Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
gdje su velezovci, nigdje ih ovih dana na temi...mogli ste nam izlistat neki uefa ranking iz 1974 

FKŽ !
Bezveze poređenje.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:56Abramovic ima ljubav prema celsiju, oni amerikanci po mancesteru , arsenalu, arapi u psg njukaslu upzbilji se dijete drago.let3 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:54Biznis ponuda, nema tu neke ljubavi.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:42Sasvim korektna ponuda Husica kojom bi sloboda i grad dobili prvaka u naredne 3 godine. Nek neko navede ijedan razlog protiv. To sa grbom već sam rekao svi klubovi premijer lige e su mijenjali kroz historiju vise puta grb. Pola vlasnika tih klubova su kriminalci i utajivaci poreza u svojim matičnim zemljama. Maknite se glupe price. Pola vas pose iz zavisti realno.
Vi meni klub, grb kluba i tuzlansku publiku - a ja vas spasavam iz dubioze i ekspresno vracam u PLBIH. Imate svega 10 dana da razmislite![]()
Za razliku od tih ruskih i arapskih tajkuna - Sisoje je tuzlak, domaći čovjek, koji navodno voli Tuzlu i Slobodu, ko fol žao mu pa sad nudi neke fuzije

Bušimo lopte nemamo ti kad...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pricas gluposti. Sloboda ima tradiciju ima ono najvaznije navijace . Kapitalistickim rjecnikom ljude-potrosace. Tako da Slobodi treba promjena zakonodavstva vezanog za sport i ili poslovne klime u BiH i onda kao klub sa tradicijom i navijacima ,uvijek moze dobiti investitora /vlasnika pod povoljnim uslovima a SSH i seljacka lopina Azmir nikad ne mogu pridobiti tradiciju ni ljude/navijace. To se ne moze kupiti. Tako da se radi o klasicnoj seljackoj privatizacijskoj pljacki,jer Azmir sa parama koje ima,ne moze nikad u postenoj trzisnoj utakmici doci u posjed kluba kakav je Sloboda. Njegov nivo do kojega on bez pljacke i prevare moze dostici je sitni seoski klub tipa SSH.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:56Abramovic ima ljubav prema celsiju, oni amerikanci po mancesteru , arsenalu, arapi u psg njukaslu upzbilji se dijete drago.let3 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:54Biznis ponuda, nema tu neke ljubavi.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:42Sasvim korektna ponuda Husica kojom bi sloboda i grad dobili prvaka u naredne 3 godine. Nek neko navede ijedan razlog protiv. To sa grbom već sam rekao svi klubovi premijer lige e su mijenjali kroz historiju vise puta grb. Pola vlasnika tih klubova su kriminalci i utajivaci poreza u svojim matičnim zemljama. Maknite se glupe price. Pola vas pose iz zavisti realno.
Vi meni klub, grb kluba i tuzlansku publiku - a ja vas spasavam iz dubioze i ekspresno vracam u PLBIH. Imate svega 10 dana da razmislite![]()
-
- Kontakt:
Što nas nema haha, tu smo. Sretno u Evropi svim normalnim navijačima, ne završava se se svijet ako se ne ode u Evropu jedne godine.

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ne mora nikad druze. Meni od ove Slobode nema bolje, pa da bude i 17. Liga. Mislim ne znam sto ti vise imam sta objasnjavat.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:52A kad ce ponovo doci 7 hikjada na stadion u federalnoj ili kantonalnoj ? Pusti se te suplje price prilika da se stane na zdrave noge gdje ce se razmisljat o trofeju i evropi a ne o dugovima i upravama. Odbili ok , sad cekajte kad ce ponovo kakav ludak doc da kupi. Vjerovatno ne za vrijeme zivota danasnjih navijaca. Viji ce najveci uspjeh biti da su odbili ponudu da budu usojesan klub.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:49I citam "nema Sloboda trofeja, nemaju sta izgubit". Pa nek nema, al ovu ponudu ni u snu ne prihvatit. Jucer je Tuzla i okolina pokazala sta znaci Sloboda. Klub koji je prije jucerasnjeg kola bio skoro pa sigurno ispao, okupi cca 10k ljudi na tribinama.
Sa ovom Slobodom kakva postoji, zivi nada za boljim danima. Fuzijom ubijas svaku mogucnost i nema vise one Slobode.
A sva ova prica sve vise ima smisla i povezanosti sa nasim ispadanjem. Al nece vam proci, SUPCINE!
Znam da, kad bi se ne do Bog desilo ovo sto planiraju, nikad vise ne bih otisao na stadion
Moje misljenje .
Da te pitam onako cisto, da li bi ti mijenjao roditelje jer su tamo neki drugi boljeg finansijskog stanja?
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Tu smo, cekamo humanitarni broj za da ostane Santos, nismo mi bez srca

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Javi nam se nekada sa utakmice iz federalne ako budes uopste i isao.
Zivot je kratak i za te gluposti nemam vremena vjeruj.
Pozdrav
Zivot je kratak i za te gluposti nemam vremena vjeruj.
Pozdrav
-
- Kontakt:
Slobodno nadji posjećenost na tim utakmicama.club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:54Ma kob prati klub . Kolko je bilo protiv sirokog sloge gdje je isto tako za opstanak bilo. Pola je doslo simpatizera zbog želje budi realan .antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:52Poredit Evropu i nas dio i nas mentalitet nema smisla. Moze Lajpcig u fuziju il Salzburg, jer do prije par godina niko nije znao za njih.
Ovdje je u pitanju puno vise od fudbala. Ovdje ljudi koji iskreno vole i prate klub znaju sta znaci i da se u taj ponos ne dira.
Ps izvinite sto sam naporan ko Zenicani, a nije moja tema![]()
A za lepzig pogledaj malo google i prijasnje klubove koji su se spojili. Ne bi da pisem zivio sam u lepzigu.
Protiv Sloge 3.5-4k. Nadji mi koja je ekipa protiv istih imala bolju posjećenost. Mozda Zeljo il Sarajevo.
Protiv sirokog cijeli dan kisa padala i opet je bilo minimalno 2k.
Volim tebe, više od sebe
- akisarajevo92
- Kontakt:
nakon poredjenja Barcelone i Slobode, Katalonije i Tuzle, imamo i poredjenje roditelja i fudbalskog kluba, pa bokte mazo 

Don't believe the hype.
haj javite kad zavrsite, mora da ste zbog busenja lopti zaostali 7 bodova za evropom

FKŽ !
Kao da Sisoje nije mogao ponuditi ovu fuziju još dok je Sloboda bila u PLBIH.
Ali jok, bolje da ispadnu iz lige, da dotaknu dno - pa da se onda ukaže veliki spasioc sa sjajnom velikodušnom ponudom.
Ovo copy-paste ponude koju je svojevremeno Nijaz Gracić nudio pitarima (kad su oni bili u kanalu) neki nenormalni hibrid FCSa i Olimpika, pa ga ljudi odmah odyebali.
Ali jok, bolje da ispadnu iz lige, da dotaknu dno - pa da se onda ukaže veliki spasioc sa sjajnom velikodušnom ponudom.
Ovo copy-paste ponude koju je svojevremeno Nijaz Gracić nudio pitarima (kad su oni bili u kanalu) neki nenormalni hibrid FCSa i Olimpika, pa ga ljudi odmah odyebali.
a braca nasa, znam da je i vama u cilju da takav igrac ostane u ligikillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:10Tu smo, cekamo humanitarni broj za da ostane Santos, nismo mi bez srca![]()

FKŽ !
- LegendaIvica
- Kontakt:
A prihvatili bi da je tada ponudio?let3 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:12Kao da Sisoje nije mogao ponuditi ovu fuziju još dok je Sloboda bila u PLBIH.
-
- Kontakt:
Koji si ti levat, majko moja. Cari Federalne vec osjetio i prosao sve moguce. A mogu ti rec da vjerovatno imam vise uzici pogledanig utakmica Slobode, nego ti uopsteno sto si na TV-u pogledo. I jos da ti jos jednom ponovim, zadnja liga da budu, dok me zdravlje sluzi, na Tusnju sam. A do tad tebi lijep pozdrav.
Volim tebe, više od sebe
pa zasto to ne uradi sa SSH? koji ce mu ta kozmetika oko promjene imena?club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:42Sasvim korektna ponuda Husica kojom bi sloboda i grad dobili prvaka u naredne 3 godine. Nek neko navede ijedan razlog protiv. To sa grbom već sam rekao svi klubovi premijer lige e su mijenjali kroz historiju vise puta grb. Pola vlasnika tih klubova su kriminalci i utajivaci poreza u svojim matičnim zemljama. Maknite se glupe price. Pola vas pose iz zavisti realno.
nisi uhvatio sustinu, jako je kvarna i hinjava sa njegove strane. treba Slobodu likvidirati i da on sam ostane sa svojim klubom u TK. Sloboda mu smeta, zato i hoce da je nema inace sta mu fali da sada sa ovim klubom uradi to sto planira? ne moze, jer dok je god Sloboda, ona prava, autenticna prisutna, makar i u federalnoj ili ne znam kojoj ligi, on i dalje ostaje gazda u SSH!
Kada Slobode ne bude bilo, onda on ostaje solo... gradski budzet, stadion Tusanj, qrcenje...
evo jos jedan primjer, desi se to sta on planira, i danas sutra neko od tuzlaka dodje i kaze ne valja u "novoj" Slobodi to, to i to... husic lagano kaze, sta je, sta hocete, ovo je moj klub, ja sam ga napravio jos iz Siminoga Hana. ta Sloboda o kojoj vi pricate je preselila na fudbalski ahiret!
kompleksi su cudo, da bi ih izlijecili, ti ljudi su spremni da mute, lazu, petljaju...
-
- Kontakt:
Sve pametnjakovici i seratori. Nadju mi pametovat neki koji sebe samo onako nazivaju navijacem nekog kluba. Svako ko iskreno voli klub, zna zasto sam isto gore uporedio. Nema tih para i titula koje sisoja moze ponudit, a da mogu nadomjestit emocije prema Slobodiakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:11nakon poredjenja Barcelone i Slobode, Katalonije i Tuzle, imamo i poredjenje roditelja i fudbalskog kluba, pa bokte mazo![]()
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 29 maj 2023, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Ne vjerujem, zapravo ne znam, ali bi bar bilo mnogo korektnije sa njegove strane.LegendaIvica je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:14A prihvatili bi da je tada ponudio?let3 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:12Kao da Sisoje nije mogao ponuditi ovu fuziju još dok je Sloboda bila u PLBIH.
-
- Kontakt:
Pisete o Slobodi kao da je Barselona , nisu uspjeli skupiti 25 K za tri boda u Banjaluci, eto koliko im se trazilo za opstanak.Antikloc je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:04Pricas gluposti. Sloboda ima tradiciju ima ono najvaznije navijace . Kapitalistickim rjecnikom ljude-potrosace. Tako da Slobodi treba promjena zakonodavstva vezanog za sport i ili poslovne klime u BiH i onda kao klub sa tradicijom i navijacima ,uvijek moze dobiti investitora /vlasnika pod povoljnim uslovima a SSH i seljacka lopina Azmir nikad ne mogu pridobiti tradiciju ni ljude/navijace. To se ne moze kupiti. Tako da se radi o klasicnoj seljackoj privatizacijskoj pljacki,jer Azmir sa parama koje ima,ne moze nikad u postenoj trzisnoj utakmici doci u posjed kluba kakav je Sloboda. Njegov nivo do kojega on bez pljacke i prevare moze dostici je sitni seoski klub tipa SSH.
Elvir Baljic
Azmir trola, ne mogu da vjerujem kako vam nije jasno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.