FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jest ispao sebicnjak maloprije, nevjerovatno
Villa sam stoji samo da je dodao i lopta se lagano pospremi u gol...e ybg sad
- DAVID VILLA
- Kontakt:
slazem se,trebao je dodati Villi da dadne gol...izzo je napisao/la:Jest ispao sebicnjak maloprije, nevjerovatno![]()
Villa sam stoji samo da je dodao i lopta se lagano pospremi u gol...e ybg sad
P.S.zanimljiva tekma bice golova...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Messi se zahebava ko da vodim 3-0,ne domu bog da izgubimo od valencie
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Messi kurcina od igraca brate
Ne gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napusti
Ima on i znanja brate ali ne toliko ...
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napusti
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da si ovo napiso,cuj kurcina od igraca,po čemu si zakljucio po 1 utakmici ?Pogledaj malo vise utakmica barce i bice ti sve jasno.bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ti si GENIJE!!!bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
ser del barça es el millor que hi ha !
Evo Villa promaši zicer, nece kuja u gol i jbg...bojim se kazne zbog ovog.
vidis li ti sta pises...bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
![]()
i vidi se da ne gledas utakmice barce cesto...zato suzdrzi se od nepotrebnih komentara..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu 
pa ko je onda ? badstuber ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Bravobavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
trenutno jeste..bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
HAHAHHA ! Nasmija meScof1eld je napisao/la:pa ko je onda ? badstuber ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Nijedan igrač Bayerna nije trenutno u toj formi da se može reći da je među najboljim igračima svijeta
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kolko si puta gledo messia ? 2 ili 3 puta ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nevjerovatno kako nismo zabili gol u 1. poluvremenu,previse sansi je promaseno.Messi 2 cista zicera,ne mogu da vjerujem da nijedan nije zabio,a 2. sansa trebao je samo dodati Villi,ali sta sad vrijedi.Onda i Villa je imao 2 dobre situacija,pa onda i Adriano...
Strasno,morali su zabiti barem jedan gol.Tesko da ce i do kraja zabiti ako nastave ovako.
Strasno,morali su zabiti barem jedan gol.Tesko da ce i do kraja zabiti ako nastave ovako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Ovo nisu istine
šta se dešava sa njima u zadnje vrijeme
poslije nevjerovatnog promašaja protiv Arsenala sad i ovo

Ovo nisu istine
fkt nevjerovatno da ne vodimo
odavno nisu igrali sebicnije u napadu... pobjeda za titulu !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nije to do Messia, nego do igrača i golmana Valencie 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- -Barcelona-
- Kontakt:
3 velike(100%) sanse su propustili igraci barce,samo da im se to ne obije o glavu
stvarno im sudija treba nekad svirati "pasivan napad"
npr. sad ova zadnja prilika kad je adriano prosao dani moze komotno sutati on nece i tako je bilo 1000000000000 puta,opet ponavljam samo da se ovi promasio ne obiju od glavu,jer vidi se da ima prostora na obe strane,bice golova sigurno do kraja...
stvarno im sudija treba nekad svirati "pasivan napad"
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
eto mnogi su nam prorekli da cemo kiksati kod valencije a vidjeli smo da smo i od njih bolji za tri klase
messi tragicar prvog dijela, neshvatljiv promasaj u prvoj prilici jos iz tri pokusaja, a ona druga situacija kad nije dodao vilji, dobro je to uradio, isfintirao je odbrambenog igrac koji je ocekivao pas za vilju, sve super odradjeno, ali onda opet neshvatljiv promasaj pri pokusaju loba
adriano po lijevoj strani ima dunum prostora, niko ga i ne cuva, odlicno se krece, puno trci, al pred golom se nekako izgubi
trebalo bi sad ubaciti pedra da se ovdje upisu tri nova boda jer steta bi bilo da ne pobijedimo kad smo bolji za tri klase
messi mora nekad i promasivati, nije on klasican spic igrac, dosta se trosi u igri u polju pa ga treba i razumiti
messi tragicar prvog dijela, neshvatljiv promasaj u prvoj prilici jos iz tri pokusaja, a ona druga situacija kad nije dodao vilji, dobro je to uradio, isfintirao je odbrambenog igrac koji je ocekivao pas za vilju, sve super odradjeno, ali onda opet neshvatljiv promasaj pri pokusaju loba
adriano po lijevoj strani ima dunum prostora, niko ga i ne cuva, odlicno se krece, puno trci, al pred golom se nekako izgubi
trebalo bi sad ubaciti pedra da se ovdje upisu tri nova boda jer steta bi bilo da ne pobijedimo kad smo bolji za tri klase
messi mora nekad i promasivati, nije on klasican spic igrac, dosta se trosi u igri u polju pa ga treba i razumiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.