Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mata ga mora zabit i Soldado 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Raul izbaci Bayern iz Kupa.
Raúl, artista, siempre madridista !
Ćaooooooooooo hahahahahah_BooS_ je napisao/la:Večeras svi dišemo za Valenciu, kao jedan.
Ako Barca večeras uzme 3 boda, onda stvarno možemo reći TITULA ĆAO !
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Uvijek si bio riječit momakAd0 je napisao/la:Ćaooooooooooo hahahahahah_BooS_ je napisao/la:Večeras svi dišemo za Valenciu, kao jedan.
Ako Barca večeras uzme 3 boda, onda stvarno možemo reći TITULA ĆAO !![]()
![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nemoj tako... ipak mu mozdane blokade ne dozovoljavaju da napise koji smislen post. Ali eto, sta se moze.Raul_64 je napisao/la:Uvijek si bio riječit momakAd0 je napisao/la:Ćaooooooooooo hahahahahah_BooS_ je napisao/la:Večeras svi dišemo za Valenciu, kao jedan.
![]()
![]()
Sutra idemo po pobjedu sa vise od 3 razlike, red je... zao mi samo Pellegrinija, ljudina je to ipak.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma qrac ljudina samo deriPortillo je napisao/la: Nemoj tako... ipak mu mozdane blokade ne dozovoljavaju da napise koji smislen post. Ali eto, sta se moze.
Sutra idemo po pobjedu sa vise od 3 razlike, red je... zao mi samo Pellegrinija, ljudina je to ipak.
P.S.Razočara me VALENCIA
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Levante, Almeria, Osasuna i Deportivo.. Sve smo to MORALI pobijediti, kad se izgube bodovi u gostima protiv Valencie, Barcelone, Seville shvaćam i ne treba vele žaliti al' ruku na srce ove prve ekipe što sam nabroj'o smo trebali izubijat 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Napisah ja jos kad smo im jesenas uvalili 6 komada, valja otic na Riazor... al et, doc ce oni naredne godine opet...Toxicity je napisao/la:Levante, Almeria, Osasuna i Deportivo.. Sve smo to MORALI pobijediti, kad se izgube bodovi u gostima protiv Valencie, Barcelone, Seville shvaćam i ne treba vele žaliti al' ruku na srce ove prve ekipe što sam nabroj'o smo trebali izubijat
DovoljnoRaul_64 je napisao/la:Uvijek si bio riječit momakAd0 je napisao/la:Ćaooooooooooo hahahahahah_BooS_ je napisao/la:Večeras svi dišemo za Valenciu, kao jedan.
![]()
![]()
DRŽAVA ŽELJO!
E moje jade - niste ni u snu smjeli dozvoliti da najbolji fudbaler Reala - sam dobrovoljno, svojevoljno, sam je tako htjeo ode iz Reala. Al vi svakako to ne kontate.anonymousHD je napisao/la:Raul izbaci Bayern iz Kupa.![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja pisao peticije ali nije uspjelo...bparena je napisao/la:E moje jade - niste ni u snu smjeli dozvoliti da najbolji fudbaler Reala - sam dobrovoljno, svojevoljno, sam je tako htjeo ode iz Reala. Al vi svakako to ne kontate.anonymousHD je napisao/la:Raul izbaci Bayern iz Kupa.![]()
Znam arane, i mi bi smo voljeli da to nije ispalo tako ali eto, ne mozemo protiv Perezove kompanije. Treba **** otjerat... vlada Realom 8 godina i osvojio 3 trofeja. Al, isrpice se i to nekako.bparena je napisao/la:E moje jade - niste ni u snu smjeli dozvoliti da najbolji fudbaler Reala - sam dobrovoljno, svojevoljno, sam je tako htjeo ode iz Reala. Al vi svakako to ne kontate.anonymousHD je napisao/la:Raul izbaci Bayern iz Kupa.![]()
Sreća pa se mi ovdje dosta pitamo .. Ne znam zašto nama govoriš da smo jade, jesmo li mi u upravi kluba, nitko na ovom forumu nije (koliko se sjećam) napisao da mu je drago da je Raul napustio klub...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Jest da je osvojio samo 3 trofeja,al se zato namlatio para.Ne drze oni njega zbog trofeja vec zbog prihoda.Portillo je napisao/la:Znam arane, i mi bi smo voljeli da to nije ispalo tako ali eto, ne mozemo protiv Perezove kompanije. Treba **** otjerat... vlada Realom 8 godina i osvojio 3 trofeja. Al, isrpice se i to nekako.bparena je napisao/la:E moje jade - niste ni u snu smjeli dozvoliti da najbolji fudbaler Reala - sam dobrovoljno, svojevoljno, sam je tako htjeo ode iz Reala. Al vi svakako to ne kontate.anonymousHD je napisao/la:Raul izbaci Bayern iz Kupa.![]()
Fudbal je sada veliki biznis.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Nemoj tako... ipak mu mozdane blokade ne dozovoljavaju da napise koji smislen post. Ali eto, sta se moze.
Ćao Ćao Ćao jel dovoljno

Ćao Ćao Ćao jel dovoljno
DRŽAVA ŽELJO!
Raul bi mogao s Schalkeom osvojiti svoj 1. kup u karijeri. Ich gönne es ihm!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Raul_64 je napisao/la:Ja pisao peticije ali nije uspjelo...bparena je napisao/la:E moje jade - niste ni u snu smjeli dozvoliti da najbolji fudbaler Reala - sam dobrovoljno, svojevoljno, sam je tako htjeo ode iz Reala. Al vi svakako to ne kontate.anonymousHD je napisao/la:Raul izbaci Bayern iz Kupa.![]()
ma nek se on nama obraca
A vidi, Perez je u Real dosao 2000. i klub je bio u nevjerovatnim dugovima, malte-ne pred bankrotom, onda je dosao Cvjetko i sve to sredio, tih godina kada smo dominirali i niko nam nista nije mogao glavni argumenti anti-madridista protiv Reala bili su "dugovi", u pocetku je to i izgledalo dobro, Figo, Zidane, Ronaldo, Bekcham, stvarno veliki projekat, ali kada je se vidjelo da to ne pije vode, onda ga odje'bi. Otisao je 2005 ili 2006, bilo je negdje oko 12 ili prvog mjeseca ne sjecam se bas... i Real je pod Calderonom se poceo vracat na stare staze slave, ali "mi" opet cinimo istu gresku i opet ga dovodimo u fotelju... steta. Perez voli Real, ja to znam, siguran sam u to 100%, ali treba tu ipak neko ko se malo bolje razumije u nogomet.losmi je napisao/la: Jest da je osvojio samo 3 trofeja,al se zato namlatio para.Ne drze oni njega zbog trofeja vec zbog prihoda.
Ma njega drže wanabea navijači,izgleda da je tih vecina...osvojio je prvi mandat na lijepe oči i na Figa,drugi i ako smo več tada bili u velikom padu ne znam ni sam kako(wanabea),da bi samo nakon godinu mandata kad je zagustilo pokupio prnje i pobjegao,i sada je on došao u Real citiram "Da ga spasim"losmi je napisao/la:Jest da je osvojio samo 3 trofeja,al se zato namlatio para.Ne drze oni njega zbog trofeja vec prihoda.
ma mrsh iz kluba,rodit cu se kad bude novi Calderon na mjestu presjednika
Pa možda i vidimo nekog Moratu,Saraibu u prvom sastavu
Nije vam valjo Calderon, a sa njim na celu kluba ste uzeli dvije titule...e nek vam sad valja Perez, sa njim ni kup šljiva u Gradačcu necete uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.