FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Na kraju nam ni pobjeda ne bi znacila nesto, ali s obzirom kako su odigrali ovu utakmicu, ja bi licno volio da nikad vise nijednog od njih, osim Eldara, vise ikad vise vidim u nasem dresu.
Sto se tice uprave, dabogda Tuzle vise nikad ne vidili.
Sto se tice uprave, dabogda Tuzle vise nikad ne vidili.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Mi smo ispali nakon poraza od Sloge Doboj kući, poslije toga je bilo samo mučenje.
Ova uprava nije imala napade nikakve od strane nas navijača, a vidjelo se iz aviona gdje to sve vodi.
Nismo imali najgoru ekipu ove sezone u ligi, ali jesmo imali najnesposobniju upravu i nesposobnog jahu za trenera, dovoljno za ispadanje.
Ova uprava nije imala napade nikakve od strane nas navijača, a vidjelo se iz aviona gdje to sve vodi.
Nismo imali najgoru ekipu ove sezone u ligi, ali jesmo imali najnesposobniju upravu i nesposobnog jahu za trenera, dovoljno za ispadanje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Mene zanima sada pitanje Tušnja, naravno da ćemo na njemu igrati to je neupitno, ali mene zanima da li ćemo idalje imati prioritet posto ne igramo PL, ili ćemo iduće sezone ako se nekada poklope termini mi morati tražiti zamjenski stadion? Mislim da to ne bi tako trebalo jer je ovaj stadion napravljen za Slobodu, ali kad su ovima uopste dozvolili da igraju nista me ne bi iznenadilo. Može li mi ovo neko upućeniji objasniti.
Mene zanima sada pitanje Tušnja, naravno da ćemo na njemu igrati to je neupitno, ali mene zanima da li ćemo idalje imati prioritet posto ne igramo PL, ili ćemo iduće sezone ako se nekada poklope termini mi morati tražiti zamjenski stadion? Mislim da to ne bi tako trebalo jer je ovaj stadion napravljen za Slobodu, ali kad su ovima uopste dozvolili da igraju nista me ne bi iznenadilo. Može li mi ovo neko upućeniji objasniti.
Zakazite proteste sutra ili preko sutra ispred stadiona napisite u koliko.
To je jedini komentar za ovu utakmicu
To je jedini komentar za ovu utakmicu
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nek smo mi dobili ovog Peljtu da nam sudi jedinu poštenu utakmicu ovo kolo. Prvih 6 ekipa osim Želje izgubilo, ostalih 6 ekipa osim Slobode pobijedilo, oni u Posušju igrali do 115. minute. Željo na terenu zaslužena pobjeda.
EDIT: Manijaci su isto gospodski odradili gostovanje
EDIT: Manijaci su isto gospodski odradili gostovanje
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 28 maj 2023, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kada rekoh da nama trebaju stručnjaci, a ne djeca bivših igrača, forumasi me oprali na ruke, jer "ljudima treba dati priliku. Vidiš da su počeli sređivati dokumentaciju". Kada kažem treba pustiti slobodan ulaz, jer se fnansiraju od naših para, forumasi kontriraju" nije skupo ni 10 KM, ako voliš Slobodu i ako hoćeš da pomogneš ".Eto vam sad svima, a vi dalje kisnite i dajite za članske karte i ulaznice. Prije 4 godine ste ih trebali najuriti . Nesposobnjakovici vam se u lice smiju, dobivaju poslove u gradskoj upravi, dobivaju atraktivno zemljište za zgrade, a vi se sikirajte i dalje plaćate ulaznice, iako su vam preko budžeta već uzeli milione maraka
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Vidjet ćeš kako ćeš se Vratit ekspresno nemaš brige stric. Nema Azmira da poklopi pola lige.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Sto nas tjeras da ti za mater pisemo?
Jedan grad, jedna ljubav!
Steta sto ovako zavrsi
Ne dajte podrska za Slobodu nadam se dto prije da ce te se vratitii
Poz za sky i damira vi ste gospoda kaze manijakalnsot
Ne dajte podrska za Slobodu nadam se dto prije da ce te se vratitii
Poz za sky i damira vi ste gospoda kaze manijakalnsot
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma mogu nam popusit jedino. I da igramo u 5 ligi, mi imamo prednost, jer je na stadionu sve u nasim bojama. I prvenstveno je Slobodi namijenjen, ali ga i drugi uredno mogu koristitituzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Teško ćemo se mi vratiti nakon jedne sezone. Jedino ako ne bude zainteresovanih za ulazak u premijer ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
A dolazi i Čelik u prvu federalnu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zasluženo ispadanje. Pokazali smo jedno veliko ništa kroz veći dio sezone, previše kikseva, bodovi na strani 0 bodova, a kod kuće si igrao manje utakmica nego inače zbog pravljenja terena (što naravno, ne treba biti izgovor, jer je pola lige igralo van svog stadiona).
Sada treba klub postaviti na zdrave noge, dugovanja smanjiti što je više moguće, barem upola do idućeg povratka u ligu. Nadam se da neće bit tužbi od trenutnog igračkog kadra glede neisplaćenih plata ili neka dugovanja. Povratak ne bi odma trebao biti prioritet, mislim da prvo trebamo riješiti sve ostale stvari, a onda kada budemo zdrav klub i sredina vratiti se u ligu gdje ćemo se uvijek boriti za gornji dio tabele, a ne za opstanak.
Ne treba uopšte ni sada da uperimo prste i lajemo jedne na druge ovdje na forumu između sebe. Šta je tu je, neki su bili u pravu, neki nisu. Život ide dalje, nema čovjeka koji nije pogriješio ili loše procijenio neku/e osobu/e u klubu.
Svaka čast na posjeti svima koji su došli.
Sada treba klub postaviti na zdrave noge, dugovanja smanjiti što je više moguće, barem upola do idućeg povratka u ligu. Nadam se da neće bit tužbi od trenutnog igračkog kadra glede neisplaćenih plata ili neka dugovanja. Povratak ne bi odma trebao biti prioritet, mislim da prvo trebamo riješiti sve ostale stvari, a onda kada budemo zdrav klub i sredina vratiti se u ligu gdje ćemo se uvijek boriti za gornji dio tabele, a ne za opstanak.
Ne treba uopšte ni sada da uperimo prste i lajemo jedne na druge ovdje na forumu između sebe. Šta je tu je, neki su bili u pravu, neki nisu. Život ide dalje, nema čovjeka koji nije pogriješio ili loše procijenio neku/e osobu/e u klubu.
Svaka čast na posjeti svima koji su došli.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Kako sa licencom i dugovima? Hoće li ono Zvijezda u kantonalnu?zvezdas1922 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:17Vidjet ćeš kako ćeš se Vratit ekspresno nemaš brige stric. Nema Azmira da poklopi pola lige.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Postovani navijac FK Sloboda Tuzla kao navijacu Zelje jako mi je zao sto sledece god necemo imati utakmice.
Pregledao utakmicu stice se utisak da je ovi Zeljo rijesio bez frke golovi na vrijeme spremnija ekipa nije bilo nervoze a sto se tice Slobode moram da kazem oba beka uzasni sredina na Mwhmedovicu covjek je orao al nemoze sam Maksimovic, Vranjes , Huseinovic pa mi bi s rekreacije s njima bili bara-bara.
Stisnite se otjetajte lopovluk kesa je bilo tri puta vise u Tuzli nego na Grbavici .
Zelim Vam od srca brz povratak i pozz iz sehera
Pregledao utakmicu stice se utisak da je ovi Zeljo rijesio bez frke golovi na vrijeme spremnija ekipa nije bilo nervoze a sto se tice Slobode moram da kazem oba beka uzasni sredina na Mwhmedovicu covjek je orao al nemoze sam Maksimovic, Vranjes , Huseinovic pa mi bi s rekreacije s njima bili bara-bara.
Stisnite se otjetajte lopovluk kesa je bilo tri puta vise u Tuzli nego na Grbavici .
Zelim Vam od srca brz povratak i pozz iz sehera
-
- Kontakt:
Bravo upravo. Uspjeli ste ono sto nije uspilo mnogim uhljupima u Slobodi. To samo dokazuje koliki ste vi uhljupi, mamu vam **** nesposobnu. **** li vam Jaha celicni sve vase. Ovo je samo potvrda, mi smo ispali kad smo primili go u 90+ od Sloge Doboj. Sasvim zasuzeno, nema se sta vise reci.
-
- Kontakt:
Ja gledam najoptimisticnije moguće pa se nadam. Ali nije to i nemoguće ipak Čelik je tek ušao i sigurno će im biti cilj da se postave na sredini tabele da tu odigranu 2 ili 3 sezone kako bi se dodatno stabilizovali, a i nemaju dovoljno para za tako brz povratak. Zvijezda je baš u teškoj situaciji. Budućnost i Bratstvo nikad nisu imali takve ambicije. Tošk teško da će i pokušati nakon ovakve sezone. Jedinstvo je iz godine u godinu ono što smo mi bili do danas u PL čista borba za opstanak. A Stupčanica je još mlada. Smatram nas favoritima ako već danas krenemo sa radom i postavimo se kao PL klub u drugoj ligi ne sumnjam u brz povratak.sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:19Teško ćemo se mi vratiti nakon jedne sezone. Jedino ako ne bude zainteresovanih za ulazak u premijer ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma mozda samo Stupcanica, ostalo cisto sumnjam.sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:19Teško ćemo se mi vratiti nakon jedne sezone. Jedino ako ne bude zainteresovanih za ulazak u premijer ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Za Celik bisam jos siguran, al male su sanse da odmah krenmo na PL, i ako je to moja osobna zelja. Biti ce finih utakmica u Federaciji, Slobida, Celik..

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Treba se Tušanj samo nama i dati, a oni ako hoće igrat da plaćaju Slobodi za to.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:18Ma mogu nam popusit jedino. I da igramo u 5 ligi, mi imamo prednost, jer je na stadionu sve u nasim bojama. I prvenstveno je Slobodi namijenjen, ali ga i drugi uredno mogu koristitituzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema potrebe da "silimo" odma povratak u PL iduće sezone. Ako se otvori, što da ne. Međutim, nama primaran zadatak mora bit da postavimo klub na zdrave noge, da otjeramo sve "uhljebe" iz kluba, što više dugovanja smanjimo, da pokušamo privući sponzore na neki način kako ne bi ovisili o tome hoće li grad uplatiti novac ili ne, te da pokušamo izbaciti kakvu novu garnituru igrača iz OP. Ruku na srce, sva naša djeca osim Mehmedovića su jako loša, barem se za njega nadam da ćemo kakvog novca izvući.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 28 maj 2023, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- prisonbreak
- Kontakt:
Sasvim realan komentar. I po meni ste glavni konkurent za ulazak.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:25Ja gledam najoptimisticnije moguće pa se nadam. Ali nije to i nemoguće ipak Čelik je tek ušao i sigurno će im biti cilj da se postave na sredini tabele da tu odigranu 2 ili 3 sezone kako bi se dodatno stabilizovali, a i nemaju dovoljno para za tako brz povratak. Zvijezda je baš u teškoj situaciji. Budućnost i Bratstvo nikad nisu imali takve ambicije. Tošk teško da će i pokušati nakon ovakve sezone. Jedinstvo je iz godine u godinu ono što smo mi bili do danas u PL čista borba za opstanak. A Stupčanica je još mlada. Smatram nas favoritima ako već danas krenemo sa radom i postavimo se kao PL klub u drugoj ligi ne sumnjam u brz povratak.sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:19Teško ćemo se mi vratiti nakon jedne sezone. Jedino ako ne bude zainteresovanih za ulazak u premijer ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:14Nije dobro, ali tako je kako je. Već sam rekao da poslije utakmice nema vremena ni za slavlje ni za tugu, pa tako i mislim ako su svjesni gdje su nas doveli odmah će podnijeti ostavke svi članovi uprave. Ovo je sramota i za grad i za klub! Ova uprava nas je uništila 4 godine smo se broji za opstanak moralo se i ovo jednom desiti! Znam i vjerujem da ćemo se ekspresno vratiti već iduće sezone nije to nemoguće ispadnu i Schalke, Burnley itd pa se vrate za svega sezonu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.