Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 03 mar 2011, 00:28

izzo je napisao/la:Nije vam valjo Calderon, a sa njim na celu klubu ste uzeli dvije titule...e nek vam sad valja Perez, sa njim ni kup šljiva u Gradačcu necete uzeti.
dobro šta sad :lol:
e jbg. jesam rekao da peticija nije prošla...fala bogu pa je sve demokratski bit ce opet izbori i eto onda fino ako ga opet izaberu onda stvarno ne znam,al tek je u 2 godini mandata a doveo je sebi Mourinha za novi...pametan je to čova 8-) bar za te stvari
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 00:31

Raul_64 je napisao/la:
izzo je napisao/la:Nije vam valjo Calderon, a sa njim na celu klubu ste uzeli dvije titule...e nek vam sad valja Perez, sa njim ni kup šljiva u Gradačcu necete uzeti.
e jbg. jesam rekao da peticija nije prošla...fala bogu pa je sve demokratski bit ce opet izbori i eto onda fino ako ga opet izaberu onda stvarno ne znam,al tek je u 2 godini mandata a doveo je sebi Mourinha za novi...pametan je to čova 8-) bar za te stvari
A ništa, fin je to covjek...da Bogda bio na celu Reala još jedno 20 godina, što se mene tice....samo nek se Ronaldovi i Kakini dresovi prodaju kako treba - to je najbitnije...ostalo manje više ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 00:33

izzo je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
A ništa, fin je to covjek...da Bogda bio na celu Reala još jedno 20 godina, što se mene tice....samo nek se Ronaldovi i Kakini dresovi prodaju kako treba - to je najbitnije...ostalo manje više ;)
Ne moze biti bolji od ovog covjeka:
slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 mar 2011, 00:37

izzo je napisao/la:A ništa, fin je to covjek...da Bogda bio na celu Reala još jedno 20 godina, što se mene tice....samo nek se Ronaldovi i Kakini dresovi prodaju kako treba - to je najbitnije...ostalo manje više ;)
Ok...samo nadam se da nisi pomislio da mi je drag na sekundu,možda kad diže ruke kada zabi Benzema,mada lisac je i tad znao da ga snima kamera :mrgreen: ko Murinjo kad se zdao dijeliti koske u svlačionici...ne boj se ako sa Perezom ne prođemo Barcelonu hoce mo sa nekim drugim...ako ništa izbacit cemo vas u drugu ligi Primopolio 8-) ha ja
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 03 mar 2011, 00:44

jel vam mrznu jajca na ovom mrazu?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 01:24

Kazem ja - sarene kapice, vunene rukavice. Sad ce uskoro u Madridu zahladnit. Svi predvidzaju -13. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 05:47

Drugovi zasto obracate paznju na ove idiote :? dzaba im odg..kad je to stoka nedokazana..

slika
Vraca se Pellegrini na ESB..
Pellegrini:"Nogomet mije dao priliku da vodim veliki R.Madrid"
Zanimljivo zadnja tekma koju je Pellegrni vodio sa klupe R.Madrida bila je protiv Malage, a sada ce on da predvodi Malagu protiv R.Madrida :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 05:51

Toxicity je napisao/la:Sreća pa se mi ovdje dosta pitamo .. Ne znam zašto nama govoriš da smo jade, jesmo li mi u upravi kluba, nitko na ovom forumu nije (koliko se sjećam) napisao da mu je drago da je Raul napustio klub...
Stas @toxi idioti dosadni, cast pojedincima 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 11:46

Los_Blanos2 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Sreća pa se mi ovdje dosta pitamo .. Ne znam zašto nama govoriš da smo jade, jesmo li mi u upravi kluba, nitko na ovom forumu nije (koliko se sjećam) napisao da mu je drago da je Raul napustio klub...
Stas @toxi idioti dosadni, cast pojedincima 8-)
Niko nije ni reko da mu je zao - nek je vama kaka i placipizda stigla. A stigo vam i Mo i donjeo recept. A ko y.be Raula. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2011, 13:33

Pa žao mi je i što je Zidane prestao igrati fudbal pa me ne vidiš da pišem o tome članke na forumu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 13:37

Toxicity je napisao/la:Pa žao mi je i što je Zidane prestao igrati fudbal pa me ne vidiš da pišem o tome članke na forumu.
Ma svima nam je jasno Mubarak Zidan kako je najbolji na svijetu. Pokusaje biti veci igrac od samog terena. U Lyonu je pokazao svoju Mubarek Alzirsko/Francusku ljubav. Providno je sve to oko njega i ono sta on radi....

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2011, 13:39

bparena je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pa žao mi je i što je Zidane prestao igrati fudbal pa me ne vidiš da pišem o tome članke na forumu.
Ma svima nam je jasno Mubarak Zidan kako je najbolji na svijetu. Pokusaje biti veci igrac od samog terena. U Lyonu je pokazao svoju Mubarek Alzirsko/Francusku ljubav. Providno je sve to oko njega....
Ti sad već ideš u potpuno drugom smjeru s pričom oko Zidanea :mrgreen: .. Zidane je samo bio primjer.. Zidane ništa ne pokušava, on jest sve to!
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 14:02

bparena je napisao/la:
Ma svima nam je jasno Mubarak Zidan kako je najbolji na svijetu. Pokusaje biti veci igrac od samog terena. U Lyonu je pokazao svoju Mubarek Alzirsko/Francusku ljubav. Providno je sve to oko njega i ono sta on radi....
Ajd sta pametujes non-stop..jesi pametan tj.vidis sve, sve curi iz tebe :lol: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 mar 2011, 16:03

Mediji o Mourinhu: "On je plačljivko"

Španski mediji sada misle kako Jose Mourinho više nije "posebni", svojim stalnim kukanjem izgubio je kredibilitet, te sada više liči na karikaturu nego na trenera koji treba Barcelonu skinuti sa trona.

"Stalno plače, nevjerovatno je koliko je uvijek spreman da problem nađe u stvarima koje nemaju veze sa fudbalom", zaključuju neki komentatori.

Jose Mourinho naravno ima svoje viđenje stvari.

"Sam prolaz u drugo kolo Kupa Kralja i igranje u četvrt finalu Lige prvaka je bilo dovoljno da nadmašim Pelegrinijev prošlogodišnji učinak. Ali ipak kada završite sezonu na drugom mjestu, to te ne čini ničim drugim nego najboljim gubitnikom", kazao je Mourinho.

p.s. Kita One :mrgreen:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 16:08

Neka, njima je dobar...oni njega vole ,kao i Pereza :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 16:09

bparena je napisao/la:Mediji o Mourinhu: "On je plačljivko"

Španski mediji sada misle kako Jose Mourinho više nije "posebni", svojim stalnim kukanjem izgubio je kredibilitet, te sada više liči na karikaturu nego na trenera koji treba Barcelonu skinuti sa trona.

"Stalno plače, nevjerovatno je koliko je uvijek spreman da problem nađe u stvarima koje nemaju veze sa fudbalom", zaključuju neki komentatori.

"Sam prolaz u drugo kolo Kupa Kralja i igranje u četvrt finalu Lige prvaka je bilo dovoljno da nadmašim Pelegrinijev prošlogodišnji učinak. Ali ipak kada završite sezonu na drugom mjestu, to te ne čini ničim drugim nego najboljim gubitnikom", kazao je Mourinho.

Kaze mu Kitalonac :lol:

A o ovim komentarima ne treba ni diskutovati. To sto drugima ne odgovara njegovo konstantno ukazivanje na probleme, njihova stvar.

@izzo, nemam razloga da ga mrzim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 16:10

Mediji u Kataunjari :mrgreen: bolje tako napisi....
A dosadan si vise sa tim glupostima, eto mi nista neznamo o Mou pa nam ti napisi :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 16:20

R.MADRID : MALAGA 22:00 h

Sudija:Pérez Lasa

R.Madrid: Casillas, Arbeloa, S.Ramos, Carhvalo, Marcelo, Xabi, Lass, Di Maria, Ozil, C.Ronaldo, Adebayor.

Malaga: Caballero, Gaspar, Welligton, Demichelis, Elisue, Recio, Maresca, Fernandez, Apono, Quincy, Rondon.

Danas treba biti oprezan :?
Pellegrini sigurno ima jaku zelju da sa Malagom osv.bod o 3 protiv ex.kluba :mrgreen:
Bice ebeno ako im nezabiju gol na vrijeme..

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 mar 2011, 16:21

Ma nemozete sa blancosom...On je pokupio svo' znanje svijeta.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 16:23

Kako na jedan hinjski nacina popljuva Pelegrinija :lol: :lol: ne može portugalskih placljivko bez toga, u nedostatku sopstvenog uspjeha ,kad se nema cime pohvaliti ove sezone on pravi poređenje (renomiranje) sa drugim trenerom da bi barem tako sebe nekako istakao...koji papak ljudi moji :o Pelegrini mu ništa ne radi, covjek vodi Malagu i gleda svoja posla, ali portugalski papak mu ni tamo neda mira.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.