Suvorov je napisao/la: ↑30 maj 2023, 12:41
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 maj 2023, 12:09
Znači 20 manijaka kroz Banja Luku u majicama TM87, Alpha, Pitbull, s tetovažama TM87 ali ne pjevaju ništa pa ih Lesinari nece napast, jel to to
Alhpa, Pitbull totalno nebitno, jedno je ici kroz grad, drugo je sjediti u dvorani i gledati klub ciji si predstavnik.
Onda povlacis paralelu TM87 i Banjaluke, proporcionalnije bi bilo da si uzeo za primjer Gerilu Travnik i Banjaluku.
Tako su Robijasi napali futsalere Zeljeznicara jer su neki od njih inace Manijaci. Teska glupost kao i ovo u Mostaru.
https://mondo.ba/Sport/Ostali-sportovi/ ... icara.html
Dobri su im predstavnici, eno jednog bez majice drzi parolu Ultra Jajare a drugi kraj njega baklju pali
Isto apsolutno, s tim da su ovi dosli kao futsaleri i nema razloga da ih se napada, a ovi dosli kao navijaci, slikali se kao navijaci, klub im napisao navijaci na putu za Mostar, vodja Incidenta bez majice ispred kombija nategao se, drugi kraj njega u majici Incident ...
i odjednom, poslije napada, predstavnici

Ili su samo na gostujucim predstavnici, a na domacim vode navijanje?
Ne znam vala sto jedes ****, jer da je ovo neka srpska grupa uradila, ti bi rekao kao i ja. Samo sto bih se ja slozio s tobom, a sta tebi ne da da racionalno odgovoris, ne znam