Samo da mi osvajamo trofeje, džaba njima posjeta. Jedino se sa posjetom i mogu pohvaliti evo više od 10 gidina.

Budalice, od 17 domacih utakmica, 6 smo odigrali na Kosevu, a na tih 6 utakmica, prosjek je bio 8 hiljada, glabaj ga.
a sta cemo sa zadnjih 10 godina u kojima smo mi 8 puta bili najposjeceniji, jesu li i tad bili zamjenski tereni?FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:27Samo u mitomanskim glavama ima smisla gledati posjećenost u sezoni kad je većina igrala na zamjenskim stadionima
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:27Samo u mitomanskim glavama ima smisla gledati posjećenost u sezoni kad je većina igrala na zamjenskim stadionima
Pa dzaba vam ulaz glupko. A mjerilo je cim je karta 5km odma u pola manje...vec koliko ono pise 116.000 hahahahahahahha ali nije da nismo i navikli od poslije rata. U 80% je Grbavica najposjecenija.
Zato treba na svakom stadionu natkriti barem jednu tribinu da se ne gleda u nebo prije utakmice. Nije niko lud da povede dijete na stadion da pokisne i smrzne se
Ja u životu ništa besmislenije nisam pročitao.Žalio se na suđenje da skine pritisak s igračaJa sam u tom momentu vidio žar kod igrača, te sam želio da nekom izjavom, koja je istinita, možda i glupa na neki način, sav pritisak do kraja prenesem na sebe. To je bio taj klovn, probušene lopte, te sam uspio u tome. Niko mi nije dirao ekipu, sve otrovne strelice su otišle prema meni. Svi su pričali o tome, pustili ekipu na miru i sretan sam zbog toga. Treći smo, ali opet mislim da treba probušiti sve lopte, jer je ovakvo stanje kako jeste. Ne mislim to samo kada gubimo, nek se zna to“.
Fudbal se poceo igrati od kad su uradjeni hibridni tereni.
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:27Samo u mitomanskim glavama ima smisla gledati posjećenost u sezoni kad je većina igrala na zamjenskim stadionima
Evo jedna činjenica: Svaki put kad Sarajevo igra na Koševu, mi gubimo novac! Troškovi organizacije su mnogo veći nego dobit od prodatih ulaznica."
Kakav sarlatan je taj Basickillafrommanilla je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:13Ja u životu ništa besmislenije nisam pročitao.Žalio se na suđenje da skine pritisak s igračaJa sam u tom momentu vidio žar kod igrača, te sam želio da nekom izjavom, koja je istinita, možda i glupa na neki način, sav pritisak do kraja prenesem na sebe. To je bio taj klovn, probušene lopte, te sam uspio u tome. Niko mi nije dirao ekipu, sve otrovne strelice su otišle prema meni. Svi su pričali o tome, pustili ekipu na miru i sretan sam zbog toga. Treći smo, ali opet mislim da treba probušiti sve lopte, jer je ovakvo stanje kako jeste. Ne mislim to samo kada gubimo, nek se zna to“.![]()
Pa što niste prestigli Posušje?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, JavierBosnia, leo1946, mma_hz i 46 gostiju.