Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li odvratnije ekipe od ovog Goška? Tačno mi se život smuči kad igramo protiv njih...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Puknuce korner zastavica u Trebinju, dok se vidi kako ce se zavrsiti na Tusnju.Raonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:45Ma pakuje se Slobodi i TC-u da ispadnu, odnosno da se spase srpski klubovi. O tome se priča već mjesecima i to uopšte nije tajna. Najuptinije je mogu li Leotaru naštimati da dobije Široki.
Ovamo je realno da Zrinjski dobije TC bez obzira što igraju sa drugim timom, kao i da Sloboda ne dobije Želju. Iako naravno ne mora to ništa značiti, možda sve ovo ode u kontru na kraju ali meni djeluje da će biti ovako kako sam gore pisao.
Ili vi ostajete bez Evrope ili Sloboda bez opstanka.

mozda sarajevo nece da pusti husrefa?! mozda sarajevo hoce da uzme neke igrace igmanu a to ce biti lakse ako igman ispadne iz lige...
@Miljacka, ima... Bijeljinske ekipe/gostovanja su ubiBoze! ova zvijezda-etno09-selo-brgule-ugljevik... npr!
@Miljacka, ima... Bijeljinske ekipe/gostovanja su ubiBoze! ova zvijezda-etno09-selo-brgule-ugljevik... npr!
U 5 deka

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Svim igračima Igmana ističe ugovor za par dana.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sumnjam, bitnije je da Leotar ostane u ligi nego ko će kao četvrti ići u Evropu.Suvorov je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:48Puknuce korner zastavica u Trebinju, dok se vidi kako ce se zavrsiti na Tusnju.Raonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:45Ma pakuje se Slobodi i TC-u da ispadnu, odnosno da se spase srpski klubovi. O tome se priča već mjesecima i to uopšte nije tajna. Najuptinije je mogu li Leotaru naštimati da dobije Široki.
Ovamo je realno da Zrinjski dobije TC bez obzira što igraju sa drugim timom, kao i da Sloboda ne dobije Želju. Iako naravno ne mora to ništa značiti, možda sve ovo ode u kontru na kraju ali meni djeluje da će biti ovako kako sam gore pisao.
Ili vi ostajete bez Evrope ili Sloboda bez opstanka.![]()
Doduše samim guranjem Leotara određuje se četvrti putnik u Evropu al' to nema veze ni sa ŠB ni sa Željom već isključivo sa opstankom Leotara

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- feniksptica
- Kontakt:
Jedan tuzlanski ispada. Jedan srpski ostaje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Vjerovatno gotov scenario . Zadnjih deset minuta ce da padne 7-8 golova kako bi se poslozile kockice do tada ce biti dosta taktike.
-
- Kontakt:
Sarajevu se vraća ono Dudićevo. 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Više se odnosi na gostovanje u GabeliBazinga12345 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /180811105
iconic![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dugo je izdržala Sloboda 

Šta kažu kvote pokenjam vam se u žvalje???
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Slo Slo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nama govore da smo cigani nije ni počela tekma valjaju se 

PL BiH 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83, Proximic i 18 gostiju.