FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Kada će se održati ta skupština? To treba ispratit ne bi me čudilo da se odbije ostavka. Iako prema najavama ovdje nekih ne bi me cudilo ni da se prihvati. Jer ako se govorilo da idu bez obzira na rezultat, nakon ovog mi baš i djeluje da bi otišli.
Još kad razmislim da ih vjv neće neko bolji naslijediti već isti koji se vrte godinama u i oko kluba...
Ma bolje da ni ne razmišlja, sve mi teže bude
Još kad razmislim da ih vjv neće neko bolji naslijediti već isti koji se vrte godinama u i oko kluba...
Razmišljanje "za nadati se da će drugi biti slabiji, a mi iz frljoka dati golove, pa ćemo ostati u ligi, samo da ne damo ništa para, a da gradske harcimo kako nam volja".
Samo je Sloboda iz Tuzle
Vjerujem da ce i on otici, pretpostavljam da je jos tu iz razloga dok neko drugi ne preuzme klub.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Sve po naredbi partije!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Bolan mi ne znamo koliko nam skupština ima članova ni ko su oni a kunemo se u neku ljubav. Pa na posljednjih 5 stranica više sam smislenih postova pročitao od tuđih navijača nego od naših. **** ti taj mentalitet kad ti očekuješ da će neko doć sa svojim parama i crnčit da napravi nešto od kluba dok ćemo mi (možda) kupit člansku i tu završit sa svojim obavezama prema Klubu. Zato i jesmo u federalnoj !
-
- Kontakt:
Fukare neka vas je sramota za psovanje majki igracima, ponajvise zbog Eldara, momak je i danas pokazao da je jedini pravi igrac na terenu. Trebali ste izaci i otici pred loze i razbiti noseve i ostaviti bez zuba sve iz uprave.
Treba biti realan i reci da kod nas finansiska situacija katastrofalna vec 10 godina.
Rece mi neki dan jedan prijatelj koji je usko povezan sa bivsim rukovodstvima da je Sloboda rupa bez dna treba dovesti strucnjaka koji je u stanju
konsolidovati finansisku sitaciju pa onda krenuti dalje.
Sto se tice sadasnje uprave najveca greska im je imenovanja sefa struke Jahica uvjeren sam da je bio bilo ko drugi da bi puno bolje prosli.
Peh je bio i to sto smo 2/3 utaknica igrali u Banovicima.
Znaci Banovici i Jahic =Katastrofa.
I na kraju zao mi danas ovih momaka koji su stvarno ginuli na terenu i nisu zasluzili odnos Sjevera i Fukara.Dali su sve od sebe ali **** ga namjerili se na boljeg protivnika.Uostalom i da su pobijedili ne bi ostali u ovako **** nastimanoj ligi.
Sretno ti moja Slobodo da se vratis za godinu dana tamo gdje ti je mjesto.
Rece mi neki dan jedan prijatelj koji je usko povezan sa bivsim rukovodstvima da je Sloboda rupa bez dna treba dovesti strucnjaka koji je u stanju
konsolidovati finansisku sitaciju pa onda krenuti dalje.
Sto se tice sadasnje uprave najveca greska im je imenovanja sefa struke Jahica uvjeren sam da je bio bilo ko drugi da bi puno bolje prosli.
Peh je bio i to sto smo 2/3 utaknica igrali u Banovicima.
Znaci Banovici i Jahic =Katastrofa.
I na kraju zao mi danas ovih momaka koji su stvarno ginuli na terenu i nisu zasluzili odnos Sjevera i Fukara.Dali su sve od sebe ali **** ga namjerili se na boljeg protivnika.Uostalom i da su pobijedili ne bi ostali u ovako **** nastimanoj ligi.
Sretno ti moja Slobodo da se vratis za godinu dana tamo gdje ti je mjesto.
-
- Kontakt:
Ma sve su Ove promjene tipa "Sjaši Kurta da uzjaše Murta", samo se rotira sdp-ova bratija... Promjene su onda kada sdp ne bude postavljao ljude nego kada dozvole ljudima od sporta i posla da uđu u klub I PUSTE IH DA RADE!!!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:09Kada će se održati ta skupština? To treba ispratit ne bi me čudilo da se odbije ostavka. Iako prema najavama ovdje nekih ne bi me cudilo ni da se prihvati. Jer ako se govorilo da idu bez obzira na rezultat, nakon ovog mi baš i djeluje da bi otišli.
- ASD
- Kontakt:
Nemoj samo ljude od sporta.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:37Ma sve su Ove promjene tipa "Sjaši Kurta da uzjaše Murta", samo se rotira sdp-ova bratija... Promjene su onda kada sdp ne bude postavljao ljude nego kada dozvole ljudima od sporta i posla da uđu u klub I PUSTE IH DA RADE!!!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:09Kada će se održati ta skupština? To treba ispratit ne bi me čudilo da se odbije ostavka. Iako prema najavama ovdje nekih ne bi me cudilo ni da se prihvati. Jer ako se govorilo da idu bez obzira na rezultat, nakon ovog mi baš i djeluje da bi otišli.

-
- Kontakt:
Ma fukare propale totalno, mene je sramota bilo što sam danas bio na sjeveru. Igrači došli, niko nijedno smisleno pitanje nije imao za njih, dođite vamo i je*emo vam mater, umjesto da su rekli jednom od njh da ode po upravu u lože i da nema ići nikome dok njih ne dovedu. Uprava se ušutila i sakrila ko miševi dok su fukare ponižavale igrače psovanjem i vrijeđanjem, užas...LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:25Fukare neka vas je sramota za psovanje majki igracima, ponajvise zbog Eldara, momak je i danas pokazao da je jedini pravi igrac na terenu. Trebali ste izaci i otici pred loze i razbiti noseve i ostaviti bez zuba sve iz uprave.
- ASD
- Kontakt:
Sloboda može dobiti normalnu upravu samo ako gradonačelnik kaže, ne dam vam marke. Sve dok ova nastavljaju izdvajati, nema nikakve fajde. Sjaši kurta da uzjaše murta.
Tad će se sve lešine povući iz kluba.
Tad će se sve lešine povući iz kluba.
- Beduin
- Kontakt:
Znaci, gledao si propadanje, sutio preko godinu i pol i sad kao koralista neki proradila empatija, moral, sad kad se ispalo i prica gotova?
Od koga/cega treneri bjezali i kome se nisu javljali?
Koja radna zajednica imala problema s alkoholom (igraci, treneri po OP, clanovi Uprave, Skupstine, ko?),?
Kakvi eksperimenti i zasto, po cijem nalogu i dozvolama (Nino? Reci nam javno, mada mi dosta toga znamo)?
Zbog cega lose psihicko stanje igraca, zbog dobrih rezultata ili losih? Krivi navijaci za lose rezultate ili ti i Uprava?
Pricaj pi4ketino jedna, reci da nisi znao ni za Pranjica, tacnije Sabrina dogovarala jednog trenera (ja sam ga ovdje spominjao kao i detalje dogovora), a odjednom iskocio Pranjic a da skoro niko u klubu nije znao. Pa se zapitajte otkud onda dodje neki anonimus Simonknow i zna za Pranjica, a da u Upravi ne znaju, tek tako ili zato sto hvale Ninu i imaju zadatak njihove promocije po drustvenim mrezama i ti fazoni?
Davno sam ja izofirao te namjere pojedinaca. Davno sam rekao ko vedri i oblaci, a Buljooka spodoba sutila, a znala, pa sad stihijski provlaci pricu kad je dogorilo i otislo sve u 3pm.
Haram vam bio svaki dan u klubu. Trag ti se zameo Seceru, za hljeba nemao i od navijaca Slobode molio za pomoc, a mi ti odbijali pomoci.
Mars i ti Pranjicu u 3 pizde materine. J3bo ti Subert mater, pored zivog napadaca na klupi. Pocni ti najbitniju utakmicu bez Maksimovica i Saida, a Komazeca nemoj nikako uvoditi kad trebas gol postici. Mars svi, **** jedni.
Od koga/cega treneri bjezali i kome se nisu javljali?
Koja radna zajednica imala problema s alkoholom (igraci, treneri po OP, clanovi Uprave, Skupstine, ko?),?
Kakvi eksperimenti i zasto, po cijem nalogu i dozvolama (Nino? Reci nam javno, mada mi dosta toga znamo)?
Zbog cega lose psihicko stanje igraca, zbog dobrih rezultata ili losih? Krivi navijaci za lose rezultate ili ti i Uprava?
Pricaj Buljooki p3deru, mani se sifri i dvosmislenosti.Međutim, ovom prilikom želim da im pomognem i poručim da ja kao predsjednik neću traziti krivicu u njima, niti tražiti njihovu odgovornost, jer sam ja kao najodgovornija osoba dopustio sve gore navedeno. Također, dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se sedmicima, da pola radne zajednice ima problema sa alkoholom, da se rade eksperimenti sa igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje onemogućavanjem komentarisanja klupskih objava na društvenim mrežama.
Pricaj pi4ketino jedna, reci da nisi znao ni za Pranjica, tacnije Sabrina dogovarala jednog trenera (ja sam ga ovdje spominjao kao i detalje dogovora), a odjednom iskocio Pranjic a da skoro niko u klubu nije znao. Pa se zapitajte otkud onda dodje neki anonimus Simonknow i zna za Pranjica, a da u Upravi ne znaju, tek tako ili zato sto hvale Ninu i imaju zadatak njihove promocije po drustvenim mrezama i ti fazoni?
Davno sam ja izofirao te namjere pojedinaca. Davno sam rekao ko vedri i oblaci, a Buljooka spodoba sutila, a znala, pa sad stihijski provlaci pricu kad je dogorilo i otislo sve u 3pm.
Haram vam bio svaki dan u klubu. Trag ti se zameo Seceru, za hljeba nemao i od navijaca Slobode molio za pomoc, a mi ti odbijali pomoci.
Mars i ti Pranjicu u 3 pizde materine. J3bo ti Subert mater, pored zivog napadaca na klupi. Pocni ti najbitniju utakmicu bez Maksimovica i Saida, a Komazeca nemoj nikako uvoditi kad trebas gol postici. Mars svi, **** jedni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Komazecu je neko danas rekao boli vas briga vi odoste mi ostajemo, on kaze ostajem i ja.
Sad jel pod adrenalinom ili bi stvarno ostao da ispravi ovu svinjariju koja nam se desila ne znam.
Sad jel pod adrenalinom ili bi stvarno ostao da ispravi ovu svinjariju koja nam se desila ne znam.
Ma da se ne lažemo, ovo izgleda samo kao jedan veliki show za javnost i mazanje očiju, nakon kojeg će svi na kraju ostat, a svako ko je iole znao šta radi je davno već dobio nogu. Nadam se da griješim, al' tako izgleda i iskreno me ne bi čudilo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma i Secer i Pranjic su vec danima znali da ispadamo i da je poklopljeno sve. Borac je znao na dan utakmice protiv njih da ispadamo.
-
- Kontakt:
U pravu si 100%. Navijanje samo da se navija, urla.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:42Ma fukare propale totalno, mene je sramota bilo što sam danas bio na sjeveru. Igrači došli, niko nijedno smisleno pitanje nije imao za njih, dođite vamo i je*emo vam mater, umjesto da su rekli jednom od njh da ode po upravu u lože i da nema ići nikome dok njih ne dovedu. Uprava se ušutila i sakrila ko miševi dok su fukare ponižavale igrače psovanjem i vrijeđanjem, užas...LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:25Fukare neka vas je sramota za psovanje majki igracima, ponajvise zbog Eldara, momak je i danas pokazao da je jedini pravi igrac na terenu. Trebali ste izaci i otici pred loze i razbiti noseve i ostaviti bez zuba sve iz uprave.
Ne koriste mozak, ko da su šuplje glave, znaju da je momak ostao bez oba roditelja i na koji način.
Jos uskaču na teren hoce da se obračunavaju sa igračima.
Uzrok svega ovoga trazite, a to je uprava jbna.
Nema od nas ozbiljnog kluba dok se klub se privatizuje, a mora se nekako naci nacin za to, ovako cemo samo gledati ovu patnju i naredni period.. i cestitam im sto su mi ogadili fudbal i sport.
SDP Tuzla i Gradonacelnice g.Lugavic - il nas sahranite, samo nam to kazite da zelite pa da se ne nadamo necemu u buducnosti il uradite nesto po pitanu privatizacije kluba, brukate nam grad, klub, a ugled kluba je davno srozan.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i igraci su znali, zato su danas odigrali ovako. Osim Eldara i Haruna donekle samo u napadu, kao da nisu izasli na teren. Pricaju oni izmedju sebe, znaju sta ce biti, ali to ih svejedno ne amnestira od toga da odigraju ovako
a naravno i reakcija svih nas je toliko blaga da sam bez teksta.
sto se tice ovog Secerovog poteza slozio bih se da je ovo samo show za javnost do se situacija malo ne smiri
momci su od prvog dana tu dosli sa misijom, i to sam vam govorio davno.
evo danas su ostvarili jos jedan vazan korak ka realizaciji iste, OFK Sloboda
pa nas klub je vec privatizovan, covjek je sam sebi ponudio mandat na raspolaganje
a naravno i reakcija svih nas je toliko blaga da sam bez teksta.
sto se tice ovog Secerovog poteza slozio bih se da je ovo samo show za javnost do se situacija malo ne smiri
momci su od prvog dana tu dosli sa misijom, i to sam vam govorio davno.
evo danas su ostvarili jos jedan vazan korak ka realizaciji iste, OFK Sloboda
pa nas klub je vec privatizovan, covjek je sam sebi ponudio mandat na raspolaganje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Zato smo tu gdje jesmo, u federalnoj... Slobodi treba da stane na noge, a za to su potrebni sposobni ljudi koji se razumiju u sport.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:37Ma sve su Ove promjene tipa "Sjaši Kurta da uzjaše Murta", samo se rotira sdp-ova bratija... Promjene su onda kada sdp ne bude postavljao ljude nego kada dozvole ljudima od sporta i posla da uđu u klub I PUSTE IH DA RADE!!!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:09Kada će se održati ta skupština? To treba ispratit ne bi me čudilo da se odbije ostavka. Iako prema najavama ovdje nekih ne bi me cudilo ni da se prihvati. Jer ako se govorilo da idu bez obzira na rezultat, nakon ovog mi baš i djeluje da bi otišli.
-
- Kontakt:
Druze,procitaj malo nas forum. Odavno govorim da se ja pitam,pustio bi nasim klubovima kojima je trebalo,sve zbog Vice i namjestaljki klubovima iz RS. Ovo danas lakrdija kao i prije tekme,danas 2 gola su dali iz ofsajda,mislim i cetvrti nije regularan. Mi smo realni,mi nikad ne krijemo niti se skrivamo iza sudjenja,savez dno i cijela liga. Zgadio mi se zivot danas,mada i cijela sezona je takva.samirr je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:00Jedan od rijetkih pitara koji je priznao da ovo na Koševu nije bila regularna utakmica! Kapa do poda.Napapijri je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:56Raja, prije svega zelim istaci da mi je jako zao sto ste ispali na ovaj nacin. Prije svega se stidim sto je moj klub na ovakav nacin “prodao” utakmicu Igmanu i sto bi i pored vase pobjede ostali kratkih rukava.
Iskreno se nadam da cete se vratiti vec naredne sezone. Obzirom da koliko - toliko pratim i Prvu ligu FBiH, cini mi se da iduce sezone nece biti zainteresovanih za ulazak u Premijer ligu. Mozda eventualno Zvijezda, ali oni vam i ne predstavljaju problem.
Postoji li sansa da neko UG (ako postoji) postavi par svojih clanova u klupske organe, barem kao korektivni faktor koji ce vam iznositi stanje u klubu?
-
- Kontakt:
To razmislja on kao pojedinac,pitaj RA sta misle,pitaj ih fali li im ikad ista na Kosevu,jel dozive i jednu ruznu rijec,to sto on supljira je njegovo misljenje.samirr je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:22Objasnio! Nažalost velika većina navijača tih klubova razmišlja na taj način!AlemC85 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:20Dok smo se borili za opstanak i ispadali iz lige, tad smo bili dobri i Sarajevu i Zeljeznicaru. Cim smo stali na noge, ne valjamo. Tad smo pijacari, klub predgradja, pored magistrale, a o uvredama na tribinama kada igramo na Grbavici, to je za studiranje. Sve sam ti rekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.