Nešto ne znam da se od osnivanja Klub borio stalno za trofeje i da je uvijek sve bilo idealno, al mislim da tad nije bilo ovoliko nepoznatih stvari u Klubu kao danas. Jednostavno ne mogu da povjerujem da se 20 godina može radit pošteno i da se ispadne 2x iz najgore lige u Evropi. Nisu rezultati otjerali nijednog navijača , nego bezobrazluk ljudi koji su bili u upravi. Dovođenje nekih igrača , trenera, povlačenje nekih poteza za koje i laik vidi da nemaju smisla. Kad ti neko vrijeđa inteligenciju ko što i ovi rade i onda ti dopizdi sve i digneš ruke. Rezultat je "najmanje bitan" u ovom svemu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:34Ne mogu se kriviti navijaci. Svaki neuspjeh tokom 20 30 godina je potrosio navijace. Moras nekada malo ljudima dati da okuse uspjeh kako bi dobio nesto za uzvrat.
Lako je navijati za nekog ko uvijek super prolazi na terenu.
Eh sad mi to možda nismo mogli spriječit, al si bar mogo imat makar 1 čovjeka u skupštini (iako mislim da ih možemo imat puno više) koji će ako ništa bit upoznat sa situacijom u Klubu, pa da ti kaže provjerenu informaciju o dugu, o tome ko nije bio za odvođenje npr Denkovića, koja je uloga Sabrine, kad je bila posljednja plata i td. Zato ja kažem da su krivci navijači. Prvo kažem za sebe pa za sve druge...