NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
Adebayo ako ne podigne nivo igre na nekih minimum 35%, Heat će biti u velikoj nevolji u finalu.
Gledam sinoć nakon switcha, 3 ili 4x ostaje White na njemu u postu, ovaj umjesto da ide pošto poto leđima ka košu završava/čeka udvajanje, on se odmah riješava lopte, jednom je gubi, a jednom je čak pokušao neki smiješni floater. Zaista žalosno za gledati taman da ne posjeduješ apsolutno nikakvu igru leđima.
Gledam sinoć nakon switcha, 3 ili 4x ostaje White na njemu u postu, ovaj umjesto da ide pošto poto leđima ka košu završava/čeka udvajanje, on se odmah riješava lopte, jednom je gubi, a jednom je čak pokušao neki smiješni floater. Zaista žalosno za gledati taman da ne posjeduješ apsolutno nikakvu igru leđima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jimmy mamojebacVensanKasel je napisao/la: ↑30 maj 2023, 10:09emir18 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 05:25
Hebo sam mu sve za onaj faul i rekoh gotovo je, ali šta reći fortuna nas je pogledala, ne možeš sad izgubiti game7 idemo po meltu.
To što nisu mogli privesti kraju, to je umor mora se razumiti, forsirali su game7 nakon 3-0, slabo ko shvata koliko je to težak posao.
Samo mi je drago zbog Horforda , ostalim Bostonovcima kapu skidam na zamalo povratku![]()
Dobra serija , čestitke za obje ekipe![]()

Meni je jako drag igrač, ali ne možeš sebi u nogu pucati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
Jaranstvo prije svega

Ovako su Džeko i Spahić vodili Ibričića sa sobom

Koševo Zapad
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo ti nemoj više Browna na profilnu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jinxo sam

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024

Simons, treci pik, + role player. Boston ce definitivno imati priliku napraviti solidnu ekipu.
@igrajlopte 🐦
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima li većeg fake tough lika u ligi od ovog Butlera, čemu potreba da glumi nekog gangstera, Nikola bi ga polomio kao beba zvečku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbga sad, svasta mozes reci ali Butler sigurno nije fake tough lik. Lik ratnik citav zivot, bas hustle i hard work.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Butler je sve samo nije fake, lik koji je odrastao bez roditelja, kojem je mati bila i ostala od kolege mama itd, on je sve samo nije fake likrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:01Ima li većeg fake tough lika u ligi od ovog Butlera, čemu potreba da glumi nekog gangstera, Nikola bi ga polomio kao beba zvečku
Phila bi sa njim da ga je zadrzala osvojila prsten do sada, al eto oni su izabrali Tobaisa Harrisa ispred njega
- Shategabri
- Kontakt:
Jimmyja ne mogu jedino ovi Boston fans
Lik je rega što se tiče NBA.
U svakom smislu, igračkom, pojava, doprinos generalno da liga bude zanimljivija.
Ima legacy.

U svakom smislu, igračkom, pojava, doprinos generalno da liga bude zanimljivija.
Ima legacy.
Koševo Zapad
Bit će zanimljivo da li će najbolji trener lige nešto smisliti da zaustavi Jokića
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bilo bi lijepo gledati Jimmyja kako lomi kicmu onim pavijanima od Nikoline brace 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim po ovom ponašanju, ovo mi je baš ono fake tough jer zna da nema ništa od tuče a poziva ovamo kao da se obračunaju, da bi on ispao neki zajeban lik

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fakat, žešće sirovine, za razliku od njih Nikola djeluje kao da im nije brat

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 30 maj 2023, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma mislim da je kljuc zatvoriti i nekako ugasiti role playere Denvera.
Jokic ce isporuciti uvijek nešto dobro.
Po mom mišljenju, bolje za Miami da ih Jokic ubija poenterski.
Jokic ce isporuciti uvijek nešto dobro.
Po mom mišljenju, bolje za Miami da ih Jokic ubija poenterski.
Nidje veze ti je ovo da navijaci Bostona ne mogu Butlera, evo ja prvi navijam za njih u finalu, i ja prvi navijam za Butlera zato sto je on itekako podcijenjen igrac u NBA ligi, itekako vise respekta zasluzuje, od dolaska u Miami vec drugi put ih vodi u finale, cini mi se 3 puta ili 4 su bili u konf finaluShategabri je napisao/la: ↑30 maj 2023, 13:11Jimmyja ne mogu jedino ovi Boston fans![]()
Ima legacy.
Butler je njuska samo takva, te provokacije na terenu su sasvim ok, ti meni pa ja tebi i tako ko koga doceka na volej, prosle godine Boston njega ove on Boston
Tako nekako. Bam sigurno ne moze nista Jokicu, a sa pretjeranim pomaganjem ce bez ikakvih problema razigravati suigrace. Pustit Jokica da trpa koliko pozeli, a maksimalnu paznju posvetiti Murrayu prije svih za kojeg Miami ima dovoljno krupne bekove za razliku od Lakersa. Na drugoj strani Spo treba naci nacin da maksimalno ekspoloatise Nikoline defanzivne mane, pogotovo zastitu obruca u kojoj je uzasan zbog cega Denver i dopustna protivnicima najbolju realizaciju na obrucu u ligi.