ČESTITAM ,NAVIJAČIMA, IGRAČIMA,TRENERIMA I POSEBNO NAŠEM AZMIRU HUSIĆU.
Moderator/ica: GracanicaAA
Hvala ti od srca.Tvoja pohvala mi je golema.Sad sam baš mislio da kažem "Hazretu" da, ako se Ti još ne oglašavaš, kao najplemenitiji,najpismeniji i najrealniji čovjek na ovom forumu, onda to dovoljno govori koliko nam svima treba vremena da shvatimo da smo ostali u plbih.Živ i zdrav bio.CityCity je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:17Čestitam svim navijačima i simpatizerima TC opstanak u ligi nakon nevjerovatno turbulentne sezone u kojoj smo proživjeli sve i svašta.Posebna pohvala za tuzlaca koji je bio optimist i u najtežim trenucima pred kraj sezone kad sam ja npr već mislio da smo gotovi.
Ne mogu sada da detaljnije analiziram bilo šta dok se malo ne slegne sve ovo od danas i dok ne završim sa slavljem te pićem i mezom koje me čekaju.![]()
![]()
Čestitaj husrefu i debelom smrdo
Priveligija biti glup....... ja se ponosim svojom glupošćom. Da sam bar i malo pametan shvatio bih šta si napisao.CityCity je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:17Čestitam svim navijačima i simpatizerima TC opstanak u ligi nakon nevjerovatno turbulentne sezone u kojoj smo proživjeli sve i svašta.Posebna pohvala za tuzlaca koji je bio optimist i u najtežim trenucima pred kraj sezone kad sam ja npr već mislio da smo gotovi.
Ne mogu sada da detaljnije analiziram bilo šta dok se malo ne slegne sve ovo od danas i dok ne završim sa slavljem te pićem i mezom koje me čekaju.![]()
![]()
Bas sam oduševljen tvojom pismešnjošćom... bravo...bravotuzlac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:26Hvala ti od srca.Tvoja pohvala mi je golema.Sad sam baš mislio da kažem "Hazretu" da, ako se Ti još ne oglašavaš, kao najplemenitiji,najpismeniji i najrealniji čovjek na ovom forumu, onda to dovoljno govori koliko nam svima treba vremena da shvatimo da smo ostali u plbih.Živ i zdrav bio.CityCity je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:17Čestitam svim navijačima i simpatizerima TC opstanak u ligi nakon nevjerovatno turbulentne sezone u kojoj smo proživjeli sve i svašta.Posebna pohvala za tuzlaca koji je bio optimist i u najtežim trenucima pred kraj sezone kad sam ja npr već mislio da smo gotovi.
![]()
Nije jučer bio Pismeni rad iz Bosanskog jezika, bila je fudbalska utakmica.Beledija je napisao/la: ↑29 maj 2023, 07:35Bas sam oduševljen tvojom pismešnjošćom... bravo...bravotuzlac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:26Hvala ti od srca.Tvoja pohvala mi je golema.Sad sam baš mislio da kažem "Hazretu" da, ako se Ti još ne oglašavaš, kao najplemenitiji,najpismeniji i najrealniji čovjek na ovom forumu, onda to dovoljno govori koliko nam svima treba vremena da shvatimo da smo ostali u plbih.Živ i zdrav bio.CityCity je napisao/la: ↑28 maj 2023, 21:17Čestitam svim navijačima i simpatizerima TC opstanak u ligi nakon nevjerovatno turbulentne sezone u kojoj smo proživjeli sve i svašta.Posebna pohvala za tuzlaca koji je bio optimist i u najtežim trenucima pred kraj sezone kad sam ja npr već mislio da smo gotovi.
![]()
U PROJEKCIJI BUDŽETA GRADA TUZLE ZA NAREDNU GODINU OŠEKUJEM BAREM 100 000 ZA FK TUZLA.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑29 maj 2023, 07:41Čestitam svima koji su preživjeli ovaj period.
Čestitam ekipi na solidnom 7. mjestu
Svašta smo preživjeli. Od poništenih golova protiv Sarajeva, preko primljenih iz ofsajda od Veleža, do sklanjalice klubu X i opet ostali u eliti.
Svasta smo se naslušali. Od toga da se raspadamo, ispadamo, da nam je savez odlučio sudbinu, da nas Azmir napušta i prelazi u Klub X. Preko toga da je bankrotirao a onda kao feniks uzetio i dao milione Igmanu i Zrinjskom.
Svega je bilo ali smo preživjeli.
Sto se tiče igračkog kadra, meni lično će biti zao samo ako ode Mišić i Mićo. Ostali ko god da ode neće biti šteta.
Također mi žao malog Karića. Prema informacijama prvog insajdera federacije on se kao naš reprezentativac ponudio federalnom gigantu. Kardinalna greska![]()
Vidjet ćemo ambicije kluba tokom sklapanja ekipe za narednu sezonu. Po tome ću vidjeti koliko ću sebe dati u toj sezoni.
Bice u nekim stvarima malo lakse obzirom da smo jedini tuzlanski premijerligaš. I sto se tiče budzeta, stadiona i svega ostaloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.