FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Slobodas » 29 maj 2023, 10:00

Nikakve press konferencije nikakve reakcije Lugavića, sve se svelo na izjavu šećera bez mogućnosti da novinari postave pitanje ko šta kome kako :puke: :puke:

Najgore je što nema nikakve reakcije ni ovih navijačkih udruženja? Šta čekate zašto se ne prozove ne izađe u javnost ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2023, 10:18

pa sto bi kad je sve to dio ideje od pocetka

"Igrači će reći da finansijski nisu bili situirani, struka će reći da nisu imali kvaliteta u igračkom kadru i uslove za treniranje, sportski sektor da nisu raspolagali sa dovoljno velikim budžetom, dok će ostali sleći ramenima i reći, pa dobro, dali smo sve od sebe"

pogledajte ovu recenicu, i sve je istina, ali ih je covjek tako pametno preduhitrio ovom predstavom za javnost. Sad niko nista ne smije nit moze reci, a i ne treba, dizali su ga u zvijezde godinama.

na kraju ce biti prica ostajemo mi jer nema ko drugi i da se projekat zavrsi

ja odgovorno tvrdim vec godinama da na Tusnju nikad nije bilo manje ljudi koji vole Slobodu, vise navijaca drugih klubova u organizaciji kluba, vise kukavica i poltrona u historiji pa ovdje ljudi ismijavaju, igrac od ovog ili onog. Otjerali su sve ljude iz UG koji vole Slobodu i znaju nesto, sve ljude onako koji vole Slobodu, otjerali su naseg Mramora sa naseg foruma pa ste i njega prozivali. A takvih ko on je kamara, da bi dosli poltroni i babini sinovi. Sad treba molit momka da se vrati i slicne kao on, na koljenina. Ali kkao smo se ponasali nismo bolje ni zasluzili.

sto se tice para, sa ovim koje ima Sloboda ti treba da se prosetas federalnom ligom, sa sve kupljenim i sudijama i utakmicama. Ali prvo moras imati ljude s kojima zeli neko da razgovara. ovdje se godinama pise da sa ovim niko nece ni da razgovara.

ne znam sta da kazem, obzirom na sve mozda bolje od ovog nismo ni zasluzili. Ako neko nije imao oci da vidi kakva je ovo prevara od pocetka, bolje da se nikad i ne progleda.

i ko sto ASD kaze ne mozes ti otjerati sve ljude, sutra i Mramor da se vrati u klub, od koga ce preuzeti? sta ce preuzeti? postoje neki tekuci projekti, neke stvari koje moraju da se predaju kao posao. Ovako se samo moze prikriti javasluk, kriminal i lopovluk, pa da neko ko dodje ne zna sta ga ceka.

tako niko nece doci u klub, i tako dolazimo do onog iznad. Ja ponudio sam sebi mandat na raspolaganje, niko se nije javio, ja moram nastavit dalje jer nema ko

znam ja ovakve i njihov nacin rada jos od Sloboda Dite i OKK, nece projekat stati tek tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 29 maj 2023, 10:23

Slobodas je napisao/la:
29 maj 2023, 10:00
Nikakve press konferencije nikakve reakcije Lugavića, sve se svelo na izjavu šećera bez mogućnosti da novinari postave pitanje ko šta kome kako :puke: :puke:

Najgore je što nema nikakve reakcije ni ovih navijačkih udruženja? Šta čekate zašto se ne prozove ne izađe u javnost ?
Juče ja razmišljam, UG crveno-crni kao da ne postoje, a lijepa ideja bila na početku, fukare postale spontana grupa, ne znam ima li još neko udruženje registrovano, ako i ima, ne djeluje... I šta mi to onda hoćemo, kako da imamo mi navijači svog čovjeka u klubu? Svašta bi mi nešto, a mi ništa...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 29 maj 2023, 10:34

UG crveno crni i ne postoji, sto se tiče UG Prijatelji FK Sloboda prije svega treba otici i uclaniti se, svaka kritika je dobro dosla slobodan si otici i reci svoje mišljenje moze se i sastanak srediti.

Najgore je ovako ko ovaj Slobodaš kad sve zivo pljujes, fukare trebaju ovo, ug treba ono, a treba krenuti od sebe pa se pokrenuti.

"Fukare su trebale sve polupati" pa druze sto nisi polupao krenuo, opsovao sta bilo..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2023, 10:35

pa kad je sve rascjepkano, podjeljeno, placeno radi sitnih interesa.
toliko ljude je otjerano iz kluba, niko kurcem nije mrdnuo, cak se i nasladjivali

sad i nemas ljude nigdje organizovane kojima je stalo do kluba.

ja se stalno vracam na forumu na primjer naseg Mramora, jer eto forum nam je najblizi pa se to tice svih nas.
pa svi znamo sta je on radio i uradio da Sloboda bar po necem lici na klub, i to mahom dzaba ili za smijesne pare. I kad su njega otjerali, kad je ovdje pisao i pricao kakvi su ovo ljudi i ko vode klub i njega su prozvali lopovom, placenikom, ismijavali. Nasladjivali se sto vise nije tu.

kako je bilo na forumu njemu, tako je bilo van foruma svima koji vole Slobodu i hoce pomoci, ismijavali ih, tjerali, jedva docekali da odu. I ljudi izgubili interes za klubom, ostali su botovi, poltroni, divizija sto za sendvic i sok pljuje po zadaku i sta oni da popravljaju, oko cega da se oglasavaju.
njima je dobro a mi nismo bolje ni zasluzili. Cast pojedincima, jer Secer kako je koga tjerao ostali su slavili, e sad dosao red i na njih, a nema ko da slavi

vidis da nema ni insajdera vise, ni novih nickova, cekaju da vide dje se prerasporedjeni sinocnom odlukom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 29 maj 2023, 10:44

Imamo 3 po redu posjetu u ligi i oni se zale na navijace.

Seceru lopove odlazi iz svetinje!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 29 maj 2023, 10:49

Ma ima dosta faktora koji su nas doveli do ispadanja. O upravi i njihovom radu suvisno je i govoriti. Ali mi smo imali amatercine u ekipi, mentalne patuljke, koji su vode kao profesionalci. Kad god je trebalo muski odigrati i zapeti oni su bili ko djevojcice na terenu. Vode 2-0 protiv Sarajevo izgubimo 3-2. Izgubimo protiv direktnog konkurenta Sloge Doboj pred punim stadionim. Vodimo protiv Zrinjskog izgubimo, vodimo protiv Borca izgubimo i jucer protiv Zelje, u takvoj utakmici primamo go u 6. minuti. Svaka ekipa u ligi bi barem nesto od ovog iskoristila ali nasi debili ne mogu meda. Neko je pisao koga ostaviti, sve treba rastjerati.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 29 maj 2023, 10:51

Vidim ovi se naslađuju što smo ispali da mogu reći jesam ti rekao to govori više o mentalitetu nas kao navijaca.

Ti isti što se naslađuju lizali su pakas svojim ljubimcima i fanovima i sada se vrate isto bi bilo.

P.S iduće godine Tomislavgrad i ostala gostovanja kao i one tamo godine, jer druge opcije ja nemam.

Druga liga druga liga smiju nam se svi, ali nisu svjesni da ćemo se opet vratiti.

#samoSloboda
Sloboda je moja nacija

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 maj 2023, 10:52

Bivši igrač Slobode i jedan od miljenika navijača Perica Ivetić oglasio se nakon ispadanja kluba i napisao kako je klub otjerao sve igrači koji su imali karakter. “Poštovani vjerni simpatizeri Slobode, još prije 4 godine kad sam otišao iz kluba rekao sam za ove “ljude” da nikad ništa neće napraviti i da neće Slobodu podići na veći nivo i napraviti pomak u radu i funkcionisanju kluba… od silnih obećanja i svega ništa nije bilo… otjerali ste sve igrače koji su imali karakter (ostavili one s kojima možete kako ‘oćete) i ljude koji su mislili svojom glavom, a dovodili ste svoje poslušnike i miševe kojima ste mogli upravljati za šaku maraka… SAD ŽIVITE S TIM ovo je Vaš poraz, a ne Slobode jer klub će biti i postojati, a vi ste upisani kao gubitnici i luzeri tatini sinovi- nesposobnjakovići kojima ništa nije sveto i bitno sem ličnog interesa da napravite koju zgradu i da uđete u savez, dobijete neku funkciju i da zadovoljite svoj ego jer ste kompleksaši i levati… Riješiti se svih Vas koji volite Slobodu do zadnje marke i koju muzete godinama, ogadni ste i odvratni, u vašem gradu vas niko ne moze gledati očima, uništili ste omladinski pogon i sve što ste mogli, od Slobode napravili klub sa kojim se svi sprdaju i podsmijavaju u državi… klub je bolestan i bolesnik treba da se liječi i da se oslobodih svih omči i čvorova i lanaca i katanaca koje ima i koji svakodnevno vršljaju oko kluba i u klubu… Ponavljam ovo nije loše i ovo nije poraz ovo može biti dobro da svi Vi napokon shvatite da nije klub vasa pr***a i da mozete raditi šta ‘oćete… ispala je Olimpija pa se vratila jača i bolja ispao je Velež pa se vratio jači i bolji tako ce i Sloboda daće bog ali sa boljim ljudima poštenijim i ljudima koji imaju obraz čast manire i sposobnost da vode klub kao što je SLOBODA…”

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 29 maj 2023, 11:00

Svi nek idu slazem se, nikoga ne ostavljati, oba golmana. Brkica juniora ubaciti kao prvog golmana i naci jos jednog iz federalne. Ostatak tima sklopiti kombinovati sa par juniora i sa igracima iz federalne lige.
Pokazali su koliko (ne) znaju svi.

Kako misle hodati gradom valja im se skrivati non stop majmuni. Jbla vas i politika i ta svaka para sto ste iscupali iz kluba haram vam bilo, izgubili 5x vise.

Pisate po nama, po klubu, Gradu, da se svako sad sprda s nama zbog ovog stanja i izjave od sinoc o alkosima i bjezaniji nekoj.

Dajte imena ko su ti alkosi sve redom, ko to bjezi, ako si otvoren Seco budi do kraja i kazi sve nema se vise sta kriti, kazi nam sta hocete jel OFK Slobodu?

Prestanimo se vise igrati igrica.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 maj 2023, 11:13

koje je sranje ova secerova izjava. Recimo Ja sam alkos i sta sad, sto me nisi otpustio do sada. Ti si zasjeo na stolicu i uspostavljas red. Sad kad je gotovo on priznaje grešku. Sta mi imamo od toga. Sloboda ispala. Al hajmo o web stranici, dresovima i zenskoj ekipi
& $ ?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 maj 2023, 11:16

LaBombonera88 je napisao/la:
29 maj 2023, 11:00
Svi nek idu slazem se, nikoga ne ostavljati, oba golmana. Brkica juniora ubaciti kao prvog golmana i naci jos jednog iz federalne. Ostatak tima sklopiti kombinovati sa par juniora i sa igracima iz federalne lige.
Pokazali su koliko (ne) znaju svi.

Kako misle hodati gradom valja im se skrivati non stop majmuni. Jbla vas i politika i ta svaka para sto ste iscupali iz kluba haram vam bilo, izgubili 5x vise.

Pisate po nama, po klubu, Gradu, da se svako sad sprda s nama zbog ovog stanja i izjave od sinoc o alkosima i bjezaniji nekoj.

Dajte imena ko su ti alkosi sve redom, ko to bjezi, ako si otvoren Seco budi do kraja i kazi sve nema se vise sta kriti, kazi nam sta hocete jel OFK Slobodu?

Prestanimo se vise igrati igrica.
Drug, valja se vuć po sudovima za klevetu ako ovo javno obznani :mrgreen: , zna on što je to objavio kako jeste. Nije tupan u pitanju, ko gore napisa, inteligentan je to lik kako je sve preduhitrio s izjavom a sebe tu ogradio. inteligentan a jako bezobrazan.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2023, 11:36

Slobodu su kostali izbori 2016 godine i od tada ovaj klub klizi u ponor,sto se sinoc potvrdilo,nazalost !

Nekako su se sdp poltroni izvlacili,ali jucer nije bilo spasa kako god da okrenes.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2023, 12:14

NKMramor je napisao/la:
29 maj 2023, 10:52
Bivši igrač Slobode i jedan od miljenika navijača Perica Ivetić oglasio se nakon ispadanja kluba i napisao kako je klub otjerao sve igrači koji su imali karakter. “Poštovani vjerni simpatizeri Slobode, još prije 4 godine kad sam otišao iz kluba rekao sam za ove “ljude” da nikad ništa neće napraviti i da neće Slobodu podići na veći nivo i napraviti pomak u radu i funkcionisanju kluba… od silnih obećanja i svega ništa nije bilo… otjerali ste sve igrače koji su imali karakter (ostavili one s kojima možete kako ‘oćete) i ljude koji su mislili svojom glavom, a dovodili ste svoje poslušnike i miševe kojima ste mogli upravljati za šaku maraka… SAD ŽIVITE S TIM ovo je Vaš poraz, a ne Slobode jer klub će biti i postojati, a vi ste upisani kao gubitnici i luzeri tatini sinovi- nesposobnjakovići kojima ništa nije sveto i bitno sem ličnog interesa da napravite koju zgradu i da uđete u savez, dobijete neku funkciju i da zadovoljite svoj ego jer ste kompleksaši i levati… Riješiti se svih Vas koji volite Slobodu do zadnje marke i koju muzete godinama, ogadni ste i odvratni, u vašem gradu vas niko ne moze gledati očima, uništili ste omladinski pogon i sve što ste mogli, od Slobode napravili klub sa kojim se svi sprdaju i podsmijavaju u državi… klub je bolestan i bolesnik treba da se liječi i da se oslobodih svih omči i čvorova i lanaca i katanaca koje ima i koji svakodnevno vršljaju oko kluba i u klubu… Ponavljam ovo nije loše i ovo nije poraz ovo može biti dobro da svi Vi napokon shvatite da nije klub vasa pr***a i da mozete raditi šta ‘oćete… ispala je Olimpija pa se vratila jača i bolja ispao je Velež pa se vratio jači i bolji tako ce i Sloboda daće bog ali sa boljim ljudima poštenijim i ljudima koji imaju obraz čast manire i sposobnost da vode klub kao što je SLOBODA…”
Jedan je PERICA IVETIC!!
Ne znam sta da mislim i govorim vise. Probati ovu sezonu sa perspektivnijim juniorima i naci kakvih jeftinijih igraca, a kvalitetnijih. Ima ih sigurno. Konsolidovati redove, i mozemo napasti PL. Nekako bi vise volio da se jednu sezonu presaberemo sa normalnijim ljudima, nego da uletimo sljedece sezone u PL i odmah opet ispadnemo. A necemo sigurno uci ove sezone
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 maj 2023, 12:23

Sta vi mislite o celikovom modelu jedan clan jedan glas ?
Uz podrsku UG i Fukara i nas ostalih mozda bismo mogli to izboriti ?
Ljudi nema niko osim nas. Svi ce biti otici, a mi ostajemo ds volimo da gledamo i navijamo pa makar igrali kantonalnu..
Ovdje medju nama ima i visoko obrazovanih ljudi, mozemo dosta toga uraditi ako se odlucimo na taj korak...
Prvo sto mozemo i trebamo su protesti.
Cini mi se jedno 300 puta ovdje sam spomenu proteste...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Diggle
Kontakt:

Post Postao/la Diggle » 29 maj 2023, 12:24

Fukare su najveći k.ošari među BH navijačima.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 29 maj 2023, 12:48

Evo sjedim i razmisljam milion nekih kombinacija u glavi, a moglo bi to ovako pa moglo bi to ovako, ali nikako da se skontam sta bi bilo najbolje za nas. Mozemo do sutra mi govorit kriv ovaj kriv onaj sad se ne moze nista vratit i promijeniti, a jucer nakon utakmice sam dovoljno vidio želju medju navijacima, zamisli dajes aplauz igračima koji nisu qurcem mrdnuli i koji su dopustili da im se protivnik šeta oko gola pazi u NAJVAŽNIJOJ utakmici sezone, bez obzira na sve da li su znali da je dogovoreno ili ne onakav pristup se ne treba dopustiti, dajes podršku dok ti Nino liže kosu u ložama sjedi i boli ga racku što smo ispali, one ostale uhljebe nisam ni vidio. Ali zato smo prvi bili kad je trebalo popljuvati nakon poraza od Drine iako smo te sezone zavrsili na 2. mjestu. Naravno da se nece SDP bratija popljuvati jer ce vikendom s njima sjedit u Zlatniku.

Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 29 maj 2023, 12:51

Najmilijih vam se sjetim i dan danas..... Rašćerat sva **** oko kluba....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 maj 2023, 12:52

Pashoni je napisao/la:
29 maj 2023, 12:48
Evo sjedim i razmisljam milion nekih kombinacija u glavi, a moglo bi to ovako pa moglo bi to ovako, ali nikako da se skontam sta bi bilo najbolje za nas. Mozemo do sutra mi govorit kriv ovaj kriv onaj sad se ne moze nista vratit i promijeniti, a jucer nakon utakmice sam dovoljno vidio želju medju navijacima, zamisli dajes aplauz igračima koji nisu qurcem mrdnuli i koji su dopustili da im se protivnik šeta oko gola pazi u NAJVAŽNIJOJ utakmici sezone, bez obzira na sve da li su znali da je dogovoreno ili ne onakav pristup se ne treba dopustiti, dajes podršku dok ti Nino liže kosu u ložama sjedi i boli ga racku što smo ispali, one ostale uhljebe nisam ni vidio. Ali zato smo prvi bili kad je trebalo popljuvati nakon poraza od Drine iako smo te sezone zavrsili na 2. mjestu. Naravno da se nece SDP bratija popljuvati jer ce vikendom s njima sjedit u Zlatniku.

Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?
Na forumu celika ljudi mi pisu njihovu situaciju, toliko povezanosti toliko smo u slicnim go.vnima, idite procitajte.
Ljudi nam daju recept kako. I to je mozda odgovor na tvoje pitanje.
Ko ako ne mi.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 29 maj 2023, 13:04

Pashoni je napisao/la:
29 maj 2023, 12:48

Nećemo ništa. Kao i do sada što nismo ništa uradili. Mi Tuzlaci smo posebna sorta ljudi. Nama je bitno samo da se ne puca. :) Generalno, najjači smo kada treba pisati postove po društvenim mrežama, forumima i inim portalima. Kada treba nešto konkretno uraditi, ili kada se nešto organizuje, tu nas nikada nema. Dođe 20 ljudi koji imaju petlju i to je to. Ne vidim razlog zašto bi sada bila drugačija situacija?
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 20 gostiju.