Mozda bi bilo lijepo,da kad odgovaras prvo procitas sta je taj neko napisao.don_burza je napisao/la:
ZINEDINE ZIDANE(stojim dok mu ime pisem) je bio igracina od trenutka kad je bio Embrion i takav ce i ostati kad bude Mejt
Safet Sušić - Pape
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Od kako je dosao Susic svim nasim reprezentativcima je krenilo niz vodu,jos samo da nas Rumuni sataru kao malu djecu pa da vise pod ovim savezom i selektorom negledam reprezentaciju...
Zaista covjek gdje dodje tu nastaje potop,sve je klubove poslao u nizi rang takmicenja,halal vjera majstore!!!

Zaista covjek gdje dodje tu nastaje potop,sve je klubove poslao u nizi rang takmicenja,halal vjera majstore!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ma da je Kahn, goni ga u pm. Pun mi je k... i tih vaznih momenata. Hiljadu puta se dosad u tim vaznim momentima presucivalo oko nekih stvari, oprastalo, srozavao ugled reprezentacije i hvala bogu konacno je neko i tome stao u kraj. Jos jedan u nizu sjajnih poteza maga.The_Target je napisao/la:Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta
Kako su stvari krenule,oticemo svi zajedno u pet lijepih.I ''ovi i oni''avenija je napisao/la:SUSICU ODLAZI !
Ovi sto spominju Jahica,pa tip je povrijedjen na neodredjeno vrijeme.I kako rekose oko mjesec dana ce biti out.
A vi palamudite.
U vezi Begovica,da ga pozove pa da jadnika opet scepa krazamak,taman posla.
Imamo najboljeg golmana svih vremena,jest da je u izlogu,i ne smije se koristiti.Jer obaveza kluba na prvom mjestu.Za repku,jos nije ispucao nacine izvrdavanja.
U vezi ovih,ko igra a ko ne igra.
Fakat bi jedino onda sastavili iz premier lige,ovo ostalo na grame minuta.Ili je forma dodje mi da vrisnem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
to ti nije jedno te isto osim ako nekog ne podnosis pa tumacis izjave kako ti je tvoj cejf.vrebac86 je napisao/la:scorpy to je po meni jedno te isto ,,, ja nisam po njemu pljuvao ne mogu do njega,,ali takve izjave davati je stvrno glupo,,![]()
nemozes sabirati kruske i jabuke, isto ti ga dodje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Probudi me kosmar-san. Sanjao Papeta! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I najgori scenario je da ako pobjedimo Rumuniju da ce se to pisati Susicu......
Lik pojma u zivotu nema....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....
-
padobranac1978
- Kontakt:
ja cu prvi pisati da si ti zaslužan za pobjedu ako dođe do isteBANovici je napisao/la:I najgori scenario je da ako pobjedimo Rumuniju da ce se to pisati Susicu......![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- The_Target
- Kontakt:
Eto pravi stručnjak bi izjavio notornu glupost tipa "šaljete mi poruke, dao go ovaj dao go onaj, ja ih ubacimo i izgube", uopste ne znam koji je bio kriterij da se izabere bas on za selektora. Pored toliko zvucnih imena, pravih stručnjaka, ljudi koji su zadužili i državu i reprezentaciju, nažalost.
Rođeni brato
Kriterij je bio taj da niko od tih ,,zvucnih,, imena nece da radi za ovu platu i da se hebe sa ovakvim ljudima u savezu. A ta zvucna imena su samo Vaha,Bajevic i niko vise,ako grijesim dopunite. Nece ni Pape dovjeka biti selektor,jedva cekam da vidim ko ce biti novi kolacic po kojem ce se srati po forumu. Ljudima nikad ugoditi,sad je ovaj kriv sto vecina igraca nisu prvotimci,svaka vam cast,zdravo pameti.....
Pa poslije onakvih rezultata repke ne treba nas cuditi sto nam reprezentativci greju klupu,svi znamo kako je bilo za vrijeme Cire ,euforija na koju ni treneri u kubovima nisu ostajali hladnokrvni...Denizmare je napisao/la:Kriterij je bio taj da niko od tih ,,zvucnih,, imena nece da radi za ovu platu i da se hebe sa ovakvim ljudima u savezu. A ta zvucna imena su samo Vaha,Bajevic i niko vise,ako grijesim dopunite. Nece ni Pape dovjeka biti selektor,jedva cekam da vidim ko ce biti novi kolacic po kojem ce se srati po forumu. Ljudima nikad ugoditi,sad je ovaj kriv sto vecina igraca nisu prvotimci,svaka vam cast,zdravo pameti.....
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 03 mar 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
padobranac1978
- Kontakt:
The_Target je napisao/la:Eto pravi stručnjak bi izjavio notornu glupost tipa "šaljete mi poruke, dao go ovaj dao go onaj, ja ih ubacimo i izgube", uopste ne znam koji je bio kriterij da se izabere bas on za selektora. Pored toliko zvucnih imena, pravih stručnjaka, ljudi koji su zadužili i državu i reprezentaciju, nažalost.
TA IMENA SU ? ISTI ONI KOJI SUPLJIRAJU KAKO VODITI REPKU,A NIJEDAN NI DA POMISLI DA PREUZME ISTU,SMIJESNA JE TA PRICA VISE...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Za_raju je napisao/la:Pa poslije onakvih rezultata repke netreba nas cuditi sto nam reprezentativci greju klupu,svi znamao kako je bilo za vrijeme Cire ,euforija na koju ni treneri u kubovima nisu ostajali hladnokrvni...Denizmare je napisao/la:Kriterij je bio taj da niko od tih ,,zvucnih,, imena nece da radi za ovu platu i da se hebe sa ovakvim ljudima u savezu. A ta zvucna imena su samo Vaha,Bajevic i niko vise,ako grijesim dopunite. Nece ni Pape dovjeka biti selektor,jedva cekam da vidim ko ce biti novi kolacic po kojem ce se srati po forumu. Ljudima nikad ugoditi,sad je ovaj kriv sto vecina igraca nisu prvotimci,svaka vam cast,zdravo pameti.....
upravo je to razlog ja mislim da je susic kriv sto nije poslo misimovica u kucu velike mame sigurno bi osto u wolfsburgu i osvojio ligu prvaka... kontam da je ciro osto rahimic i muratovic bi se sigurno podmladili a vedo se nikad ne bi povrijedio, salihovic ne bi dobio pola zivota suspenzije
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa kome drugom pripisivat' eventualnu pobjedu???? onome kome se i porazi pripisuju, naravno...padobranac1978 je napisao/la:ja cu prvi pisati da si ti zaslužan za pobjedu ako dođe do isteBANovici je napisao/la:I najgori scenario je da ako pobjedimo Rumuniju da ce se to pisati Susicu......![]()
kad se gubi, kriv je trener... kad se pobjedjuje, zasluzni su svi (i igraci i navijaci), samo nije trener...
nigdje veze sa zdravom pameti... al eto... takvi smo...
Mislim da Susic treba pozvati Jahica iz Aeka,momak tamo igra standardno dobro...u formi je i moze nam biti od koristi,pogotovo u slucaju povreda...zadnju utakmicu je propustio zbog bolesti,ali brzo ce se on vratiti u tim,mozda vec ovaj vikend! Inace sta god Susic odluci ja ga podrzavam,on je bosanski Maradona,samo primitivci i prokletnici mogu nesto pricati protiv njega,a za sve normalne ljude on je bio i ostao idol! sretno Pape protiv Rumunije!
-
džakailibu
- Kontakt:
Pape je u stvari napisao islamsku dekleraciju.Pape je napao BiH 1992 i potpisao je daytonski sporazum.Pape odlazi!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
I Maradona se nije proslavio kao trener i selektor.bosnas_ je napisao/la:Mislim da Susic treba pozvati Jahica iz Aeka,momak tamo igra standardno dobro...u formi je i moze nam biti od koristi,pogotovo u slucaju povreda...zadnju utakmicu je propustio zbog bolesti,ali brzo ce se on vratiti u tim,mozda vec ovaj vikend! Inace sta god Susic odluci ja ga podrzavam,on je bosanski Maradona,samo primitivci i prokletnici mogu nesto pricati protiv njega,a za sve normalne ljude on je bio i ostao idol! sretno Pape protiv Rumunije!
Pape je bio zvijezda i to je trebao ostati. Mogao je svoje slike prodavati po Bascarsiji i dobro bi zaradio.
Svi bi rekli:" Eno naseg Papeta zvijezde, prodaje svoje fotografije hajde da kupimo, a ne vidi ga majke ti htio selektor da bude pa usro stvar."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
pape sigurno ima viziju igre, to se dalo primijetiti kroz posljednje utakmice, e sad, je li ta vizija ispravna, efikasna, je li nas moze odvesti tamo gdje zslimo......
hocu reci, primijeti se kombinatorika, pasovi, iznosenje blopte, posjed lopte, pa i ljepota u igri ali, cega se bojim, to smo primijetili u utakmicama prijteljskog karaktera. sta ce se bdesiti u teskim, takmicarskim utakmicama, vidjecemo ili smo mozda i vidjeli?
pape ima moju podrsku i imace je do kraja, nadam se da ce se njegov p4ristup pokazati ispravan
hocu reci, primijeti se kombinatorika, pasovi, iznosenje blopte, posjed lopte, pa i ljepota u igri ali, cega se bojim, to smo primijetili u utakmicama prijteljskog karaktera. sta ce se bdesiti u teskim, takmicarskim utakmicama, vidjecemo ili smo mozda i vidjeli?
pape ima moju podrsku i imace je do kraja, nadam se da ce se njegov p4ristup pokazati ispravan
Sent from my Commodore 64
pa ti ga zivog sahrani......... pape jos uvijek nije mozda bolji ali sigurno ni losiji od prethodnika.Probisvjet je napisao/la: I Maradona se nije proslavio kao trener i selektor.
Pape je bio zvijezda i to je trebao ostati. Mogao je svoje slike prodavati po Bascarsiji i dobro bi zaradio.
Svi bi rekli:" Eno naseg Papeta zvijezde, prodaje svoje fotografije hajde da kupimo, a ne vidi ga majke ti htio selektor da bude pa usro stvar."
ni po igri, ni po rezultatima. jeste da je malo nevjest u komunikaciji i to jeste hendikep u sredini u kojoj se veciona stvari bazira na supljoj prici, ali ima puno stvari koje izgledaju ozbiljnije nego prije.
Sent from my Commodore 64
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.