FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ok,u kakvim smo **** bili i opet izborili Evropu pa moze se dati neka prolazna ocjena ono kao kad u skoli prodes dvicom i budes radostan sto nisi propao.
ALI biti zadovoljan ovim rezultatom i nizom nekih stvari,da se ne ponavljam koje su to, ne mozemo ni pod razno.
I nabijem na neku stvar svakog bota,kurvahovog placenika koji opravdava ovo danas…pa imate li imalo obraza i pameti?!
ALI biti zadovoljan ovim rezultatom i nizom nekih stvari,da se ne ponavljam koje su to, ne mozemo ni pod razno.
I nabijem na neku stvar svakog bota,kurvahovog placenika koji opravdava ovo danas…pa imate li imalo obraza i pameti?!
Travnik i Modrica sve bilo po 2-4napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Ekipe koje su poslije rata zabile Sarajevu 4+ komada na Kosevu:
Besiktas
Atalanta
Igman Konjic
Nayebem se mile majke svakom clanu uprave, strucnog staba i svakom igracu koji je ucestovao u ovom danas.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- ExchangeOffice
Da li je neko od navijaca bio finansiran od strane Mirvica ili nespezial je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:48I meni je to najjace, kao Mirvah ovo ono pushiqurtzi, a ne smije niko pisnut na mirvica zvanicno, nego sve nesto stidnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:42Pa sve MirvaH ono, MirvaH ono( što je sve apsolutno tačno ), a nema javnog prozivanja.
Većinom raja koja bojkotuje proziva Mirvića, a zvanični stav je da je Mirvić dobrih namjena i da je okružen lošim ljudima![]()
To ću ponoviti još od prije, tjeranje dvoje ljudi je estetska promjena, jer se nisu sami tu doveli.
Al’ hajd, nebitno.![]()
Pa daj jel covjek supak ili je dobar, zna li se sta? On je stavio i mirzu i aylu, valjda je njegova krivica, nije ih postavio nijedan forumas...

U sta gura pare?nokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:45Pri tome taj isti Mirvah gura pare gdje niko normalan feninga nece uloziti. Imamo i primjer u komsiluku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:42Pa sve MirvaH ono, MirvaH ono( što je sve apsolutno tačno ), a nema javnog prozivanja.
Većinom raja koja bojkotuje proziva Mirvića, a zvanični stav je da je Mirvić dobrih namjena i da je okružen lošim ljudima![]()
To ću ponoviti još od prije, tjeranje dvoje ljudi je estetska promjena, jer se nisu sami tu doveli.
Al’ hajd, nebitno.
Al nema veze ba to, ebem mu ja sve jer je izgubio od Igmana zadnje kolo, u totalno nebitnoj utakmici za nas.
Joj da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
U to da jednu sezonu nismo ni Evropu izborili. A drugu sezonu izborili Evropu kao 4.zahvaljujuci osvajanjem Kupa Zrinjskog.
A pri tome imas budzet 10 miliona, pa ti ekipa poznata kao FK Pomozi.ba parira bodovno...a ne mogu skupiti nizasta. Nebitno je njihovo ime i ko su, sta su...bitno je da su ti reper i pokazatelj koliko klub lose radi sa tolikim novcem.
Da se pokusa skckati kakav budzet za slijedecu sezonu od 15+ miliona, mozda budemo , treci ili drugi.

Opasan investitor, vizionar. Od marke napravi benifit kao da je ulozio sto.
Od drveta sumu ne vidite. To je problem vas. Neki i vide, ali sve ovo brane po zadatku. Drugi su prosto mentalno limitirani. Njima covjek ne moze ni zamjeriiti. Niske su ljestvice te.
- FKS -
Mirvici qravele i tako se i ponasaju. Dok ih pune oni uzivaju !
Al dobro je, kazu imate primjer u komsiluku sta bude bez ulaganja... Pa bude ti da ih ne mozemo pobijediti i da budu ispred nas na tabeli ! A sad svi kod Hurema, da se uz harmoniku proslavi cetvrto mjesto !!! K'o da smo Modrica, grob te yebo.
Al dobro je, kazu imate primjer u komsiluku sta bude bez ulaganja... Pa bude ti da ih ne mozemo pobijediti i da budu ispred nas na tabeli ! A sad svi kod Hurema, da se uz harmoniku proslavi cetvrto mjesto !!! K'o da smo Modrica, grob te yebo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zeli li neko sa mnom opkladu po rucak u Parku princeva da ni sljedece sezone necemo biti prvaci?!
Sto kaze napoleon, nakon Atalante i Besiktasa primis na Kosevu 4+, od **** davljenika Igmana i kaze sto smo nezadovoljni?? I sad ocekujemo iduce sezone od Mirze i ovog debila nesto drugacije od ove sezone sto smo gledali i ovog danas?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ExchangeOffice
Ako ce vam biti lakse 
Hocu reci da smo mi u okvirima nase lige darmstadt a igman je furth, ondosno mi smo feyenoord a igman vitesse. Yebe mi se i za mirvica i aylu i mirzu, ali fakat nema razloga gubit zivce na zadnju nebitnu tekmu, nek ostanu ljudi u ligi, bolje nego leotar.Benkara21 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:30Ne možemo se mjeriti ni sa Vitesseom, Furth je za nas bog i batinaspezial je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:28Ovdje neki ko da prvi put u zivotu gledaju fudbal... sta ste se upalili ba, nebitna tekma skroz. Evo samo neki rezultati od danas:
City izgubio od brentforda, liverpool primio 4 od zadnjeg ispalog southamptona, ajax primio tricu od twentea, prvak feyenoord kuci izgubio od mrtvog vitessea, darmstadt u cvajti mislio da je prvak pa fasovo cvrku od furtha... opusteno ba ne mora se yebavat majka za svaku glupost...
A usput prozivam i licemjerje tjeranja ayle i mirze, a protiv mirvica se ne smije pisnut. To je neko polutjeranje. Znaci da je kako da levat iz amerike uvaljuje lovu, a da mu se sa strane odredjuje koga ce zaposljavat i ko ce vodit klub.
E ne moze se yebat a da ti ne udje, qurac nema ramena
- ElCartel11
- Kontakt:
Smijes li se ti samnom kladiti, da necu zguziti J.Lo?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ubio je onaj Denkovic hljeb u nama.Nista mu nismo mogli,covjek je igracina i po
Dajte ljudi,pa ovo i djeca vide da je pusteno.Preofirno,samo pogledajte kako primamo golove.O sudjenju necu ni komentarisati,3/4 gola neregularna
Ludilo od sezone hvala Bogu zavrseno.Nijedna me sezone nije ovoliko isrcpila,ovoliko puta istjerala iz vjere,vise puta natjerala da odem do apoteke...Sezona za zaborav,zadovoljit se 4.mjestom i Evropom i nabit se nogom u zicagu.
Dajte ljudi,pa ovo i djeca vide da je pusteno.Preofirno,samo pogledajte kako primamo golove.O sudjenju necu ni komentarisati,3/4 gola neregularna
Ludilo od sezone hvala Bogu zavrseno.Nijedna me sezone nije ovoliko isrcpila,ovoliko puta istjerala iz vjere,vise puta natjerala da odem do apoteke...Sezona za zaborav,zadovoljit se 4.mjestom i Evropom i nabit se nogom u zicagu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha bukvalno, čitam i ne vjerujem

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajdeee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:56U sta gura pare?nokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:45Pri tome taj isti Mirvah gura pare gdje niko normalan feninga nece uloziti. Imamo i primjer u komsiluku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:42Pa sve MirvaH ono, MirvaH ono( što je sve apsolutno tačno ), a nema javnog prozivanja.
Al’ hajd, nebitno.
Al nema veze ba to, ebem mu ja sve jer je izgubio od Igmana zadnje kolo, u totalno nebitnoj utakmici za nas.
U to da jednu sezonu nismo ni Evropu izborili. A drugu sezonu izborili Evropu kao 4.zahvaljujuci osvajanjem Kupa Zrinjskog.
A pri tome imas budzet 10 miliona, pa ti ekipa poznata kao FK Pomozi.ba parira bodovno...a ne mogu skupiti nizasta. Nebitno je njihovo ime i ko su, sta su...bitno je da su ti reper i pokazatelj koliko klub lose radi sa tolikim novcem.
Da se pokusa skckati kakav budzet za slijedecu sezonu od 15+ miliona, mozda budemo , treci ili drugi.![]()
Od drveta sumu ne vidite. To je problem vas. Neki i vide, ali sve ovo brane po zadatku. Drugi su prosto mentalno limitirani. Njima covjek ne moze ni zamjeriiti. Niske su ljestvice te.
Da se odmah zna ne branim nikoga... Al hajde sagledaj činjenice....
Kakav bi imao budjet da nije Mirvića ???
Klub bio pred gašenjem ( u gorem stanju nego čmarovi )
Igrači te počeli tuziti i odlaziti zbog NEISPLAĆENIH obaveza....
Porezna i ostali jajari čekali kiks da te opletu i otmu i ono malo jada sto imamo.....
Da , vjerovatno od drveta ne vidim šumu, ali očigledno i ti i ostali što pričate vidite TO NEŠTO....
Kad su se prodavali upravljačka prava imali ste svi šansu da UPRAVLJATE klubom, sada kada je čovjek ulozio svoje pare moze da radi šta hoće i kako hoće.
A sad bi vi da drugi ulazu svoje pare, svoje ljude a da vi se pitate ko ce trener biti, koji ce igrači biti, marka dresova, ko ce biti sponzor itd.... A pri tome na svakoj utakmici praviti štetu klubu kroz kazne itd...
Ne ide drug, treba biti realan i sagledati stvari kako jesu.
Zamisli ja svom direktoru postavljam neke ultimatume, biram ko ce da radi i šta da radi , a pri tome ne doprinosim poslovanju i pravim samo belaje.... Ma zabo li njega taki za to....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ne jedite vanago sezona je takva kakva jeste, od terena, Dudicevih izbora igraca, Hadzije itd. Evo popravljeno sve na polusezoni, igracki dosta jaci. Proslu sezonu je Mirvic dosao u situaciji sam i znas kakavoj i licemjerno je to i spominjati.Hajdeee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:56U sta gura pare?nokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:45Pri tome taj isti Mirvah gura pare gdje niko normalan feninga nece uloziti. Imamo i primjer u komsiluku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:42Pa sve MirvaH ono, MirvaH ono( što je sve apsolutno tačno ), a nema javnog prozivanja.
Al’ hajd, nebitno.
Da se pokusa skckati kakav budzet za slijedecu sezonu od 15+ miliona, mozda budemo , treci ili drugi.![]()
Ja licno nikakve koristi od kluba, samo realno gledam na stvari. I Mirza i Ajla trebaju ici, ali sinko moj oni su ovdje obicni pijuni. Tjerate njih dvoje a ne tjerate Mirvaha, zanimljivo, nadasve.
To sto ste neki ili zadojeni mrznjom nekakvom, negativom ili vas je Ajlah potjerala, vas problem.
Sto se mene tice, evo ova sezona je neuspjesna ako uzmemo generalno i zadovoljiti se ovim je smijesno. Licno dajem sansu Mirvicu da popravi situaciju u sezoni ispred nas i ako se tu fakat ne bude vidio napredak, bar ganjanje sa Zrinjskim, treba Ismira Mirvica tjerati a ne ovo, djeca nam se smiju..
Ovo je za onih klikbejt naslova "Kladionice ga mrze, otkrijte i zasto", kakve covjek ponude dajeMortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:10Hahahaha bukvalno, čitam i ne vjerujem![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Jest, tjesit cemo se opet kako su "ljudi bili bolji" i da im nismo poklonili opstanak. Poklonio Borac Slogi, Zrinjski Tuzli, Velez Posusju, samo mi postenjacine izgubili korektno. A desava se treci put u 6-7 godina kako dajemo ekipi kojoj treba bas za opstanak, i uvijek prica "nismo mi, oni bili bolji i dobili nas".
Okej, nemam nista protiv, al nemojte onda prozivat Vicu i Borac, Zelju, Leotar, Osima, i aferu Planincic. Nemojte. Isti smo. Pustamo i stimamo utakmice kako nam kad zatreba (ili kako kome u ligi zatreba). Nemamo pravo nikom nista pricat. Ugled kluba srozan maksimalno. Qrcili smo se postenjem kad smo Zelji izbili titulu, pljuvali pokojnog Osima jer nas je prozivao zbog toga, a ISTI SMO.
Okej, nemam nista protiv, al nemojte onda prozivat Vicu i Borac, Zelju, Leotar, Osima, i aferu Planincic. Nemojte. Isti smo. Pustamo i stimamo utakmice kako nam kad zatreba (ili kako kome u ligi zatreba). Nemamo pravo nikom nista pricat. Ugled kluba srozan maksimalno. Qrcili smo se postenjem kad smo Zelji izbili titulu, pljuvali pokojnog Osima jer nas je prozivao zbog toga, a ISTI SMO.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sto se tice Durakovića on je novi igrač Sarajeva.
Dobio sam info pouzdan trebao je na zimu ali je igman zelio igraca i pare.
Top je bio danas Duraković gledao sam ga boli glava koliko je top.
Dupovac se vraca sa loana a ima ponuda od borca za njega
Dobio sam info pouzdan trebao je na zimu ali je igman zelio igraca i pare.
Top je bio danas Duraković gledao sam ga boli glava koliko je top.
Dupovac se vraca sa loana a ima ponuda od borca za njega
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pripreme u Konjicu i 0 KM za pojačanja, 3 mjesto...
Pripreme u Antaliji i 1.000.000,00 KM za pojačanja, 4 mjesto.
I onda dodju zutalji i onanisu na ovaj rezultat
Pripreme u Antaliji i 1.000.000,00 KM za pojačanja, 4 mjesto.
I onda dodju zutalji i onanisu na ovaj rezultat
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, benko21, Bing [Bot], Burberry46, Hajdeee, mire971, rimljanin90, ristagrad, Tarapi, zagorski i 74 gosta.