Tuzla City = Premijer Liga BiH
Sloboda = Prva liga FBIH

Najgore od svega je cinjenica da yebeni Simin Han igra prvu ligu a Sloboda drugu, fuj
Da se razumijemo, nisam neko ko uživa u pretjeranom trolanju.Virtu4l je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:04Zavisi sa koje strane posmatraš, ali razumijem te.Shategabri je napisao/la: ↑29 maj 2023, 08:06Ja sam iznenađen i uvrijeđen da komšije slave treće mjesto, a nekad nisu ni kup htjeli proslaviti![]()
Šta učini desetljeće neyebice![]()
Ja recimo slavim uspješan završetak jedne od najtežih sezona u istoriji kluba. Sezone koju smo po svim parametrima trebali završiti u donjem dijelu tabele, možda i sa oduzimanjem bodova i ko zna kakvim sve sankcijama koje sljeduju klubove koji ne ispunjavaju svoje obaveze. Na momente je djelovalo kao bezizlazna situacija.
Manijaci slave to što su pomogli da klub preživi, upumpali su preko milion i po maraka u klub koji bi bez tog novca danas bio u pakleno teškoj situaciji. Ono što su Manijaci ove sezone uradili je svjetska priča, jedna od nevjerovatnijih.
Sjeti se atmosfere na ovoj temi prije godinu dana.![]()
Hercegovanac, puno laprdaš za svoje godine.Smanji malo doživljaj.tuzlac je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:14Najgore od svega je cinjenica da yebeni Simin Han igra prvu ligu a Sloboda drugu, fuj![]()
Kad se sjetim naslađivanja i hvalisanja UKRALI Zrinjskom pojačanje ( Čitaj Čirijak ) , sreća ukrali ga ... pompoznih naslova u Želju dolazi mladi reprezenataivac bla bla ( čitaj DrljoGradKamena2 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:46Što se tiče nove sezone Želji želim još novih Drlja,a Sarajevu Čirjaka a što se nas tiče vrijeme je da počmemo tražit nove Bilbije,i Todoroviće za budućnost![]()
Cekaj cekaj....Zar mi nismo ugaseni, pusteni niz vodu, Azmir propao, gasimo se, tek sad mi nista nije jasno. Kako mi da ostanemoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:11Tuzla City = Premijer Liga BiH
Sloboda = Prva liga FBIH
![]()
Ko će je onda osvojiti? Sarajevo sa Varešanovićem? Uozbilji se.
Oni su već napravili isokrak sa dvije dominacije u nizu.
Ovo je komentar na početku sezone dok FERGUSON nije pregorio ...
Vas ce takođe zapasti sudbina Slobode, životarit ćete narednih par sezona kroz ligu i onda vam kad tad slijedi ispadanje. Ove gluposti da pripadate vrhu tabele necu ni komentarisati.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:24Cekaj cekaj....Zar mi nismo ugaseni, pusteni niz vodu, Azmir propao, gasimo se, tek sad mi nista nije jasno. Kako mi da ostanemoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:11Tuzla City = Premijer Liga BiH
Sloboda = Prva liga FBIH
![]()
![]()
To je isto da napises svi umiremo jednog dana.. Pisati gdje ko pripada, ko ispada u buducnosti je pljuvanje u vjetar i ismijavanje samog sebe. Ne mozemo da predvidimo sta sutra slijedi, a znamo sta ce biti za godinu dvije !19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:30Vas ce takođe zapasti sudbina Slobode, životarit ćete narednih par sezona kroz ligu i onda vam kad tad slijedi ispadanje. Ove gluposti da pripadate vrhu tabele necu ni komentarisati.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:24Cekaj cekaj....Zar mi nismo ugaseni, pusteni niz vodu, Azmir propao, gasimo se, tek sad mi nista nije jasno. Kako mi da ostanemoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:11
Sloboda = Prva liga FBIH
![]()
![]()
Da kažeš da je ova zadnja i to u smislu što mi nismo igrali punim gasom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:40Zrinjski - Sarajevo 2:3
Velez - Sarajevo 3:5
Sarajevo - Igman 2:4
3 preofirno namjestene utakmice ove sezone.
Sve 4+ do 7+ i o ovome niko ne prica.
Tada je i bio na nivou Bh Fergusona, sad je u rangu Nikole Nikića