FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2023, 13:05

Pashoni je napisao/la:
29 maj 2023, 12:48

Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?
pa vrlo jednostavno.
1.jos danas otjerati sve ove ljude iz kluba
2. izvrsiti pritisak hitno i obavezno preko udruzenja navijaca, Fukara, javnosti, vijecnika, kako god da se Slobodi ostavi bar 70% transe koju ima. To je kljucno. Ne mogu naglasiti koliko je to vazno, ali samo pod uslovom da se ispuni prva tacka.
Gubitak transe znaci gasenje kluba, a ostanak ljudi iz stavke br 1 i menadzera oko kluba znaci isto to.
3.dovesti dovoljno jaku i ludu osobu za predsjednika koja ima i svojih para, a i u stanju je da se suprotstavi bilo kojoj ideji ukidanja transe i, najvaznije, moze da se suprtostavi lesinarima i menadzerima oko kluba
4. vratiti momke poput Mramora u klub koji su podizali nivo kluba, vratiti ljude koji su znali napraviti pare od sponzora, donatorskih, sezonskih i slicno
5. sjesti sa nasim istaknutim navijacima koji su pokretali akcije preko fejsbuka i slicno, da ih ne imenujemo, znamo svi manje vise o kome se radi. Napraviti projekat, plan i uz podrsku stavke 4 iskoristiti 9000 ljudi koji su jucer gledali Slobodu.
od svakog od njih uzet po 10 maraka nekako to je skoro mjesec i po funkcionisanja kluba u federalnoj

i ovakva Sloboda ce vec sutra uc premijer ligu nazad, ako hoce i kad hoce
Oslobodjena korova, sa ljudima koji znaju animirati javnost, sa ukljucenim aktivnim i istaknutim navijacima. Sa koracima se mora poceti vec danas, ali prvo cist klub i odbor za hitnost koji ce omoguciti tranziciju kluba

pauza je kratka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 29 maj 2023, 13:18

Je li doslo vrijeme da SDP plati ogromnu cijenu na slijedecim izborima zbog ovoga sto su uradili sa sportom u gradu? ili cemo i dalje da pricamo kako smo mi krivi,kako je ovako bolje,kako je onako moglo...

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 29 maj 2023, 13:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 maj 2023, 13:05
Pashoni je napisao/la:

Evo sad svi su krivi završilo se sve, ali de neka mi neko ozbiljno odgovori na pitanje, I ŠTA CEMO SAD?
pa vrlo jednostavno.
2. izvrsiti pritisak hitno i obavezno preko udruzenja navijaca, Fukara, javnosti, vijecnika, kako god da se Slobodi ostavi bar 70% transe koju ima. To je kljucno. Ne mogu naglasiti koliko je to vazno, ali samo pod uslovom da se ispuni prva tacka.
Gubitak transe znaci gasenje kluba, a ostanak ljudi iz stavke br 1 i menadzera oko kluba znaci isto to.
3.dovesti dovoljno jaku i ludu osobu za predsjednika koja ima i svojih para, a i u stanju je da se suprotstavi bilo kojoj ideji ukidanja transe i, najvaznije, moze da se suprtostavi lesinarima i menadzerima oko kluba
4. vratiti momke poput Mramora u klub koji su podizali nivo kluba, vratiti ljude koji su znali napraviti pare od sponzora, donatorskih, sezonskih i slicno
5. sjesti sa nasim istaknutim navijacima koji su pokretali akcije preko fejsbuka i slicno, da ih ne imenujemo, znamo svi manje vise o kome se radi. Napraviti projekat, plan i uz podrsku stavke 4 iskoristiti 9000 ljudi koji su jucer gledali Slobodu.
od svakog od njih uzet po 10 maraka nekako to je skoro mjesec i po funkcionisanja kluba u federalnoj

Oslobodjena korova, sa ljudima koji znaju animirati javnost, sa ukljucenim aktivnim i istaknutim navijacima. Sa koracima se mora poceti vec danas, ali prvo cist klub i odbor za hitnost koji ce omoguciti tranziciju kluba

pauza je kratka
Za nas pauze nema jer se sa čišćenjem još jučer trebalo početi, nije to tako jednostavno jer vidio si jučer nakon svega reakciju navijača, ja onako popišan mada ni blizu onoga kao što je to bilo 2012-te jer je tad bilo kritične mase da nešto pokuša promijeniti dok danas samo slijegaju ramenima svi redom i govore neko drugi ce za nas.

Trenutno izgleda ne postoji onaj koji ce napisati saopstenje u ime svih navijača i pokrenuti masu to je naš prvi problem što ce se čekati opet do zadnjeg momenta.

Slazem se gotovo sa svim tim tačkama što si napisao, ali me vise brine ovo što se šuti i sliježe ramenima od strane onih koji mogu na ovo sve uticati i pokrenuti masu, ali kao što sam vec reko u prethodnom postu zašto bih pokretali kad ce opet sad za vikend udariti po vinu, pivama i mezi sa ovima koji su najveci krivci zbog stanja u klubu. Šta ocekivati od UG kad jedan član istoimenog udruženja dodje dan prije utakmice i psuje Jusicu familiju, mater vehabijsku i mjesto gdje klanja i usput ga marška nazad u Zenicu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 maj 2023, 13:25

29 maj 2023, 13:05
Pashoni je napisao/la:

pa vrlo jednostavno.

pauza je kratka
ja bih dodao stavku 6. izmijeniti Statut u smislu da zainteresovani investitor može ući u klub sa pravom vlasništva/odlučivanja do 70 % i imati prava i odgovornosti do tog iznosa, samostalno birati suradnike,i kompletan stručni kadar unutar kluba. Dakle 70-30. Time bi i grad malo bio zastupljen, ali ne kao do sada pitali se za sve i tuđim novcem da upravljaju.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 maj 2023, 13:29

Izmjena statuta je kljucna !
Pa jel to medju nama svima nema niko ko poznaje nekog pravnika, advokata , da nam covjek napravi, predlozi neko dobro rjesenje, oni se u to razumiju i uz nas pritisak na klub,skupstinu,grad, to bi proslo sigurno ..
Al ne ovaj pritisak u smislu tipkanja, vec da se aktiviramo svi..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 maj 2023, 13:32

Diggle je napisao/la:
29 maj 2023, 12:24
Fukare su najveći k.ošari među BH navijačima.
Yebo li ti sve fukare mater i svu familiju onu klosarku
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 maj 2023, 13:38

Iz kluba protjerati sve od trenera OP preko cistacica do skupstine i predsjednika. Ovdje treba dobar restart, iste ljude vrtimo 20ak godina koji su nas poslali u federalnu drugi put.
Niko nek ne ostane! SVI MRS NAPOLJE IZ KLUBA!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 maj 2023, 13:45

Eno Azmir opet baca bombe po drustvenim mrezama.
Joj glava me zaboli vise od ovog svega..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2023, 13:55

Ne bi me cudilo sekunde da ovo na kraju i bude. Fuzija, ovi zaborave dugove i yebe im se. Bagra je to...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 29 maj 2023, 13:58

Ima li iko info o ovoj fuziji ,o kojoj piše Fctr.ba...?

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 maj 2023, 14:00

https://www.s lobodna-bosna.ba/vijest/302891/spas_u_zadnji_chas_azmir_husic_predlozio_fuziju_sloboda_ce_mozda_ostati_u_premijer_ligi.html
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 maj 2023, 14:02

Znano je da je Faktor SDA glasilo tako da... Samo ovo je kao ono Olimpik-Sloboda, Đerzelez-Zenica :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 maj 2023, 14:02

:stop: :nene: :nene: :nene:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 maj 2023, 14:03

Ma de ba ljudi koliko puta smo procitali onu vijest " sutra smak svijeta " toliko puta smo procitali i o Azmirovom povratku ..
Nema od ovog nista. Ovo sve se moze okacit macku o rep .
Nama valja borit se kako znamo , a ovo je sve suplja.
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2023, 14:07

lose je ovo u dijelu sto je tajming katastrofa, gube se dragocijeni dani i momentum

a da hipoteticki dodje bil bilo dobro? naravno. kako bi rastjerao lesinare oko kluba, samim tim bi prodisali, samo to da uradi, nista vise

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 29 maj 2023, 14:08

Čuj fuzija? Da se ranije nismo opekli o prodaju titule i kupa, pa hajde i da se razmišlja o o tome. Obećavao stadion od 100 miliona, igrački kadar, evropske utakmice, na kraju se spasavali ko i mi za goli ostanak.
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2023, 14:12

Ma on da to hoce uraditi, uradio bi dosad. Ne bi ovo ponavljao svake godine kad sezona zavrsi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2023, 14:14

ovo mi je postena prica, imate 10 dana da odlucite.

kad smo mogli bacit 4 godine, mozemo i 10 dana i onda nakon 10 dana znas na cemu si. Samo bi ja tih 10 smanjio na 7 dana. Skontajte se, skontajmo se i onda znamo na cemu smo oko toga

posteno

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 29 maj 2023, 14:15

29 maj 2023, 14:07
lose je ovo u dijelu sto je tajming katastrofa, gube se dragocijeni dani i momentum

a da hipoteticki dodje bil bilo dobro? naravno. kako bi rastjerao lesinare oko kluba, samim tim bi prodisali, samo to da uradi, nista vise
Slažem se s tvojom konstatacijom. Da se razumijemo, nisam fan dotičnog. Ali, opet s druge strane gledam ono što je u interesu kluba. Pa ako bi to bilo dobro za Slobodu da se on vrati, ja bih nekako sa svojim egom i izašao na kraj. U drugu ruku, ova fuzija koju on spominje, nije opcija. Time automatski gasiš 104 godine tradicije, navijanja i generacija, utakmica. Igračkih imena od kojih se ledi krv u žilama. Ako ima neka druga opcija za njegov povratak u klub, pa i nekako, fuzija sa Slogom, ni pod razno...
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.