Neće biti smiješno iduće sezone kad uprskamo sezonu u prvih 10 kola.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:20ma i ovo sto Horde rade je smijesno, bez uvrede. Ali eto svakom svacije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je makar naš, ova nije ni to

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.
A šta je po tebi rješenje? Da ih ganjaju po gradu? Da prave probleme na utakmicama i da ih se pljuje jer nanose štetu klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:20ma i ovo sto Horde rade je smijesno, bez uvrede. Ali eto svakom svacije.
Mislim da je ovaj način najbezbolniji za klub. Da su ostali navijači pokazali jedinstvo možda bi do sada bilo završeno sve, ali...
Pod bagrom sam mislio i na Mirzu, pa i na Ismira koji je jučer prodao utakmicu kluba čiji su navijači, zbog kluba, u prošlosti ubijani, ranjavani, hapšeni...
Sada je, nakon 2007. najbolji trenutak za ispoštovati historijski slogan grupe koji glasi MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

Daj nekog golmana da se vise ne vrte u krug iste izlizane teme.
Ps Delac je imao onu zestoku povredu ako se dobro sjecam, nedavno..
- napoleon72
- Kontakt:
Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:31Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- belosevic23
- Kontakt:
otvara mozzart i kaze goni ga u pm kockarskunapoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:39Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:31Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nisam pametan brate. Ma mi moramo biti na stadionu nema druge. Fucka se njima, dani prolaze, Hordi nema, jos malo i to ce nam postati prirodno.Miljacka je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:34A šta je po tebi rješenje? Da ih ganjaju po gradu? Da prave probleme na utakmicama i da ih se pljuje jer nanose štetu klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:20ma i ovo sto Horde rade je smijesno, bez uvrede. Ali eto svakom svacije.
Mislim da je ovaj način najbezbolniji za klub. Da su ostali navijači pokazali jedinstvo možda bi do sada bilo završeno sve, ali...
Na utakmicama se ne mora praviti steta ali ce ono sto Horde tvrde da je tako, kad tad ce se ispostaviti tacnim. I tad ce se doticni i otjerati.
Nas treba da zanima, fudbal, 20 nasih igraca i to je to. U ove non grata persone uopste ne gledati.
Cinjenica je da je bilo i gorih vremena. Nek neko napravi analizu od prvog dana preuzimanja Mirvica do danas. Bili smo u fkt nezavidnom polozaju.
Mislim da moramo dati podrsku. Unistavamo sami sebe ovim potezima a glavni uzrocnici tog naseg unistavanja ce uzeti pare od kluba i piti koktele negdje na bahamima kad ovo sve prodje.
U pamet braco moja!
Pa samo vidite one sirotane u komsiluku. Mozemo mi puno bolje i ljepse!
znam da mirza ne zna, a ayla mi je dokazala sve samo promjenom muzike na stadionu. Ubija duh onog naseg FK Sarajeva!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
trange frange u režiji hrasničkog hoštaplera 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- napoleon72
- Kontakt:
Jesam li ja predsjednik kluba?belosevic23 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:42otvara mozzart i kaze goni ga u pm kockarskunapoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:39Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:31Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa vidis da su izmigoljili oni koji pisaju po svemu kad izgubimo. A sve pod krinkom oni vole Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
100% da se ovako ne skidaju uprave i treneri. Na tribine pa bojkotovat. A ovako se nista ne postize. Bas mi je zao sto su HZ podlegla pod nekim pojedincima. BP itd da sad ne nabrajam, svi znamo ko je ovo zakuhao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:44nisam pametan brate. Ma mi moramo biti na stadionu nema druge. Fucka se njima, dani prolaze, Hordi nema, jos malo i to ce nam postati prirodno.Miljacka je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:34A šta je po tebi rješenje? Da ih ganjaju po gradu? Da prave probleme na utakmicama i da ih se pljuje jer nanose štetu klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:20ma i ovo sto Horde rade je smijesno, bez uvrede. Ali eto svakom svacije.
Na utakmicama se ne mora praviti steta ali ce ono sto Horde tvrde da je tako, kad tad ce se ispostaviti tacnim. I tad ce se doticni i otjerati.
Nas treba da zanima, fudbal, 20 nasih igraca i to je to. U ove non grata persone uopste ne gledati.
Cinjenica je da je bilo i gorih vremena. Nek neko napravi analizu od prvog dana preuzimanja Mirvica do danas. Bili smo u fkt nezavidnom polozaju.
Mislim da moramo dati podrsku. Unistavamo sami sebe ovim potezima a glavni uzrocnici tog naseg unistavanja ce uzeti pare od kluba i piti koktele negdje na bahamima kad ovo sve prodje.
U pamet braco moja!
znam da mirza ne zna, a ayla mi je dokazala sve samo promjenom muzike na stadionu. Ubija duh onog naseg FK Sarajeva!
P.S. pa vjeruj da su sirotanovici 100% za klub samo iz razloga da se nasladjuju nama. To ih i jaca. Horde moraju nazad na tribine!
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 29 maj 2023, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka od Kyeremeha jučer uzela kešovinu! Yebemo Mirvahu sve kladioničarsko, Boga pitaj koliko je para na ovoj sezoni se uzelo na mozzartovanje i one rezultate kad su nas mlatili davljenici..napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:39Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:31Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sreca za nas klub pa se vas trojica nista ne pitate.joker90 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:53Tetka od Kyeremeha jučer uzela kešovinu! Yebemo Mirvahu sve kladioničarsko, Boga pitaj koliko je para na ovoj sezoni se uzelo na mozzartovanje i one rezultate kad su nas mlatili davljenici..napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:39Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:31Jutro je jutro je, a plava stoka i kreten zalizani su idalje na funkcijama. Zaboli me više i za Mirvićeve "dobre namjere", ako on ne vidi kako su nestručni ovi ljudi nek ide bar u federaciji bili.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma boli njih qurac jel nekog ima ili nema. Eventualno da je Mirviću malo krivo, pa je eto sjeo za stol i sastančio, a ovi ostali se ne bi oznojili da im kažeš da neće nikog biti na stadionu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sreća pa se ti ne pitaš, bar se nadam. Jer kupovina navijačkih rekvizita, katanci koje horde postavljaju i zaključavaju raju su nivo ili djeteta od 10 godina ili debila sa IQ 10. Ja se nadam da si ipak ovo dijete...pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:54Sreca za nas klub pa se vas trojica nista ne pitate.joker90 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:53Tetka od Kyeremeha jučer uzela kešovinu! Yebemo Mirvahu sve kladioničarsko, Boga pitaj koliko je para na ovoj sezoni se uzelo na mozzartovanje i one rezultate kad su nas mlatili davljenici..napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:39
Qrac moj dobre namjere, da ima dobre namjere ne bi prodao jucerasnju utakmicu. Nikad vise sumnjivih rezultata nego ove godine. Juce pri rezultatu 2:3 otvaram mozzart kenya (imaju poslovnice po nekim africkim zabitima), na naredni gol Igmana manja kvota nego na naredni gol Sarajeva. Goni ga u pm kockarsku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovaj lik je tesko bolestan.od prvog dana prica istu glupost. 

-
- Kontakt:
Nazad na tribine pa da daju podrsku prodanim utakmicama,influenserima,kockarima itd,meni su jadni svi koji su juce bili na tribinama i koji podrzavaju ovaj kriminal sa Mirvicem na celu,uspijeh im kad zavrsimo na 4 mjestu a pricaju o grupnim fazamapjankesarajevo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:52100% da se ovako ne skidaju uprave i treneri. Na tribine pa bojkotovat. A ovako se nista ne postize. Bas mi je zao sto su HZ podlegla pod nekim pojedincima. BP itd da sad ne nabrajam, svi znamo ko je ovo zakuhao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:44nisam pametan brate. Ma mi moramo biti na stadionu nema druge. Fucka se njima, dani prolaze, Hordi nema, jos malo i to ce nam postati prirodno.
U pamet braco moja!
P.S. pa vjeruj da su sirotanovici 100% za klub samo iz razloga da se nasladjuju nama. To ih i jaca. Horde moraju nazad na tribine!

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
e jesmo moralne vertikale u pm. Cekaj da se ustinem da vidim gdje zivim, aha BiH je i dalje, nije Njemacka. Kriminal u ligi prvaka a mi cemo da ispravljamo krivu Drinu, dobri Bosnjani.Sanchez87hz je napisao/la: ↑29 maj 2023, 12:15Nazad na tribine pa da daju podrsku prodanim utakmicama,influenserima,kockarima itd,meni su jadni svi koji su juce bili na tribinama i koji podrzavaju ovaj kriminal sa Mirvicem na celu,uspijeh im kad zavrsimo na 4 mjestu a pricaju o grupnim fazamapjankesarajevo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:52100% da se ovako ne skidaju uprave i treneri. Na tribine pa bojkotovat. A ovako se nista ne postize. Bas mi je zao sto su HZ podlegla pod nekim pojedincima. BP itd da sad ne nabrajam, svi znamo ko je ovo zakuhao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:44
nisam pametan brate. Ma mi moramo biti na stadionu nema druge. Fucka se njima, dani prolaze, Hordi nema, jos malo i to ce nam postati prirodno.
U pamet braco moja!
P.S. pa vjeruj da su sirotanovici 100% za klub samo iz razloga da se nasladjuju nama. To ih i jaca. Horde moraju nazad na tribine!dabogda ispali u prvom kolu ako su pustili ovo juce.
Usput eno legendi kluba sjede kuci cekaju samo znak iz kluba da se uhvate posla. Takodjer eno svi posteni, vrijedni, sposobni direktori takodjer kuci sjede i cekaju poziv iz naseg kluba. Oni kad preuzmu sigurno ce bolje biti. Ne amnestiram lopovluk, ne branim aylah koja mi pocevski samo do toga - filing na stadionu sjebala silovanjem svojih playlista iz teretane (nemam nista protiv CCC i Shtele i po neke pjesme ali Kosevo nije Redbull raplika).
- 1 9 4 6 -
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Plava kuja idalje u klubu? Yebem joj onu sirotinju gdje je požurila poslije tekme
Trenutno korisnika/ca: Dave, hase73, perodeformero i 27 gostiju.