Najgore je što nema nikakve reakcije ni ovih navijačkih udruženja? Šta čekate zašto se ne prozove ne izađe u javnost ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Juče ja razmišljam, UG crveno-crni kao da ne postoje, a lijepa ideja bila na početku, fukare postale spontana grupa, ne znam ima li još neko udruženje registrovano, ako i ima, ne djeluje... I šta mi to onda hoćemo, kako da imamo mi navijači svog čovjeka u klubu? Svašta bi mi nešto, a mi ništa...Slobodas je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:00Nikakve press konferencije nikakve reakcije Lugavića, sve se svelo na izjavu šećera bez mogućnosti da novinari postave pitanje ko šta kome kako![]()
![]()
Najgore je što nema nikakve reakcije ni ovih navijačkih udruženja? Šta čekate zašto se ne prozove ne izađe u javnost ?
Drug, valja se vuć po sudovima za klevetu ako ovo javno obznaniLaBombonera88 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:00Svi nek idu slazem se, nikoga ne ostavljati, oba golmana. Brkica juniora ubaciti kao prvog golmana i naci jos jednog iz federalne. Ostatak tima sklopiti kombinovati sa par juniora i sa igracima iz federalne lige.
Pokazali su koliko (ne) znaju svi.
Kako misle hodati gradom valja im se skrivati non stop majmuni. Jbla vas i politika i ta svaka para sto ste iscupali iz kluba haram vam bilo, izgubili 5x vise.
Pisate po nama, po klubu, Gradu, da se svako sad sprda s nama zbog ovog stanja i izjave od sinoc o alkosima i bjezaniji nekoj.
Dajte imena ko su ti alkosi sve redom, ko to bjezi, ako si otvoren Seco budi do kraja i kazi sve nema se vise sta kriti, kazi nam sta hocete jel OFK Slobodu?
Prestanimo se vise igrati igrica.
Jedan je PERICA IVETIC!!NKMramor je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:52Bivši igrač Slobode i jedan od miljenika navijača Perica Ivetić oglasio se nakon ispadanja kluba i napisao kako je klub otjerao sve igrači koji su imali karakter. “Poštovani vjerni simpatizeri Slobode, još prije 4 godine kad sam otišao iz kluba rekao sam za ove “ljude” da nikad ništa neće napraviti i da neće Slobodu podići na veći nivo i napraviti pomak u radu i funkcionisanju kluba… od silnih obećanja i svega ništa nije bilo… otjerali ste sve igrače koji su imali karakter (ostavili one s kojima možete kako ‘oćete) i ljude koji su mislili svojom glavom, a dovodili ste svoje poslušnike i miševe kojima ste mogli upravljati za šaku maraka… SAD ŽIVITE S TIM ovo je Vaš poraz, a ne Slobode jer klub će biti i postojati, a vi ste upisani kao gubitnici i luzeri tatini sinovi- nesposobnjakovići kojima ništa nije sveto i bitno sem ličnog interesa da napravite koju zgradu i da uđete u savez, dobijete neku funkciju i da zadovoljite svoj ego jer ste kompleksaši i levati… Riješiti se svih Vas koji volite Slobodu do zadnje marke i koju muzete godinama, ogadni ste i odvratni, u vašem gradu vas niko ne moze gledati očima, uništili ste omladinski pogon i sve što ste mogli, od Slobode napravili klub sa kojim se svi sprdaju i podsmijavaju u državi… klub je bolestan i bolesnik treba da se liječi i da se oslobodih svih omči i čvorova i lanaca i katanaca koje ima i koji svakodnevno vršljaju oko kluba i u klubu… Ponavljam ovo nije loše i ovo nije poraz ovo može biti dobro da svi Vi napokon shvatite da nije klub vasa pr***a i da mozete raditi šta ‘oćete… ispala je Olimpija pa se vratila jača i bolja ispao je Velež pa se vratio jači i bolji tako ce i Sloboda daće bog ali sa boljim ljudima poštenijim i ljudima koji imaju obraz čast manire i sposobnost da vode klub kao što je SLOBODA…”
Na forumu celika ljudi mi pisu njihovu situaciju, toliko povezanosti toliko smo u slicnim go.vnima, idite procitajte.Pashoni je napisao/la: ↑29 maj 2023, 12:48Evo sjedim i razmisljam milion nekih kombinacija u glavi, a moglo bi to ovako pa moglo bi to ovako, ali nikako da se skontam sta bi bilo najbolje za nas. Mozemo do sutra mi govorit kriv ovaj kriv onaj sad se ne moze nista vratit i promijeniti, a jucer nakon utakmice sam dovoljno vidio želju medju navijacima, zamisli dajes aplauz igračima koji nisu qurcem mrdnuli i koji su dopustili da im se protivnik šeta oko gola pazi u NAJVAŽNIJOJ utakmici sezone, bez obzira na sve da li su znali da je dogovoreno ili ne onakav pristup se ne treba dopustiti, dajes podršku dok ti Nino liže kosu u ložama sjedi i boli ga racku što smo ispali, one ostale uhljebe nisam ni vidio. Ali zato smo prvi bili kad je trebalo popljuvati nakon poraza od Drine iako smo te sezone zavrsili na 2. mjestu. Naravno da se nece SDP bratija popljuvati jer ce vikendom s njima sjedit u Zlatniku.
Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?
Nećemo ništa. Kao i do sada što nismo ništa uradili. Mi Tuzlaci smo posebna sorta ljudi. Nama je bitno samo da se ne puca.Pashoni je napisao/la: ↑29 maj 2023, 12:48Evo sjedim i razmisljam milion nekih kombinacija u glavi, a moglo bi to ovako pa moglo bi to ovako, ali nikako da se skontam sta bi bilo najbolje za nas. Mozemo do sutra mi govorit kriv ovaj kriv onaj sad se ne moze nista vratit i promijeniti, a jucer nakon utakmice sam dovoljno vidio želju medju navijacima, zamisli dajes aplauz igračima koji nisu qurcem mrdnuli i koji su dopustili da im se protivnik šeta oko gola pazi u NAJVAŽNIJOJ utakmici sezone, bez obzira na sve da li su znali da je dogovoreno ili ne onakav pristup se ne treba dopustiti, dajes podršku dok ti Nino liže kosu u ložama sjedi i boli ga racku što smo ispali, one ostale uhljebe nisam ni vidio. Ali zato smo prvi bili kad je trebalo popljuvati nakon poraza od Drine iako smo te sezone zavrsili na 2. mjestu. Naravno da se nece SDP bratija popljuvati jer ce vikendom s njima sjedit u Zlatniku.
Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?