Moderator/ica: GracanicaAA
Ma nista na noz.Truhlo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:33Kako si se decko zajebao![]()
![]()
Iskacu novi nikovi sa tuzlanskog kantona, cekaju vas na noz![]()
Jos mi da izborimo prvu federalnu, onda stize 50 nickova fine raje iz kaknja, tesnja, olova![]()
Mogli bi se dogovoriti, vi mlatite ove sa naseg kantona, mi cemo vase, inace ako se udruze ogadit ce nam fudbal i jednim i drugim![]()
Polako pazi sta ti kazem, evo Gracanica, Gradacac se polako zagrijavaju, neki dan onaj hobit iz tesnja nas napade da smo dosli sa sudijama na finale pionira.. koga boli qrac za pionirimaSky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:35Kakvi novi nikovi, slabo je to spram teme PL...Truhlo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:33Kako si se decko zajebao![]()
![]()
Jos mi da izborimo prvu federalnu, onda stize 50 nickova fine raje iz kaknja, tesnja, olova![]()
Mogli bi se dogovoriti, vi mlatite ove sa naseg kantona, mi cemo vase, inace ako se udruze ogadit ce nam fudbal i jednim i drugim![]()
Na temi pl svaka druga rečenica počinje sa Vico, onda nacionalizam sa svih strana.
Za sta se Gradacac zagrijava bgt? Mozda za gasenjeTruhlo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:45Polako pazi sta ti kazem, evo Gracanica, Gradacac se polako zagrijavaju, neki dan onaj hobit iz tesnja nas napade da smo dosli sa sudijama na finale pionira.. koga boli qrac za pionirimaSky9 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:35Kakvi novi nikovi, slabo je to spram teme PL...Truhlo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:33
Kako si se decko zajebao![]()
![]()
![]()
Do sredine augusta ce da gori![]()
Ti haman navik’o tavoriti na ovoj temi
Ma fukareSMR187 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 00:04Za sta se Gradacac zagrijava bgt? Mozda za gasenje![]()
Da mi je da izdrzimo jos bar ovu sezonu, pozelio sam rostiljanje sa Robijasima na Vidari. Ovi Tuzlaci cicije ni peku da okrenu![]()
Odlično razmišljaš, Gračanica top čaršija.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑30 maj 2023, 00:04Bujrum na Luke nije bilo ni prošli put problema.
Manje sredine žive za utakmice gdje dođu i gostukući navijači.
Koji je hype bio kad su Fukare dolazile prošli put.
Pozdrav druže, valjda ćemo biti samo godinu dana u ovoj najboljoj ligi na svijetu. Mada ne bi me čudilo da i duže ostanemo
Prva liga FBIH
Prva liga FBIH Sezona 2024/2025OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 11:26Prva liga FBIH![]()
Samo Olimpik fali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.