Vole slagat na Papeta to je cudo jednooo.samo se gleda njegova i najmanja greska da ga se popljuje a to sto mu igraci konstantno stvaraju probleme kurceci se da su igracine (a ko Pape nikada biti nece ) o tome niko niste ne govori ...scorpy je napisao/la:mirzza je napisao/la:Ovo nisam htio komentarisati ali si odlicno primjetio, nisu svi isti kod ludog Saje.vrebac86 je napisao/la:Jedno neshvacam nikako???? dali ovi nasi novinari namjerno i greskom stalno u izjavi koju daje nas selektor pisu "nece igrati igraci koji ne igraju u svojim klubovima" ili je ovaj nas selektor toliko glup da stalno to isto ponavlja a zna i sam da nije tako!!!!
Samo se nastavlja pljuvati po covjeku a da se ne procita sta je receno/napisano.
"Za njih još ne znam. Jahić nije igrao zadnju utakmicu za svoju ekipu i vidjećemo još ovih desetak dana šta će biti. Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju", kaže Sušić, koji se potom osvrnuo i na igre Edina Džeke u dresu svoje nove ekipe Manchester Citya.
To je tekst sta pise u novinama,
Covjek nije rekao da nece biti pozvani nego logicno da su im sanse manje ako ne igraju u klubovima. Nemoze biti citava repka sastavljena od takvih koji ne igraju ali par njih je u redu, oni koji su potrebni.
Jel ovo provjereno?gruezi je napisao/la:ja mislim da nakon ovog posljednjeg intevjua safetovog cak i oni sto ga podrzavaju ce se dobro zapitati jeli on normalan...koliko covjek sebi uskace u usta i kakve gluposti provaljuje svako ko iole prati fudbal ce se samo grohotom nasmijati i nista drugo...cuj zove mravca a nezove bicakcica...za tvoju info safete bicakcic se vrti oko prvog tima sttutgarta dok redovno igra i za drugi tim koji se takmici u 3coj ligi njemacke a ta liga safete je za 2 klase jaca od lige u kojoj igra subasic i tu je negdje po kvalitetu sa belgijskom ligom u kojoj igrac kojem je tvoj brat menadzer (mravac) sjedi na klupi...ako neko u najzrelijim igrackim godinama sjedi na klupi u prosjecnom belgijskom prvoligasu valjda je i laiku jasno da je taj igrac limitiran da limitiraniji nemoze biti i kao takav nikako ama bas nikako nemoze pomoci repci...ova njegova izjava o jahicu potvrdzuje ono sto sam oduvijek govorio o njemu a to je da on uopste neprati reprezentativce bih a po tome je otprilike nesto malo bolji od cire...safete povuci se nisi ti za ovog posla...svaka cast bio si igracina kakvu majka vise ne radza ali kao trener nisi dorastao vodzenju jedne ambiciozne reprezentacije...safete odlazi
Ma pusti ove pljuvace,Andjelko i Mato Jurkic su menadzeri Mravcu.floyd je napisao/la:Jel ovo provjereno?
pasha postoji granica u svemu ba pa frajer nece da brani za BiH ..The_Target je napisao/la:Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta
Ma samo nek se pise, nema veze jel ima smisla.STEVIE je napisao/la:kad mu je to "trebala" repka!? kad je bio no. 1 u pompey-u u PLu(krajem novembra 09') nije bio ni debitovao za repku(odigrao svoj prvi puni mec protiv svedske u maju 10' a sta tek reci za oni 5 minuta protiv estonije)
to je to, al' eto pojedinci jos uvijek misle da su ga oni 5 minuta u tallinu prodali u PLsoko je napisao/la:Ma samo nek se pise, nema veze jel ima smisla.STEVIE je napisao/la:kad mu je to "trebala" repka!? kad je bio no. 1 u pompey-u u PLu(krajem novembra 09') nije bio ni debitovao za repku(odigrao svoj prvi puni mec protiv svedske u maju 10' a sta tek reci za oni 5 minuta protiv estonije)
Begovic skinuo Jamesa sa gola pa onda Sorensona. A koristio repku da se probije
Nije to prodana dusa i izdajica. Ovo je repka BiH, koja kao i sto sam znas ima grozan savez i profesionalnost ravno nuli. Ovaj decko ima talent, nemam pojma kakvo je iskustvo imao ovdje kad je dosao al on ima cilj u zivotu i to je da bude neko i nesto, a ne da se sa ovim nasim levati po savezu nervira.mma_hz je napisao/la:Pa eto sto onda nije dosao prvo u Slovacku a onda u SAD Bgt ...
jedini razlog je da se htjeo sto bolje pripremiti za tekmu Stoka a za repku i ljude koji zive za nju ga zaboli neka stvar i to je too !!!!
Kako takve ljude branite momcii ...prave izdajice i prodane dushe ba cccc
sreca pa vecina raje nije bila takva u BiH ko zna gdje bi mi sada bilii !!!
Svakom igracu na svijetu reprezentacija moze donijeti samo dobro,pa tako i Begovicu,drugacije se gleda na igrace koji nisu reprezentativci,valjda bi trebao to da znas. Ko je i sta je bio Zidane prije 98-me i poslije 98-me,eto samo jedan primjer,a mogu ih more navesti.Prema tome kako na Begovicev uspon ne utice reprezentacija (iskreno receno je cista glupost)STEVIE je napisao/la:znaci kad neko napise cinjenice u vezi njegove karijere na otoku to je branjenje "izdajice"?? a to sto se on nije odazvao je sramota, al' pisati kako se on prodao u PL putem repke je za svaku iskreno receno cista glupost
ma brate meni je samo krivo sto svi ne dodzuu na okupljanje aa to za savez mislim nema pricee UZAS to se vec znaa...soko je napisao/la:Nije to prodana dusa i izdajica. Ovo je repka BiH, koja kao i sto sam znas ima grozan savez i profesionalnost ravno nuli. Ovaj decko ima talent, nemam pojma kakvo je iskustvo imao ovdje kad je dosao al on ima cilj u zivotu i to je da bude neko i nesto, a ne da se sa ovim nasim levati po savezu nervira.mma_hz je napisao/la:Pa eto sto onda nije dosao prvo u Slovacku a onda u SAD Bgt ...
jedini razlog je da se htjeo sto bolje pripremiti za tekmu Stoka a za repku i ljude koji zive za nju ga zaboli neka stvar i to je too !!!!
Kako takve ljude branite momcii ...prave izdajice i prodane dushe ba cccc
sreca pa vecina raje nije bila takva u BiH ko zna gdje bi mi sada bilii !!!
Rodjen u BiH, odrastao u Kanadi i Engleskoj, zena mu Amerikanka. BiH repka moze od njega imati koristi, on od repke sigurno ne.
Druga stvar, sta Vedi pomaze da dodje da igra kad mu navijaci zvizde i psuju sve po spisku, jer ljudi zive za repku a Vedo daje sve od sebe al mu ne ide i onda ga fino izruze umjesto da mu daju podrsku, valjda ce bit bolje.
Po vama je Pape rusitelj repke,a covjek koji nece,ponavljam nece da dodje na prijateljsku utakmicu je zakinut je li?The_Target je napisao/la:Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta
Pasodzigera je napisao/la:Svakom igracu na svijetu reprezentacija moze donijeti samo dobro,pa tako i Begovicu,drugacije se gleda na igrace koji nisu reprezentativci,valjda bi trebao to da znas. Ko je i sta je bio Zidane prije 98-me i poslije 98-me,eto samo jedan primjer,a mogu ih more navesti.Prema tome kako na Begovicev uspon ne utice reprezentacija (iskreno receno je cista glupost)STEVIE je napisao/la:znaci kad neko napise cinjenice u vezi njegove karijere na otoku to je branjenje "izdajice"?? a to sto se on nije odazvao je sramota, al' pisati kako se on prodao u PL putem repke je za svaku iskreno receno cista glupost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.