Premijer liga BiH - aktuelno

arelinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la arelinho » 28 maj 2023, 19:17

1. Željo u Europi
2. Sarajevo iza Želje
3. Sloboda ispala
4. pijačari ne idu nigdje

Kakav dan :bih: :bih: :tokralju: :tokralju:

Poseban pozdrav za samira kompjutera i pojedine pijačare.

Normalnim navijačima Slobode i Veleža želim naredne sezone više uspjeha. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2023, 19:18

Ayla napustila Koševo u 80. min :bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 maj 2023, 19:19

Virtu4l je napisao/la:
28 maj 2023, 19:18
Ponosna do neba.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 28 maj 2023, 19:19

Bez obzira na sve čestitke i Želji, danas su baš rutinski odigrali.
Nego nije provokacije nikakava stvarno,priča mi jedan iz naše bivše uprave što je dobar sa Amarom da je navodno pokrenuo opet neke mjenice oko 200 k km hoće da mu isplate.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 28 maj 2023, 19:19

Santos pokazo da je najbolji igrac lige. Kraj i tacka.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 maj 2023, 19:20

Virtu4l je napisao/la:
Otišla da proslavi što je ekipa za koju navija izborila plasman u Europu. :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2023, 19:20

HordasOdMalena je napisao/la:
28 maj 2023, 19:19
Virtu4l je napisao/la:
Ponosna do neba.
Nije u loži mogla proslaviti drugi gol Santosa :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 maj 2023, 19:21

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 maj 2023, 19:16
Fudo je napisao/la:
28 maj 2023, 19:15
Ma izbaciti sva ova **** sto stimaju tekme iz lige. Pojedince po dzepu ili u zatvor, pocevsi od Sarajeva koji je danas prodao/nastimao ovu tekmu. Mene sramota ..Ako zelis promjene uvjek pocni od sebe...
Stima savez,dva gola iz dva ofsajda,to nije regularna tekma kao i vecina ove sezone,samo nek pogledaju tekme Bojca i odma mozes suspendovat sve. Kod srba je stran pojam sport,nadmetanje,igra kod njih je bukvalno sve kriminal.
Nama vazda neko drugi kriv. Borac mi se gadi radi stimanja, i neznam koji je smisao ici na neku tekmu kad unaprijed znas sve, ali jel mora i Sarajevo da stima ove prelaze itd.. a normalno da je sve u sjeni saveza. Gadi mi se..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 28 maj 2023, 19:21

Čestitke Željezničaru na pobjedi i izborenoj Europi. Hvala Manijacima na transparentu i podršci, uzvraćeno je automatski i te slike trebamo češće gledati na terenima i tribinama naše države, dosta je bilo klanja između sebe, mi smo jedno.

Sretno našim predstavnicima u Europi, da barem neko izbori nešto, osim naravno SNSD prćije koja će svakako bit namlaćena od nekih bauštelaca u prvom/drugom kolu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 maj 2023, 19:23

Fudo je napisao/la:
28 maj 2023, 19:21
Fudo je napisao/la:
Ma izbaciti sva ova **** sto stimaju tekme iz lige. Pojedince po dzepu ili u zatvor, pocevsi od Sarajeva koji je danas prodao/nastimao ovu tekmu. Mene sramota ..Ako zelis promjene uvjek pocni od sebe...
Stima savez,dva gola iz dva ofsajda,to nije regularna tekma kao i vecina ove sezone,samo nek pogledaju tekme Bojca i odma mozes suspendovat sve. Kod srba je stran pojam sport,nadmetanje,igra kod njih je bukvalno sve kriminal.
Nama vazda neko drugi kriv. Borac mi se gadi radi stimanja, i neznam koji je smisao ici na neku tekmu kad unaprijed znas sve, ali jel mora i Sarajevo da stima ove prelaze itd.. a normalno da je sve u sjeni saveza. Gadi mi se..
Kako smo nastimali dva ofsajda danas,kako stimamo da nam poniste gol protiv Sloge,stimamo tekmu sa Bojcem?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 maj 2023, 19:24

Fudo je napisao/la:
Svi ste imali priliku. Svi ste se odlučili da ne idete protiv Vice. Osim jednog kluba i jednog čovjeka koji je išao do Lozane i potrošio sopstvenih para koje mnogi od nas neće nikad u životu zaraditi. Čast Kasumu, koji je riječima bio tu dok nije otišao i nikad nećemo znati da li bi on uključio FKS u borbu sa mafijašima.

Svi, uključujući i ove moje sad u mom klubu, su pitschketine i balijski poltroni koji ce izabrati radije liniju manjeg otpora.

A dok god jedan od dva najveća kluba u BiH posluje, životari, opstaje na način kao Željezničar, nema napretka za bh. fudbal. Kao klub s najvećom bazom navijača oni su čista sluga Saveza. I kako očekivati promjene, kada onaj koji treba biti nosioc tih promjena sve zaboravi za licencu i 250.000E od Evrope.

Jbg.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 28 maj 2023, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 maj 2023, 19:25

JimmyPage je napisao/la:
28 maj 2023, 18:49
Suvorov je napisao/la:
28 maj 2023, 18:48
Skripari zapalili strunjacu u Trebinju :mrgreen:

slika
Wtf :wtf:
:shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 28 maj 2023, 19:26

slika
Ko se sjeca polusezone pauza kad sam bio aktivan na temi bolje reci divljao na temi xD sjetice se zajebancije kad ste nas provocirali za poreznu gdje ste sada manijaci dok Željo umire ? I ja stavio tabelu napisao gdje god bili korak smo ispred 😀eto vam ga ponovo .Ali najiskrenije nije mi toliko merak sto smo ispred pitarcica kolko mi je krivo sto je bojac ispred jer smatram da nisu zasluzil evropu kakvi su kvarni al eto sve se vratilo se ipak pitari su slavili korona titulu koja je bila iscenirana od saveza samo da bi bojacc isao u evropu a nama su po mom skromnom misljenju uzeli tituli jer pitare smo te sezone maltretirali na terenu . Al nema veze najbitnije evropa je tu .🇧🇦
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 maj 2023, 19:27

Baza1921 je napisao/la:
28 maj 2023, 19:26
slika
Ko se sjeca polusezone pauza kad sam bio aktivan na temi bolje reci divljao na temi xD sjetice se zajebancije kad ste nas provocirali za poreznu gdje ste sada manijaci dok Željo umire ? I ja stavio tabelu napisao gdje god bili korak smo ispred 😀eto vam ga ponovo .Ali najiskrenije nije mi toliko merak sto smo ispred pitarcica kolko mi je krivo sto je bojac ispred jer smatram da nisu zasluzil evropu kakvi su kvarni al eto sve se vratilo se ipak pitari su slavili korona titulu koja je bila iscenirana od saveza samo da bi bojacc isao u evropu a nama su po mom skromnom misljenju uzeli tituli jer pitare smo te sezone maltretirali na terenu . Al nema veze najbitnije evropa je tu .🇧🇦
Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 maj 2023, 19:29

28 maj 2023, 19:23
Fudo je napisao/la:

Kako smo nastimali dva ofsajda danas,kako stimamo da nam poniste gol protiv Sloge,stimamo tekmu sa Bojcem?
Ko je spomenuo tekmu aa Snsd prcijom i Slogom?? 7 100 postotni sansi je igman imao, hall nije Real Madrid. Nastimano uz klimaj glave Vicka
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 28 maj 2023, 19:31

killafrommanilla je napisao/la:
28 maj 2023, 19:27
Baza1921 je napisao/la:
slika
Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?
Kako kazes pravit cemo se grbavi ipak smo mi s grbavice grbavci ha ya 😀salu na stranu ti si kolko vidim navijac veleza ne vidim svrhu tebi se pravdati🇧🇦
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 maj 2023, 19:32

baboedindzeko09 je napisao/la:
Čestitke Željezničaru na pobjedi i izborenoj Europi. Hvala Manijacima na transparentu i podršci, uzvraćeno je automatski i te slike trebamo češće gledati na terenima i tribinama naše države, dosta je bilo klanja između sebe, mi smo jedno.

Sretno našim predstavnicima u Europi, da barem neko izbori nešto, osim naravno SNSD prćije koja će svakako bit namlaćena od nekih bauštelaca u prvom/drugom kolu.
:salut:

I da se Sloboda zdrava prije svega brzo vrati u BHPL.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 maj 2023, 19:32

Baza1921 je napisao/la:
28 maj 2023, 19:31
killafrommanilla je napisao/la:
28 maj 2023, 19:27
Baza1921 je napisao/la:
slika
Kako kazes pravit cemo se grbavi ipak smo mi s grbavice grbavci ha ya 😀salu na stranu ti si kolko vidim navijac veleza ne vidim svrhu tebi se pravdati🇧🇦
Dovoljno, a i pokazatelj svega. Bolje od nastimane lige i ne zasluzujemo. Sretno u Evropi :bih:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 maj 2023, 19:34

Ovo je bez premca bila najneregularnija sezona u historiji premijer lige.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 28 maj 2023, 19:34

Sreća ima Tuzla City pa nisu džaba ulagane pare Tušanj da bi ga tuzlanska rospija odnijela sa sobom u drugu ligu :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAZIN, Kaunas, ristagrad i 51 gost.