Ismijavo si mrtve Pitare ovdje,slike objavljivao klosaru mrtvi i jos te neko drzi ovdje?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pocele su se krehati majke i sestre.
Pitice se bas uzjebale nakon današnjih rezultata, njima izgleda najteže palo. Ne smije se ni proslaviti Evropa i to im smeta
Pitice se bas uzjebale nakon današnjih rezultata, njima izgleda najteže palo. Ne smije se ni proslaviti Evropa i to im smeta

Manijak do kraja

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mi Manijaci smo usko povezani sa igračima i sa Klubom. To je za nas beskrajna ljubav i želimo proslaviti ovu uspješnu sezonu, to što je za vas sezona neuspješna i što je realno igrači Sarajeva ne bi imali s kime ni proslaviti, nije naš problem.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne ne, psujem majku i sestru ovom iz tvog tabora koji je dva rahmetli pitara ismijavao po forumu. Razmisli malo da ti ja ismijavam rahmetli Mirzu i pišem o svršavanju po glavi. Ako misliš da je to uredu onda se ubij odma
-
- Kontakt:
Bili bi na onom istom mjestu kao i vi da sudija nije zaklo VelezHansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:29Koji bi bili da nisu dogovorili Zrinjskim?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene
- Meraak1921
- Kontakt:
Nadji post da sam napisao to , svr s im ti sestri u usta , sve ti yebem pokvareno , kmeciiiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:33Ne ne, psujem majku i sestru ovom iz tvog tabora koji je dva rahmetli pitara ismijavao po forumu. Razmisli malo da ti ja ismijavam rahmetli Mirzu i pišem o svršavanju po glavi. Ako misliš da je to uredu onda se ubij odma
Vico ih je pogurao da bi vratili dugove pojedincima bliskim njemu

Dobar dio tih 400-500k koje ce dobit od evrope ce im uzet vjerovnici.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ma ti si jedan mafijaš medeniMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:34Bili bi na onom istom mjestu kao i vi da sudija nije zaklo VelezHansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:29Koji bi bili da nisu dogovorili Zrinjskim?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene

FK SARAJEVO.
Ohladite malo svako cita forum vi ispadate ko djeca .
Imajte razumijevanja sta vam je.
Imajte razumijevanja sta vam je.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Obolice nam ovi pijacari sa magistrale i milioneri sa Koševa od muke 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Stavio si sliku Campe i rekao da sam to ja i pisao o svršavanju na glavu debilu bolesni i ovom ti prilikom yebem najmiliju familiju što imaš. Pa si poslije kad su ti počeli psovat stavio sliku Kuke i ismijavao i njega pič.ko raspala. Hoćeš to sad glumit da nisi to uradio a vidili smo svi da jesi smradu jedan umro majci sve ti yebem bolesnoMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:35Nadji post da sam napisao to , svr s im ti sestri u usta , sve ti yebem pokvareno , kmeciiiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:33Ne ne, psujem majku i sestru ovom iz tvog tabora koji je dva rahmetli pitara ismijavao po forumu. Razmisli malo da ti ja ismijavam rahmetli Mirzu i pišem o svršavanju po glavi. Ako misliš da je to uredu onda se ubij odma
-
- Kontakt:
Ljudi odgodili derbi iz svojih privatni razloga, u momentu kad je Zeljo bio u boljoj formi. Hajde, dodje derbi i opet cist gol nam nije priznat. I sad opet nesto
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 28 maj 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mislis vi narkomani!?
I Posušje nemoj zaboraviti. A najgori su ovi planinski ljudi što su doselili u gradove i psuju i vrijeđaju. Ima i ovih iz Kalesije, nisu svi ali ih ima par.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:34Bili bi na onom istom mjestu kao i vi da sudija nije zaklo VelezHansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:29Koji bi bili da nisu dogovorili Zrinjskim?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:28Cuj slavimo sto smo ispred fks, majq li vam bolesnu yebem. Postoje postovi od prije mjesec dana gdje ste ismijavali kad smo govorili da cemo u evropu , kao ne bo trebali slaviti? Mame li vam pokvarene

To sam odmah osudio, ako se sjecas.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:33Ne ne, psujem majku i sestru ovom iz tvog tabora koji je dva rahmetli pitara ismijavao po forumu. Razmisli malo da ti ja ismijavam rahmetli Mirzu i pišem o svršavanju po glavi. Ako misliš da je to uredu onda se ubij odma
Al maloumna vam je zayebancija sa tim nazor ismijavanjem zeljovaca

Pa nek slave ljudi, sta ima veze...ko se ljuti, uvalimo mu kruti

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, feniksptica, gh0stHZ, MElloo, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 70 gostiju.