FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Majku im raspalu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bez ikakave zelje igraju, smijesno. Neopisivo koliko razlike u igri danas i prosle utakmice u Mostaru. Presmijesno.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ne mora znaciti da je pusteno. Jednostavno igramo tako otvoreno. Svako nas moze pobijediti i zabiti a i mi svakog mozemo dobiti. Moglo je jos par nasih utakmica ovako zavrsiti
Anicic u odbrani, cirjak lijevi bek, ovo je postavljeno da izgubimo
Da smo mi dali ovolike pare za ovog siptara sto je zrinjski bacio pa im sjedi na klupi i ulazi u zadnjem kolu s juniorima, neko bi bio objesen za jaja...
Durakovic se mora dovest pod hitno, decko jede ovog Gulasa iako je usao u drugom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fkt nisam vjerovao kad mi juce ahbab prica da cemo dati Igmanu i da je to zavrseno, reko nema sanse nismo toliki papci kad vidi ovo danas. Mirvah je tamam nivo Vice.
Brukamo se
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
S razlogom Aylah zove Vicu "sefe", yebem im pleme svima..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako su zamozzartovali familiju im yebem. Ako je poštena tekma obrukali smo se opasno
U svakom slučaju bruka
U svakom slučaju bruka
-
- Kontakt:
To se vazda prica kad je kraj,za Velez su rekli pusteno sto posto. Kad nam TC 5 zabije ili Igman,uvest pravilo bilo ko nam zabije 5 ili 4 otkaz odma,hebem vam rod ne igrate za Zovko Zepce
- f0rest1946
- Kontakt:
Ljudi bolji od nas , vise se bore vise im treba.
Za nas bruka trebali smo treci zavrsiti ali sta je tu je idemo na odmor i otjerati 5,6 igraca
Dovesti Stopera, Beka , zadnjeg veznog, 10ku i Golmana
Za nas bruka trebali smo treci zavrsiti ali sta je tu je idemo na odmor i otjerati 5,6 igraca
Dovesti Stopera, Beka , zadnjeg veznog, 10ku i Golmana
FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:43Ako su zamozzartovali familiju im yebem. Ako je poštena tekma obrukali smo se opasno
U svakom slučaju bruka

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sreca pa Zrinjski uze kup
-
- Kontakt:
Zato se i grle po tribinama,jarani pa haj.
Ni jedan klub u premijer ligi nije presutio neku lakrdiju,znaci ni jedan bar su izdali neko saopstenje za javnost i slicno,samo mi nismo nista ni spomenuli sudjenje poslije Bl,sto dovoljno govori o svemu.
Slika i prilika kluba. Upravo sam sa tekme. Izasao oko 80 te min. I prema gradu lagano aylich nam seta Nije mogla ni sacekati utakmicu da zavrsi. A direktor.Klub rasformirati sto prije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Jest zalizani javno na presici prozvaoSanchez87hz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:47Zato se i grle po tribinama,jarani pa haj.
Ni jedan klub u premijer ligi nije presutio neku lakrdiju,znaci ni jedan bar su izdali neko saopstenje za javnost i slicno,samo mi nismo nista ni spomenuli sudjenje poslije Bl,sto dovoljno govori o svemu.
Ostavit nju i Mirzu 10 godina, nemoj sad kukat ko pizda i mijenjati misljenje po 54. put...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, OzmoodPinglewood, perodeformero, Seipronto, senad82, skoJaa i 101 gost.