FK Istup iz lige
Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gore je pitarima i pijacarima pala nasa Evropa nego dupla kruna Zrinjevaca 

Dali bi vi Grbavicu njemu al njemu premala.Hansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:52Ko je prije bookirao, Carobnjak tradicionalni ljetni koncert da utaba teren, ili Sarajevo Evropu?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sto ucinila si ti, od zivota mog
Slo

Slo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znas kada i gdje, pa bujrum

znas ti dobro kakvo sa onih standova pored vaseg stadiona, i kad ce ici promjena imena u velez vrapcici jer vi vise niste iz Mostaru, zna se ko je najuspješniji mostarski klub ne do bog da neko greskom pomisli da ste to viCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:49Kralju kakvo voce i magistrala pokraj Mostara ne budi dijete lupas i to si sve slagaoRobust je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:45de ti nama reci sad kad se vracas redovnim ljetnim obavezama na prodaji voca i povrca na magistrali u selu pokraj MostaraCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:31
Mozda kao onu u koroni sa virtualnim kartama kada ste sa Dzekom Bazdarevicem i ostalim kupili sest hiljada a mi protiv Borca 12![]()
![]()
![]()
a ja za virtualne karte i rekord grbavice nisam
![]()

to isto kao da mirvah premjesti Sarajevo u hadzice i kaze mi smo i dalje sarajvo

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne ne na Grbavicu je dobrodošao samo Ljuba Aličić. Sudbina je htjela da "ciganin sam al najljepši" otpjeva baš na Grbavicimma_hz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:56Dali bi vi Grbavicu njemu al njemu premala.Hansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:52Ko je prije bookirao, Carobnjak tradicionalni ljetni koncert da utaba teren, ili Sarajevo Evropu?

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Skupljaju sergije po dzumama za Zelju a da ne daju kome god da zatrazi al dzaba kqd je ko cumez mala.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:57Ne ne na Grbavicu je dobrodošao samo Ljuba Aličić. Sudbina je htjela da "ciganin sam al najljepši" otpjeva baš na Grbavicimma_hz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:56Dali bi vi Grbavicu njemu al njemu premala.Hansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:52
Ko je prije bookirao, Carobnjak tradicionalni ljetni koncert da utaba teren, ili Sarajevo Evropu?![]()
FK SARAJEVO.
Auuu pravi pjena party na ovoj temi
Od muke se stanca po 5 smajlija u svakom postu.

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:55Gore je pitarima i pijacarima pala nasa Evropa nego dupla kruna Zrinjevaca![]()

-
- Kontakt:
Glupko sto se onda hvalis tuđim stadionom? Isto ko da je rentam Audi Q8 i hvalim se kako je bolji od 90% ostalih auta na cestimma_hz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:49Gdje sam ja napisao da je stadion FK Sarajeva?
Glupko 1 i glupko 2 procitajte prvo sta se napise pa poletite da odgovorite bicete manje glupi.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gdje nam je Simon iz Slobode...ostaje Sloboda 100% rece Simon. Vec mjesec dana prica tako. Simoneeeee javi se 

Jeste li rekli kabulosum kad su vam odvajali od gladnih bosansko hercegovackih usta?BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:45A što je nešto teško ovoj homoseksualnoj koševsko vrapčićkoj zajednici..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Antipolitika3
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:01TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:55Gore je pitarima i pijacarima pala nasa Evropa nego dupla kruna Zrinjevaca![]()
![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Mirvic pozvao navijace na Kosevo, ljudi dosli, kad ono prodana utakmica, jos uz to zavrsili iza gradskog rivala.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 28 maj 2023, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Auuuuu izvini nisam znao da imam posla sa momkom sa posebnim potrebema...izvini uhhh grob te nece19vendetta87 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:03Glupko sto se onda hvalis tuđim stadionom? Isto ko da je rentam Audi Q8 i hvalim se kako je bolji od 90% ostalih auta na cesti![]()
![]()

Btw ja se ne hvalim nicim ,samo se ibretim ljudima koji da to objasnim na tvoj nacin.Ljudi voze golfa 4 i ismijavaju golf 6

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 maj 2023, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ne razumijem te sta pricas i mogu ti reci da si jedan od glupljih strumfova sto ovdje pisu a dijapazon je sirokRobust je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:57
znas ti dobro kakvo sa onih standova pored vaseg stadiona, i kad ce ici promjena imena u velez vrapcici jer vi vise niste iz Mostaru, zna se ko je najuspješniji mostarski klub ne do bog da neko greskom pomisli da ste to vi![]()
to isto kao da mirvah premjesti Sarajevo u hadzice i kaze mi smo i dalje sarajvo![]()

Nemam nikakve veze ali to nije razlog da ne kazem da ste se prodali za sitne pare Igmanu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, johntravolta123, mnon46, Proximic i 41 gost.