FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bas fin poklon za kraj ovima sto dolaze na tribine

Nije navijačima krivo što smo izgubili, nego što smo Evropu izborili. Šta pjenite, možda će se Igman odužiti iduće sezone. Ako nisu pustili onda smo izgubili zato što nije igrao Dal.
Sretno nam u Evropi.

- ElCartel11
- Kontakt:
Brukenzi od sezone samo to cu reci. Ova tekma danas je sazetak cijele sezone.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Proljetni dio je bio korektan, izborili smo Europu al mora bolje, puno bolje. Sve cemo vidjeti u europi prva dva kola smo nositelji i to se mora proci.
-
- Kontakt:
Oduzice se kao sto se TC oduzila. Vama nije bitan rezultat,plasman,pare od plasmana vama je bitni da nekom i nesto kontrirate. Meni je ponizenje i igranje sa imenom i tradicijom kad primimo 4 od Igmana,tebi nije i time smo sve rekli o ljubavi i osjecaju prema klubu ubleho.
Ne treba tebe dugo čekati da krenešjoker90 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:01Sezona zavrsena onako kako je vecinom i tekla, brukom i sramotom. Od dolaska Mirvaha i Kurve smo postali bruka, klub bez obraza i casti. Yebem li im rod i porod! Onaj period kad sam govorio da **** mozzartuje su nas isto ovako tukli levati iz donjeg doma, gdje nema sanse da je slucajno. Ovo danas je preofirno, fino pocastise ove na tribinama.![]()

-
- Kontakt:
Sto bolan ne javi prije Mozzart Mirvicu,pa da i mi sta zaradimo,ja budala igram x reko haj svima paše.
Zadnja linija sa golmanom i Mirzom večeras treba dobiti otkaz
Ziljkic posliej utakmice ispod istoka se izvinuo opet
A inace taj "nagradni fond" je toliko velik i bitan da nam iduca sezona zavisi od toga hocemo li dobiti 30 ili 40 hiljada, daj ba. Puno bi bitnije bilo da Mirvicu dodje u glavu i da na vrijeme zamjeni Mirzu. Ovo jesmo li ispred komsinice ili ne, ok lijepo bi bilo da smo ispred zavrsili ali kako god 3 ili 4 mjesto je neuspjeh za ovakvu ekipu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:00Nikakva razlika,osim naravno za plasman sto bi mi dobili vise para,mada tebi to nije bitno,kao sto ti nije bitno sto su gurbeti ispred nas.nokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:53Ma da nije Zrinjski uzeo kup uzeli bi mi danas, nikakve razlike.
Nebitna utakmica za nas, ovima gorilo pod nogama pri tome igraju dobro realno, plus koja sudijska greska i tjt
Sta pjenite bezveze.. Mozda nuzno i nije lose ovo, mozda se mirvic odluci da smjeni Mirzu..
Izvuklo se na kraju maximum jer jbg realno kako je bilo na zimu, dobro je zavrsilo.
zato će se kod hurema zalomit noćas uz armuniku 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
[quote=ElCartel11 post_id=9298041 time=1685293871 user_id=36063]
[/quote]
Bas tako. Objektivan sazetak.
Opet ponavljam ako je ovaj mlak pristup kontriranje i prkosenje remetilackoj i secenistickoj opciji onda cu progutati knedlu.
Gdje su ti gvardiolini trouglovi ne mozemo baluna iznijeti ko da nas je city stisnuo.
Navijaci, pa nemamo ih gorih na planeti. Skup kromanjonaca vecinom.
Psuju ismijavaju svoje igrace, nasladjuju se itd itd umjesto da jednog Besima probamo zajedno dici na psiholoskom planu, mi radimo suprotno.
Fuj!
[/quote]
Bas tako. Objektivan sazetak.
Opet ponavljam ako je ovaj mlak pristup kontriranje i prkosenje remetilackoj i secenistickoj opciji onda cu progutati knedlu.
Gdje su ti gvardiolini trouglovi ne mozemo baluna iznijeti ko da nas je city stisnuo.
Navijaci, pa nemamo ih gorih na planeti. Skup kromanjonaca vecinom.
Psuju ismijavaju svoje igrace, nasladjuju se itd itd umjesto da jednog Besima probamo zajedno dici na psiholoskom planu, mi radimo suprotno.
Fuj!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Evropa je izborena, zeljo spasio u 96 minuti 2x 4 boda, 70% utakmica igrali na 4 razlicita terena, imali prelos prvi dio prvenstva, pustili husrefa da ne ispadne.. danas je jedino utakmica u tuzli bila regularna i ne namjestena, jer ni zelju ni slobodi nije odgovaralo da ispadnu..i ta je utakmica dirigovala ostale rezove..
Ako ima NEKO da moze izbacit onaj procenat osvojenih bodova zadnjih 10 trenera. Kodro je cinimi se imao 2,78 a dudic 1,23 il nesto tako..
1 kolo zrinjski bili su bolja ekipa zasluzeno odnijeli bodove oba gola kriv golman (posebno drugi) igra bila losa
2. Kolo sb pobjedili zasluzeno
3Kolo zeljko losa prestava obje ekipe
4.Kolo vele poraz bez suta nago od strane veleza izgledali smo bolje nego u pedhodne 2
5. Sloboda vratili se iz -2 gola pobjedili zasluzeno
6. Sloga pokradeni
7. Tc ponisten cist go njima kasnije nama KIKS TREBALI SMO IZGUBI
8. Zrinjski najbolja utakmica dokaz dizanje forme
9. Sb zasluzeno uzeli
10. Velez zasluzeno uzeli
11. Zeljo zasluzili pobjedu kiks remi
12 igman poraz kiks
Uigranost ekipe nije na nekom nivoou kao rezultat sto je, al dobili su svi igraci dovoljnu minutazu, sto je bitan faktor. Takodje ako se detektuju ispravno problemi i dovedu prava pojacanja sigurno da ova godina moze dobit prolaznu ocjenu, ako se uzme da smo promjenili 30 igraca.
Takodje u sledece prvenstvo nebi isao na kup, pustai bi da to igraju juniori i igraci sa klupe pa dokle doguraju, ako dodju do 1/2 finala onda bi iso sa teskim oruzijem..
Jer svu snagu usmjerit prema tituli
Ako ima NEKO da moze izbacit onaj procenat osvojenih bodova zadnjih 10 trenera. Kodro je cinimi se imao 2,78 a dudic 1,23 il nesto tako..
1 kolo zrinjski bili su bolja ekipa zasluzeno odnijeli bodove oba gola kriv golman (posebno drugi) igra bila losa
2. Kolo sb pobjedili zasluzeno
3Kolo zeljko losa prestava obje ekipe
4.Kolo vele poraz bez suta nago od strane veleza izgledali smo bolje nego u pedhodne 2
5. Sloboda vratili se iz -2 gola pobjedili zasluzeno
6. Sloga pokradeni
7. Tc ponisten cist go njima kasnije nama KIKS TREBALI SMO IZGUBI
8. Zrinjski najbolja utakmica dokaz dizanje forme
9. Sb zasluzeno uzeli
10. Velez zasluzeno uzeli
11. Zeljo zasluzili pobjedu kiks remi
12 igman poraz kiks
Uigranost ekipe nije na nekom nivoou kao rezultat sto je, al dobili su svi igraci dovoljnu minutazu, sto je bitan faktor. Takodje ako se detektuju ispravno problemi i dovedu prava pojacanja sigurno da ova godina moze dobit prolaznu ocjenu, ako se uzme da smo promjenili 30 igraca.
Takodje u sledece prvenstvo nebi isao na kup, pustai bi da to igraju juniori i igraci sa klupe pa dokle doguraju, ako dodju do 1/2 finala onda bi iso sa teskim oruzijem..
Jer svu snagu usmjerit prema tituli

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:13Oduzice se kao sto se TC oduzila. Vama nije bitan rezultat,plasman,pare od plasmana vama je bitni da nekom i nesto kontrirate. Meni je ponizenje i igranje sa imenom i tradicijom kad primimo 4 od Igmana,tebi nije i time smo sve rekli o ljubavi i osjecaju prema klubu ubleho.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mi se ni sa trećim ni četvrtim mjestom ne možemo zadovoljiti ako samo budžet gledaš. Svaka čast konama kad u onakvoj situaciji u kakvoj su opet izbore treće mjesto ali za nas je sve ispod drugog mjesta (ali ne na -20 od Zrinjskog nego ravnopravna borba za titulu) neuspjeh. Govorim samo gledajući na budžet i koliko se para troši. Znači da moramo dovoditi adekvatna pojačanja a ne fušeraj. Ova sezona mora Mirviću prvom biti velika lekcija i nadam se da će se nešto konkretnije uraditi u ovom prelaznom roku a prvi korak je tjeranje zalizanog jer on nema kapacitet za ono što nama treba.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 28 maj 2023, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sve si dobro napisao od do

Jbt Igman, zavalit ce nas ko i simin han, kad su nam titulu izbili, yebo li im husref materesine
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva je sezona bila, od seljakanja po stadionima do dudicevog atomskog fudbala, autobusa promjenjenih igraca, ovo je sve dobro.
-
- Kontakt:
Cim Sarajevo izgubi oni izadji ko zombi. Cirkus.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], mnon46 i 40 gostiju.