Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čudi me da se iz plavog tabora nisu ogradili od ovog smrada koji rahmetli navijače ismijava. Nema ovo veze sa vašim plasmanom u Evropu i trećim mjestom ja vama iskreno čestitam, neću zalaziti u sudijske odluke mišljenja sam da sezona odavno nije bila neregularnija. Zakinuti ste na derbiju u trening centru, pogurani protiv Veleža, mi zakinuti protiv Sloge pa pogurani protiv Tuzle, svega je tu bilo. Samo šta god da se desi, titulu da osvojimo ja ću ovom smradu psovat jer je rahmetli ljude ismijavao i sad hoće prodat priču da to nije radio
- Meraak1921
- Kontakt:
Naravno mislio sam da si to ti, i naravno da nisam znao da je preselio pa sam obrisao za 30sekundi post pa sam se izvinuo i stavio od drugog sliku.
Sad pjeni i dalje, svrsim ti u zvalje

Dugo željezničari nisu bili aktivni na ovoj temi, pa smo svi pomalo zaboravili kakvih glupana imaju

Kvalitetnim glupostima nadoknađuju vrijeme provedeno u rupicama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
**** majku glupana hahahah cuj recenice Manijaci su usko povezani sa igracima i klubom hahah

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Maloprije pišeš nađi gdje sam to pisao a sad govoriš da jesi ni sam ne znaš šta ćeš slagat. Sad lažeš da ne znaš da je preselio, ne možeš upisat Campino ime da ti ne izađe vijest gdje je preselio kao i za Kuku al ti si to opet uradio i pokušavao ismijavati njihove slike.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:41Naravno mislio sam da si to ti, i naravno da nisam znao da je preselio pa sam obrisao za 30sekundi post pa sam se izvinuo i stavio od drugog sliku.

mostar_mo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:36Vico ih je pogurao da bi vratili dugove pojedincima bliskim njemuNije iz ljubavi vjeruj mi.
Dobar dio tih 400-500k koje ce dobit od evrope ce im uzet vjerovnici.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Zamisli da tim u kojem igraju Drljo i Beca budu ispred tebe.Mi slavimo i dodje nas 11.000 protiv Posusja.3 u regionu po posjeti ispred Dinama Partizanja hastalasa i ovih sa Kosevskog Brda.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kako si pokvaren oooo sve ti yebem najmilije, pjeniii fksdogrobaa, pjeniiiiiiiiiiiii
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
po treci put, daj neko onaj meme gdje oni zajedno idu u evropuTMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:37Obolice nam ovi pijacari sa magistrale i milioneri sa Koševa od muke![]()

nasa noc traje danima
- svrakino1921
- Kontakt:

GOLEM SI ZELJO
Luxembourg F91 Dudelange
Latvia Riga
Slovenia Maribor
North Macedonia Shkëndija
Northern Ireland Linfield
Liechtenstein Vaduz
Slovakia DAC Dunajská Streda
Republic of Ireland Dundalk
Armenia Alashkert
Montenegro Sutjeska
North Macedonia Shkupi
Bosnia and Herzegovina Sarajevo
Latvia RFS
Kazakhstan Tobol
Moldova Petrocub Hîncești
Faroe Islands B36 Tórshavn
Kosovo Drita
Armenia Ararat-Armenia
Malta Gżira United
Estonia FCI Levadia
Belarus Dinamo Minsk
Wales Connah's Quay Nomads
Faroe Islands HB Tórshavn
Gibraltar Europa
Slovenia Domžale
Andorra FC Santa Coloma
Luxembourg Progrès Niederkorn
Georgia Dinamo Batumi
Ovo su nosioci u prvom pretkolu CL
Jel zna netko sa forumskog puka jel mozemo Pitare ozvuc
Jeftino i blizh mam gostovanje a i protiv njih smo favoriti za prolaz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemam razloga da lažem keru vidilo je bar 20 ljudi šta si uradio. Umri u najvećim mukama smradu mrtviMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:44Kako si pokvaren oooo sve ti yebem najmilije, pjeniii fksdogrobaa, pjeniiiiiiiiiiiii
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Banujte debila ovdje. Od preminulih ljudi, ratnih zločinaca do najgorih mogućih psovki.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ispadoše Fakare veća gospoda od kona,.... Sezona završena, fino čestitaj gospodski svima i razmišljaj o izvlačenju parova, pojačanjima, tjeranju Ayle, Mirze, bojkotu, važil za evropske tekme, koliko se može uložiti mirvićevih para u pojačanja i sl.
Evo ja ću prvi čestitati svima, pa i konama 4 mjesto, a Slobodi želim brz povratak u PL.
Evo ja ću prvi čestitati svima, pa i konama 4 mjesto, a Slobodi želim brz povratak u PL.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma de ti nama reci čime ste išli na ovo gostovanje, pusti ove zlobnike što te furajuMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:44Kako si pokvaren oooo sve ti yebem najmilije, pjeniii fksdogrobaa, pjeniiiiiiiiiiiii
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Samo u BH Premiershitu ovo nije faul
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.