FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kad vidi Hulahopka ovu sliku pritisak ce mu skociti na 200! A to nije dobro jer se vec slagirao kad smo izborili evropu.
Kakva slatka zavrsnica sezone
VTŽ!
VTŽ!
Neko je pitao za reakciju Santosa na "Santos ostani"
Samo da se prisjetim sta sam pisao prije 15 danasegasega1 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 07:51Slobodi nikako zadnje kolo nece biti dovoljan bod protiv nas.Sutra bi odgovarao najvise X.Al samo ne znam zasto mi sa 6 bodova nebi bili 3,zasto Velez ne moze dobiti Sarajevo.E Sad sa tu ako idigraju X mi i Sarajevo bi mozda imali isti broj bodova sta se gleda..jel gol razlika
Pa možeš tako laprdati kad ti ne ideš na utakmice. Trebao si napisati da trebaju 25 maraka staviti,tebi svejedno. Mali Ajnur nam je skroz puko. Da stavi kartu skuplju a godišnju ostavi isto,strašna logika nema sta.
Lekcija koja se zove "ljubav prema klubu" koju su navijači Željezničara ove sezone održali svima, cijelom svijetu fudbala, zaslužuje da bude zadokumentovana.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Dobro jutro! Ima li neko informacije o novim dresovima, ima li šanse da dođu prije prve evropske? Pored izvlačenja protivnika u Evropi, mene, kao bolesnog kolekcionara Željinih dresova, to najviše zanima u ovom periodu.
Takoder i mene zanima jer sam isto kolekcionar dresova, a najavili su bili da ce biti poseban dizajn samo za nas na pocetku sezone, e sad nadam se da ce biti prije europe
- NerminFatic
- Kontakt:
Ima li habera o stoperu iz S.Arabije? Je li ostao, ili je jos jedan prolaznik?
Prolazimo ovaj B36 prvo pretkolo, pa onda u drugom uzimamo koficijent od nosioca. Samo nek Santos ostane za evrope. 
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Izvlačenje je 20.juna.
Prva utakmica 13.jula.
Pripreme počinju vjerovatno oko 20tog kad je i izvlačenje.
Jako malo vremena, a hiljadu upitnika u klubu.
Prije svega mislim na igrački kadar, gdje su nam gotovo svi bez ugovora, a valja u međuvremenu i naći koju prinovu za Evrope.
Bekriću čeka te lavovski posao. Sretno !
Prva utakmica 13.jula.
Pripreme počinju vjerovatno oko 20tog kad je i izvlačenje.
Prije svega mislim na igrački kadar, gdje su nam gotovo svi bez ugovora, a valja u međuvremenu i naći koju prinovu za Evrope.
Znaš koliko njih libo ona stvar za evropu. Bitno da znaju da imaju pare kakve god i to je to. Oni nemaju nikakav plan,nista. Ovo kako je Mulalic izborio borbu za vrhe je fenomenan.
Predsjednik ti uci Fatihu na.kapiji a ne ode na godišnjicu velikom Ivici Osimu.. dok nam takvi ljudi vode klub,tu hljeba nema.
Predsjednik ti uci Fatihu na.kapiji a ne ode na godišnjicu velikom Ivici Osimu.. dok nam takvi ljudi vode klub,tu hljeba nema.
Jesi li mogao zaspati sinoc od muke?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Svaka čast upravi! Napokon imamo upravu i trenera za poželjeti.
i tako jedan mali klub,pomozi.ba,sadaka ,ugaseni, sa besplatnim pripremama ,genralni sponzor Manijaci......
bude 3 najgledaniji klub u regionu i zavrsi ispred Divova
e sad zamisljam sta bi bilo da nismo u ovoj situaciji ? ili da je obratno
bude 3 najgledaniji klub u regionu i zavrsi ispred Divova
Tako je baš. Činjenice da su bili pomozi.ba, činjenica da se Mulalic skupio s igračima i da su stari igrači iznijeli sezonu I da su uopće bili u konkurenciji za vrh tabele. Kad se skonta da je trener radio skoro za dzaba. Da su Cocalic, slStilic,.Amaoh ,Armin jedan drugi iz ljubavi igrali dzaba i da su toj upravi koja ne radi ništa obwzbjedili kakav takav uspjeh
Predsjednik uci Fatihe po drugim gradovima, a nema obraza da dodje na godišnjicu velikog Ivice Osima. Takve spodobe su nama u klubu.
S ovom upravom sljedeće godine daj Boze da budemo u sredini tabele..
Šta zna papak koje Ivica, Kosoric, Coca, Dzenis, svi oni kojim su hebali majke što su se vratili u klub. Šta ce papci.. Kapa do poda svim igračima ..
Seljaci, da bi došao do evrope igra se 33. KOLA, a ne 6 Kola. Papcine i levati
Predsjednik uci Fatihe po drugim gradovima, a nema obraza da dodje na godišnjicu velikog Ivice Osima. Takve spodobe su nama u klubu.
S ovom upravom sljedeće godine daj Boze da budemo u sredini tabele..
Šta zna papak koje Ivica, Kosoric, Coca, Dzenis, svi oni kojim su hebali majke što su se vratili u klub. Šta ce papci.. Kapa do poda svim igračima ..
Seljaci, da bi došao do evrope igra se 33. KOLA, a ne 6 Kola. Papcine i levati
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 29 maj 2023, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
To je dokaz da su u upravi ljudi, a ne ovi bilmezi kojima ti pušiš qrac otkako si se registrovao. Ko bi igrao džaba za ove ljude kojima se ti ližeš? Vidjelo se i kada je Edis otišao kako je 90% ljudi prodisalo. Ti si od jučer jedna jako tužna osoba koja je priželjkivala 5/6 mjesto ili 4 uz kup Veleža. Jedi **** debilu
Prije će pripreme početi. Šef će uskoro uraditi plan i program priprema, Bekrić je počeo raditi na jačanju igračkog kadra još nakon Posušja, imaju neka imena na spisku, pa ćemo vidjeti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:24Pripreme počinju vjerovatno oko 20tog kad je i izvlačenje.
Brko iz druge galaksije!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovaj parmak i dalje smatra da je Mulalic najzasluzniji za ovo...Hulahopka je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:32Znaš koliko njih libo ona stvar za evropu. Bitno da znaju da imaju pare kakve god i to je to. Oni nemaju nikakav plan,nista. Ovo kako je Mulalic izborio borbu za vrhe je fenomenan.
Tako je brate, Edis da je ostao, mi bi osvojili kup i zavrsili kao drugoplasirani u ligi, a vjerovatno i stigli do treceg pretkola LK, mozda cak i grupne faze
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.