dzeko zabio dva puta u LS.JuveSissoko je napisao/la:ovo ti poredis odbranu u engleskoj ligi i propuh odbranu u njemackoj ligi ???![]()
Pa ne mozes to poredit bolan....laham metezacekr fridirch i boateng zajedno cine veoma dobru odbranu....dok svaki od njih igra u drugom timu s drugim igracima i to odma nije isto....njemacka liga je mnogo laksa za napadace od engleske...to ti je cak i Dzeko rekao...ne znam sta nije jasno...soko je napisao/la:Da da, veoma tesko za razumjeti znam to.
Njemacka repka, svi su igrali u BL.
Citava Engleska repka igra u primjeri.
Ovi iz Argentine igraju zna se gdje ali opet te repke nisu nista mogli toj propuh odbrani kao sto su ovi sto sam ja naveo tipa Lahm il Mertesacker.
Bgm, meni se cini da je ovo Boyata, a ne DzekoRagazzidelsud87! je napisao/la:Sace DZEKAA :d
jarane tješimo se svi..treba biti na sve spremanMrShadow je napisao/la:Nece da ga uvede zato sto hoce dobro da ga odmori i pripremi za Premier Ligu, krajnje je vrijeme da Dzeko pocne zabijati i tamo..
U subotu igraju protiv Wigana i ne sumnjam da ce Dzeko igrati od prve minute, ako ne bude odmoran i ako ne bude mogao zabiti usranom Wiganu onda ne znam sta, fakat nema smisla...
Pa jbt, sto da ga ne odmori u kup utakmici? Ne razumijem vase razmisljanje uopste._dreamer_ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da mu nece dati ni 15 minuta i to pri ovom rezultatu... Bravo Mancini, tako se nabija igracu samopouzdanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.