NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
Eo ronaldo nalozen da ce okrenuti, cim se on ovako nalozi je poraz
De ne lazi, star coj'k a laze, kako ce biti Philly u 5, kad je Boston uzeo game 3. Ne kazem da ce Miami uzet veveras, nego kad god se ti nalozis zijan bude
Denver je apsulutni favorit u finalu, budimo realni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja sam rekao, 4-1 ko god im dođe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bolje otvorio Boston, bez greske Braun i Smart, to je dvojac cije crne rupe mogu ubiti ekipu.
Opet Martin drzi Miami, jbt lik suta bolje od Currya za tri poena u ovoj seriji
Nerealno je kako Miami suta za 3 poena, jbt Vincent i Martin ne znaju promasiti 7-11 za 3 imaju za sada, nevjerovatno i GSW bi im pozavidio 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto vise gledam ovaj BOS sve mi je jasnije zasto navijaci misle da je ovaj Brown ogranicen lik.
Satra covjek svoju ekipu u 2 min.2 izgubljene lopte u napadu, a u odbrani bukvalno kriv za 3 primljene trojke.Prvo ne prepozna rotaciju da je Robinson sam, onda Vincentu aaleko ispod bloka, pa onda sad konfuzija opet na Vincentu. Strasno.
@ronaldo Sve otvoreni sutevi majstore.Odbrana ne postoji.
Satra covjek svoju ekipu u 2 min.2 izgubljene lopte u napadu, a u odbrani bukvalno kriv za 3 primljene trojke.Prvo ne prepozna rotaciju da je Robinson sam, onda Vincentu aaleko ispod bloka, pa onda sad konfuzija opet na Vincentu. Strasno.
- Felixians4
- Kontakt:
Jeste. No kad mu se upale ispravne lampice, izvanredna karika. Izgubiti će ovo ne stegnu li kreaciju Heata, ovako će im roviti Nigerijac utrpati 40. Odlični obrambeni posjedi timski zatim, s druge strane Tatum riješio back to back Butlera leđima, otvara se prigoda zelenima da pobjegnu na dvocifreno vodstvo te se Max. približe "čudu"NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 maj 2023, 03:10Sto vise gledam ovaj BOS sve mi je jasnije zasto navijaci misle da je ovaj Brown ogranicen lik.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 28 maj 2023, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
- TheTruth34
- Kontakt:
Stvarno je poezija Tatumov fadeaway
Ma nisu sve otvoreni sutevi, Vincente je baca sa 9 metara i udjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 maj 2023, 03:10Sto vise gledam ovaj BOS sve mi je jasnije zasto navijaci misle da je ovaj Brown ogranicen lik.
Odbrana je tu, limitirali su Bama i Jimmya ali ovi ostali ubacuju ko ludi
Ono sto je problem Bostona je taj kad je Tatum na klupi, automatski Miami stize svaku prednost
Tatum zvjerski od starta, pored dobre timske odbrane Brown a usra par situacija i vrati ih u tekmu.
Sve super izgleda ali ne možemo se odvojiti i to je crveni alarm
Sve super izgleda ali ne možemo se odvojiti i to je crveni alarm
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaku trojku koju su pogodili, bila je otvorena.Tek sad su malo stegli odbranu.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 03:19Ma nisu sve otvoreni sutevi, Vincente je baca sa 9 metara i udjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 maj 2023, 03:10Sto vise gledam ovaj BOS sve mi je jasnije zasto navijaci misle da je ovaj Brown ogranicen lik.
Odbrana je tu, limitirali su Bama i Jimmya ali ovi ostali ubacuju ko ludi
Ono sto je problem Bostona je taj kad je Tatum na klupi, automatski Miami stize svaku prednost
Kakva igra Tatuma na obe strane parketa, unistava Butlera i u odbrani i u napadu, sta kazu ne valja Tatum
Kakvo kucanje RWIII nerealno, s druge strane unervozili smo Butlera sto je odlicno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ništa ovo nije ni blizu gotovog, ali dobro izgledamo baš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- TheTruth34
- Kontakt:
Tatum uništi Jimmy no bucket-a
Ma trica ih drzi u igri, 8-13 oni mi 3-12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.