Jesi gledao klip kad 16ero mangupcica s bakljom bjezi od jednog momka u Mepasu, mozda se o tome radi ?GoskGabela je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:34Zastava je potrgana i policija je uzela jedan dio i vratila pijacarima, Al kakvi su sabani ne bi im prvi put bilo da ponovo prave istu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:29Kakva policija i vracanje zastave zasto lazete i hranite se tom mitomanijom. Ono ako se laz ponovi hiljadu puta mozda postane istina2sb1996 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:17Posušje slavi 100 pobjeda u 2 sezone, zanimljivo… Uz to im propade transparent dobro došli prvaci koji im ne dadoše ni boda, a skinuše gaće Sarajevu i TC, pravi hrvatski klub. Cigani bili i ostali, uz to sve milicija vraća pijačarima zastavu u Posušju…
Gori sve u ovoj nakaradnoj ligi kao stadion u Trebinju…
Hvala Bogu pa je završila barem nakratko.Jesu se maskirali u novinare i pokusali ali sve je ostalo na tome. Prevelika je Red Army grupa da tako lako zijani nesto
![]()
Malo im bilo što ih dečko sa slomljenom rukom povalja na utakmici futsal timova.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ne lazi nije ti ovo vaga da varas ljude na rastikiGoskGabela je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:34
Zastava je potrgana i policija je uzela jedan dio i vratila pijacarima, Al kakvi su sabani ne bi im prvi put bilo da ponovo prave istu.
Malo im bilo što ih dečko sa slomljenom rukom povalja na utakmici futsal timova.

Svi klubovi na vaš kalup su bili epizodisti u PL. I vi ćete. To je neminovno baaljaaa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:36Svi ti klubovi zajedno nisu igrali PL BiH koliko igramo mi, tako da objesi to macku o rep. De mi reci hocel ostat sta igraca nama za fuziju, ili su ves svi kaparisani ?Sky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 18:40Ma hajde pred nama je, imali smo mi u Tuzli pet šest takvih epizodnih klupčića. Niko ih se više ne sjeća. Tako se neće sjećati ni vas. Vi na 30 utakmica u totalu nemate posjetu kao mi jučer...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 18:37
Ja ne brinemti si taj koji treba da se brines ... Sve sto si trazio nama,desilo se vama. Samo j razlika sto si ti nama od srca to zelii, a ja vama od srca zelim da se sto prije vratite u premijer ligu .
Nemojte nam vi dobro željeti, molim vas.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
tersnakvadrat je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:40Jesi gledao klip kad 16ero mangupcica s bakljom bjezi od jednog momka u Mepasu, mozda se o tome radi ?GoskGabela je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:34Zastava je potrgana i policija je uzela jedan dio i vratila pijacarima, Al kakvi su sabani ne bi im prvi put bilo da ponovo prave istu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:29
Kakva policija i vracanje zastave zasto lazete i hranite se tom mitomanijom. Ono ako se laz ponovi hiljadu puta mozda postane istinaJesu se maskirali u novinare i pokusali ali sve je ostalo na tome. Prevelika je Red Army grupa da tako lako zijani nesto
![]()
Kad smo vec kod tih ultras-red army antologijskih steta je da se ne sjetimo najvece:
ULTRASI U BRIDZU NALETILI NA NINDZU

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Sta mislis, hocemo se prije mi ugasiti ili vi vratiti u PL BiH ?Sky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:45Svi klubovi na vaš kalup su bili epizodisti u PL. I vi ćete. To je neminovno baaljaaa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:36Svi ti klubovi zajedno nisu igrali PL BiH koliko igramo mi, tako da objesi to macku o rep. De mi reci hocel ostat sta igraca nama za fuziju, ili su ves svi kaparisani ?
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Igrao dobro sa skoro drugom postavom, ja zadovoljan...što pitaš?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:29Postenjacino, kako je igrao boyac zadnje kolo ?letsgofighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 20:55Hajd sad kad su se malo smirile strasti, da priupitam objektivnu raju sa ovog foruma, jer vidim da ste to stavili na marginu...
Zar nije očito da je Zeljescar poguran u zadnjih par tekmi od strane saveza da izadje u evropu, zarad mira u kući i smirivanja navijača da ne pjene više protiv saveza![]()
Zar nije očito sada da se ponavlja priča od pre 10 i kusur godina ovim potezom Sarajeva što su pustili Igman, kada su sarajevski aršini kolo vodili i gledali da po mogućnosti u ligi bude samo jedan Srpski klub !? (moj Borac je u tom periodu 4 puta ispao)!
Kao veliki protivnik sudijskih krađa i malverzacija, i čovjek koji je navijao da se to iskorjeni iz BH fudbala, sada imam samo jednu zelju a to je da se od iduće sezone još više krade u korist Borca i klubova iz RS !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Felix obavio posaoHansestadt je napisao/la: ↑30 mar 2023, 05:48Felix Magath BiHPL is back u pokusaju da spasi sto se moze spasiti.

-
- Kontakt:
Nisam pratio, ne znam rezultat, zbog toga pitam .letsgofighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:55Igrao dobro sa skoro drugom postavom, ja zadovoljan...što pitaš?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:29Postenjacino, kako je igrao boyac zadnje kolo ?letsgofighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 20:55Hajd sad kad su se malo smirile strasti, da priupitam objektivnu raju sa ovog foruma, jer vidim da ste to stavili na marginu...
Zar nije očito da je Zeljescar poguran u zadnjih par tekmi od strane saveza da izadje u evropu, zarad mira u kući i smirivanja navijača da ne pjene više protiv saveza![]()
Zar nije očito sada da se ponavlja priča od pre 10 i kusur godina ovim potezom Sarajeva što su pustili Igman, kada su sarajevski aršini kolo vodili i gledali da po mogućnosti u ligi bude samo jedan Srpski klub !? (moj Borac je u tom periodu 4 puta ispao)!
Kao veliki protivnik sudijskih krađa i malverzacija, i čovjek koji je navijao da se to iskorjeni iz BH fudbala, sada imam samo jednu zelju a to je da se od iduće sezone još više krade u korist Borca i klubova iz RS !
Elvir Baljic
Koji vi? Ne postojite VI.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:51Sta mislis, hocemo se prije mi ugasiti ili vi vratiti u PL BiH ?Sky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:45Svi klubovi na vaš kalup su bili epizodisti u PL. I vi ćete. To je neminovno baaljaaa.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:36
Svi ti klubovi zajedno nisu igrali PL BiH koliko igramo mi, tako da objesi to macku o rep. De mi reci hocel ostat sta igraca nama za fuziju, ili su ves svi kaparisani ?
Postoji samo gazda, koji kad odluči, ugasi klub bez da ikome odgovara...
A možda ga i više strukture samo sklone sa scene, i s njim mali pvc projekat.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nije realno ocekivat da se navijacke grupe ljube i salju ruze jedni drugima ali jedna stvar je fino podjeba.vanje a druga bolesno "sukanje".
Lijepo je i ovako pored svih belaja svog kluba iskazat postovanje suparniku. Valjda se stvori i normalniji ambijent i ovdje nekad sa finim podjebav.anjem
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma znam to..mislio sam za koju platu je pristao doci.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Manijacima kapa do poda o tome sam jučer pisao

Apsolutno si sve u pravu, 99% navijaca Zelje mislim da se slaze sa ovim ali nema veze ova prica sa tvojom malom provokacijomShategabri je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:09Vidi, jasno je kakva je situacija u Želji.godrina je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:13Sve je stvar percepcije. Ti okreces pricu kako tebi odgovara i fino ti to ideShategabri je napisao/la: ↑29 maj 2023, 08:06
Ja sam iznenađen i uvrijeđen da komšije slave treće mjesto, a nekad nisu ni kup htjeli proslaviti![]()
Šta učini desetljeće neyebice![]()
Sjeti se pocetka sezone, kako se sve skrpilo nekako na ho ruk, pripreme Konjic nemas ni protivnika, ekipa tanka, nije se ni znalo hoce li u nekom trenutku neko doc i reci ugaseni ste. Klub je ziv na osnovu Manijaka i svih simpatizera. Sad ti isti ljudi malo ne mogu da sakriju emocije jer je njihov klub koji je bio na koljenima sad se malo izdigao. Nije to jos onako kako svi zelimo ali od neceg se mora krenut. Realno Manijaci su uvijek imali nivo vise sto se tice emocija i povezanosti za klub.
Jasno je i da je izlazak u Evropu uspjeh.
Ali je i jasno da su standardi pali.
Nema se Manijacima šta prigovoriti. Bore se kako znaju i umiju.
Strukture kluba...pa sad, može se i za njih reći da istu stvar rade.
Al oni bi trebali da rade i konkretne stvari poput privlačenja glavnog sponzora.
Nisi ti tu da glumiš fikus i da te Bekrić čupa iz govvana.
Nego brte da obezbjediš, da privučeš sponzore, investitore, da ona Grbavica cvjeta, a ne da se zatvaraju poslovni prostori, da imaš dvije trgovine i ćevabdžinicu.
Treba iskoristiti puni potencijal.
Grbavica je na prometnijem mjestu od Koševa i može se puno više para uzeti.

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Osvjetlise li ga, zna li se sta?
Ovi sto su rusili, pa bi sad osvjetljavali?

Ovi sto su rusili, pa bi sad osvjetljavali?

#musvdg
-
- Kontakt:
Eto vidim ,vas vama odgovara, raspusti klub kao da nikad nije ni postojao..Doduse ako je istina da su previse pili, krili se po parkovima, sta je mogao drugoSky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:01Koji vi? Ne postojite VI.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:51Sta mislis, hocemo se prije mi ugasiti ili vi vratiti u PL BiH ?

Elvir Baljic
viewforum.php?f=4Sky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:01Koji vi? Ne postojite VI.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:51Sta mislis, hocemo se prije mi ugasiti ili vi vratiti u PL BiH ?

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Polako sa tim, mozda odu u stecaj pa mogu pisati na ovoj stranici pod nazivom Sloboda Simin HanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:22viewforum.php?f=4Sky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:01Koji vi? Ne postojite VI.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:51
Sta mislis, hocemo se prije mi ugasiti ili vi vratiti u PL BiH ?
![]()

Elvir Baljic
Neko igra sa Alkmaarom a neko igra drugu liguTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:25Polako sa tim, mozda odu u stecaj pa mogu pisati na ovoj stranici pod nazivom Sloboda Simin Han![]()
GRANDE TUZLA CITY

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sam sebi

Ako Bog da da mu se isplati sad sve i da više nikad ne kroči na Grbavicu. Amin.