FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li neko jesmo li ikada primili više golova u jednoj sezoni od kada je 12 klubova i da li je bilo ikada više primljenih golova ranije u PLBiH za naš klub?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100% otkaz bez razmisljanja.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Ne i ne

U ovoj sezoni smo u 32 utakmice primili vise golova negu u sezoni 00/01 u 42 utakmice. Juce sam postavljao statistiku, otkako se igra zajednicka liga, samo dvaput smo imali jednocifrenu gol razliku. Prosle sezone i ove.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ej necemo se vrijedjatjoker90 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:30Paglu ti je ćaća!pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:09Ti si posebno paglu, sto dokazujes i ovim komentarom. Ali valjda si dugo na forumu pa kontas da to tako treba.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Za to nisam znao da se desilo, da je otisla prije kraja. Treba je razapet yebem joj milu majku
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bio bi ekstra pojačanje, ali pitanje je koliko je realno da iz cvajte gdje je bio redovan dođe kod nas?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad dolazi period insajdera ko dolazi ko odlazi

Ubice kluba:
1. Ismir Mirvić
2. Aylah
3. Mirza
Od mozzartovanja i petljanja nema nafake. Očekujemo neku sreću u evropi i kod izvlačenja, ne može jarane na ovim truhlim temeljima.
1. Ismir Mirvić
2. Aylah
3. Mirza
Od mozzartovanja i petljanja nema nafake. Očekujemo neku sreću u evropi i kod izvlačenja, ne može jarane na ovim truhlim temeljima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa kuya stvarno nema stida i obraza i neće se uozbiljit dok joj neko kosti ne polomi. Nema veze što si žensko kad se ponašaš bahato i igraš sa nečim zbog čega su se životi gubili. Ali to kuya i hoće, pa da ispadnemo mi narkomani, huligani itd.
Ja cu samo rec da je zalizani Mirza ZLATAN, za onu raspalu kurawu. Pa vi se slagali ne slagali al tako je.
COYG‼️
COYG‼️
- Shategabri
- Kontakt:
Cilj je borba za Evropu i naredne sezone.
Pa onda za 4-5 sezona da se uključimo u borbu za titulu

Koševo Zapad
Prica je ista svake godine kod svakog trenera, ako smo bas losi "Sarajevo je klub koji mora da igra evropu".Shategabri je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:04Cilj je borba za Evropu i naredne sezone.
Pa onda za 4-5 sezona da se uključimo u borbu za titulu![]()
Ako smo osigurali evropu "Sarajevo je klub koji mora svake godine da se bori za titulu"

COYG‼️
COYG‼️
Kapa dole Hordama
Nadam se da nikad, ali nikad neće popustiti pred ovom bagrom i vratiti se na Koševo dok ista ne razguli iz kluba.
Ja neću.

Nadam se da nikad, ali nikad neće popustiti pred ovom bagrom i vratiti se na Koševo dok ista ne razguli iz kluba.
Ja neću.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- napoleon72
- Kontakt:
Nazalost pola ih dolazi na druge tribine. Al i prazan sjever i pozorisna atmosfera dovoljno govore.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma i ovo sto Horde rade je smijesno, bez uvrede. Ali eto svakom svacije.
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo je više ironično.Chony533 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:08Prica je ista svake godine kod svakog trenera, ako smo bas losi "Sarajevo je klub koji mora da igra evropu".Shategabri je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:04Cilj je borba za Evropu i naredne sezone.
Pa onda za 4-5 sezona da se uključimo u borbu za titulu![]()
Ako smo osigurali evropu "Sarajevo je klub koji mora svake godine da se bori za titulu"![]()
Nemamo ni jedan izgovor da se iduće sezone ne borimo za titulu i da to pritom ne bude prazna floskula.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Haksss, kanarinac, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, tuitamo, Vrhbosnian i 61 gost.