Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vamos Carlitos 
- Felixians4
- Kontakt:
Zver najveći underachiever na Slamu ikad? I onda lani skine Alcaraz za prvi top10 skalp karijere na istome, brutalan duel protiv Rafe na djelu i pafff,atipična ozljeda na vrhunskoj razini tenisa strmopizdila ga.
Upravo objavljen raskid suradnje i s Bruguerom. Najprije Ferrero pa Ferrero i potom Bruguera. Sljedeći je valja na redu F.Lopez. Zvereva sr. i Mischa te Marcelo Melo sigurno da uz odličan privatan odnos itekako razumijevanje posjeduju i sam rastanak po Saschinim riječima nije uslijed svađe kao i u slučaju s Davidom Ferrerom koji ga je vodio sjećam se na USO20 i pažljivo zapisivao poput Guardiola razne detalje, a podigao ga je fizički za razliku od posla s Jc Ferrerom koji je dobrano profitirao preuzevši Alcaraza.
Ipak, prevelik utjecaj bližnjih, roditelja i toksični, površni odnosi s curom koštaju tu generaciju predvođeni njime, Stefanosom enormno. S druge strane vidimo neke druge primjere kako to treba funkcionirati od njihovih bliskih talentom i godinama kolega, a da ne spominjemo goatere.
Upravo objavljen raskid suradnje i s Bruguerom. Najprije Ferrero pa Ferrero i potom Bruguera. Sljedeći je valja na redu F.Lopez. Zvereva sr. i Mischa te Marcelo Melo sigurno da uz odličan privatan odnos itekako razumijevanje posjeduju i sam rastanak po Saschinim riječima nije uslijed svađe kao i u slučaju s Davidom Ferrerom koji ga je vodio sjećam se na USO20 i pažljivo zapisivao poput Guardiola razne detalje, a podigao ga je fizički za razliku od posla s Jc Ferrerom koji je dobrano profitirao preuzevši Alcaraza.
Ipak, prevelik utjecaj bližnjih, roditelja i toksični, površni odnosi s curom koštaju tu generaciju predvođeni njime, Stefanosom enormno. S druge strane vidimo neke druge primjere kako to treba funkcionirati od njihovih bliskih talentom i godinama kolega, a da ne spominjemo goatere.
Aryna <3
Alcaraz kao prvi nosioc danas pocinje RG na Lenglenu, al mislim da ce mu to biti i jedini mec na Lenglenu, vjerovatno ce i Novak jedan mec odigrati tu
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mogu. Polufinale.
nije se još zakuhalo 
od poznatih je ispo samo thiem, a ja mislim da ni njemu samome nije jasno zašto još igra tenis, ostali su još svi tu, osim recimo struffa koji je par turnira odigrao izvrsno ali ovo je ipak best of 5
od poznatih je ispo samo thiem, a ja mislim da ni njemu samome nije jasno zašto još igra tenis, ostali su još svi tu, osim recimo struffa koji je par turnira odigrao izvrsno ali ovo je ipak best of 5
Ispao je i Felix
A što se Thiema tiče žao mi bi, vrati se sa 2-0 na 2-2 i opet zablokira. A imao je Cicipasa u Madridu, to da je dobio vjerujem da bi i jučer sigurnije ušao u meč.
Meni se nikako ne sviđa što će Carlitos na Musettija koji ga je u Hamburgu dobio u 1/8 finala, može to biti ****.
uf, to mi je promaklo
ma treba sačekati da naleti kakav saftali meč, biće toga garant
ma treba sačekati da naleti kakav saftali meč, biće toga garant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tema je GS a u toku je GS i ima dosta mečeva koje možete komentarisati i svaki post koji nema veze s tim će biti obrisan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Licemjerstvo na kub.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Tek @Jestamaji sto me prozva, a ja nisam slova napisao
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Off topic je priča o nezavisnom Kosovu, a ontopic je priča da li teniser treba da bude izbačen.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Malo samo razmisli.
Kako se samo iko usudjuje da ne misli sve najbolje o reinkarnaciji Svetog Save?
Pa sto onda izbrisa i svoj post?jasmin10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:06Off topic je priča o nezavisnom Kosovu, a ontopic je priča da li teniser treba da bude izbačen.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Malo samo razmisli.
Jooj golupcici naši demokratski
Btw, Alan i ja i pisemo samo sportske teme, ali nas nesto ignorisu. Pozz za drugara @forgempp koji mudro cuti na temi Rafe, a prvi poleti da ospori Novaka
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
lik koji prije samo sat vremena na ovoj istoj GS temi pokreće temu o velikoj albaniji, objašnjava nam šta je offtopic, a šta nijejasmin10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:06Off topic je priča o nezavisnom Kosovu, a ontopic je priča da li teniser treba da bude izbačen.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Malo samo razmisli.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakve to veze ima sa tvojom glupošću ?alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:17lik koji prije samo sat vremena na ovoj istoj GS temi pokreće temu o velikoj albaniji, objašnjava nam šta je offtopic, a šta nijejasmin10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:06Off topic je priča o nezavisnom Kosovu, a ontopic je priča da li teniser treba da bude izbačen.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Malo samo razmisli.![]()
![]()
![]()
Na Rafinoj temi mogu diskutovati samo sa Rafinim postovaocima i fanovima, kao sto ime teme kaze, a ti nisi ni jedno ni drugo.marconato je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:14Pa sto onda izbrisa i svoj post?jasmin10 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 14:06Off topic je priča o nezavisnom Kosovu, a ontopic je priča da li teniser treba da bude izbačen.alan_kardec je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:30ali @neoficijalni moderator je najjači, sad kao briše komentare jer smo se udaljili sa teme, a juče poletio među prvima da kaže kako Novak treba da bude izbačen![]()
![]()
Malo samo razmisli.Politika je i samo sugerisanje da treba ili ne treba nekog sankcionisati, da da, itekako
![]()
Jooj golupcici naši demokratski![]()
Btw, Alan i ja i pisemo samo sportske teme, ali nas nesto ignorisu. Pozz za drugara @forgempp koji mudro cuti na temi Rafe, a prvi poleti da ospori Novaka![]()
![]()
Ni ja ne pisem nista na Djokaj temi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
tvoja nemogućnost da mi repliciraš na nekom normalnom nivou nego diskusiju spuštaš na lični nivo, mnogo više govori o tebi nego o meni
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.